Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

kashinjshh 10.Sep 2010
+
-
vienmer tacu ir bijis mazam kubaturam balts fons un melni cipari.

ja 10.Sep 2010
+
-
jā, zinu no galvas, ielas mopēdam radiusa nav vispār!

klavs_kalnciems 10.Sep 2010
+
-
kashinjshh- tam ir kada nozime? (man cita materiala nebija, uztaisiju no zalja)

ja- tu tacu vari atbildet viena teikuma, ka tev neder standarta dublu blekis, tev tas bus jaapszage!?

tad no tavas aplinkus runasanas var noprast, ka man tas ir jazage?!

vienkarsi nenemat launa, jo neesmu nekad vel piedalijies sada pasakuma un man ir svarigi visu sataisit ta, lai pie teh. komisijas man nesakas brinumi un lai pa velti neaizbraucu turp, nepiedaloties! :)

* metāla dubļusargiem- noapaļotiem ārgaliem ar radiusu 5mm

tad izstasta man viens gudrinieks, tie 5mm, tas jav ir gandriz taisns gals dubliniekam, tad kads ir merkis, lai nav asas kantes vai kantains dublinieka gals, jo originalais tacu ir ar noapalotiem galiem, tad ka man vins var nederet?

un paskatijos citu sacensibu bildes tepat foruma, principa deltas piedalijas ar originaliem dublu sargiem? kaut kas ir mainijies nolikumos no ieprieksejam reizem?

:roll:

kashinjshh 10.Sep 2010
+
-
standarta mopediem gali ir atlociti tapec nav asi ka tas ir tiem kas njemushi un apzagejusi isakus..

ja 10.Sep 2010
+
-
50ccm vienmēr lieto baltu fonu, melnu ciparu

jakobsons 10.Sep 2010
+
-
kaut ko vīri ( ja &kashinshh ) nesapratu, are joy like the sleser one?

faaters 11.Sep 2010
+
-
kas tur ko nesaprast,jābrauc un jāpiedalās,jo vairāk dalībnieku jo labāk

klavs_kalnciems 12.Sep 2010
+
-
bildes kadam buus no mopeda??

Andris_Z 12.Sep 2010
+
-
Nu te daži muļķiki no pasākuma. Žēl ka tik īsi gabali.

http://www.travelnews.lv/?view=gallery&g_uid=3110

klavs_kalnciems 13.Sep 2010
+
-
kapec mulkji?

pasakums patika, pat loti patika, pirmo reizi braucu sada veida pasakuma! super!

13 13.Sep 2010
+
-
klavs_kalnciems :
kapec mulkji?

pasakums patika, pat loti patika, pirmo reizi braucu sada veida pasakuma! super!

Var just ka jaunā paaudze, krievu valodu nezin: muļtiķi ir multfilmas, kur tur bija minēts par muļķiem? :D

klavs_kalnciems 13.Sep 2010
+
-
tagad, kad tu uzrakstiji, es kartigi izlasiju, krievu valodu saprotu pietiekosi labi, vienkarsi neuzmanigi izlasiju! :)

kashinjshh 13.Sep 2010
+
-
http://www.travelnews.lv/?view=view_images&g_uid=3110&img_id=49791

vai tam viram kas ir apaksha shobrid viss kartiba....?
un tagad jus man pasakat vai nav vajadzigs adas abgerbs shados pasakumos?

Andris_Z 13.Sep 2010
+
-
Apģērbu VAJAG. Tajā līkumā baigi tika uz to provocēts. Arī 73 Willy arī pamatīgi dabūja trūkties.
Tiešām. "vai tam viram kas ir apaksha shobrid viss kartiba....? "

faaters 13.Sep 2010
+
-
pa šādu" rallijkrosa"" trasi nevajadzēja ļaut braukt ar parastajām standarta riepām,bet noteikti ar krosa riepām ar rupju protektoru,jo pagriezienos kur uz asfalta ir uzbērts plānā kārtiņā frēzētais asfalts braucot ar standarta riepām kritiens ir neizbēgams,protams vajadzīgi arī ceļgalu aizsargi un elkoņu aizsargi un labi cimdi-traumu pārāk daudz,tās bumbas kloķu galos un noapaļotie dubļubleķi vien nespēlēja pārāk lielu lomu

chris.salmin 13.Sep 2010
+
-
Neviens jau to trasi nevarēja paredzēt. Es arī ierados ar parastām audma biksēm, mopēdam bija pilnīgas ''slick'' riepas, jo vadijos pēc nolikuma, kur rakstīts ''Segums- Asfalts'' :) bet pasākums super! tikai pozitīvas emocijas un neliela pieredze braukshanaa pa tada tipa trasi! :good!:

klavs_kalnciems 14.Sep 2010
+
-
es uzskatu, ka viss bija pilnigakaja kartiba! :)

par to viru, kuram parbrauca par kajam- nezinu ka tagad, bet pec tam uzreiz piecelas un aizbrauca talak! noteikti kads zilums un skrapejums!

par apgerbu, krisanu un parejo: nedomaju, ka kadam lika braukt paar savam spejam, neapzinoties sava mopeda spejas, kurs nevar notureties uz tada seguma, brauc attiecigi lenak un pratigak!

man riepas bija vairak ka 2 atmosferas gaisa, domajot, ka bus asfalts, tacu es visu to segumu izbraucu ne reizi nekritot- kaa taa??
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā