Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

kashinjshh 29.Aug 2010
+
-
SESTDIENA, 11. SEPTEMBRIS

Ieeja Biķernieku trasē no plkst. 8:00

09:15 „Rekordu stunda” Biķernieku trasē - GAZ, Volga, VAZ, VW Golf, Cosworth Sierra, Formula Estonia15M

10:00 Biķernieku trases rekorda uzstādīšana ar Renault Formula1

11:00 „1000 km Grand Prix Riga” sacensību starts

09:00 – 18:00 Latvijas Gumijlēcēju kluba atrakcijas

09:00 - 20:00 Filmas par autosportu „Ātruma cilts” kartinga halles kafejnīcā

13:00 – 18:00 RC Drifta Latvijas čempionāta 6. posms

13:00 Rallijkrosa trasē – Drifta šovs -izrāde

14:30 Rallijkrosa trasē – „Ātruma Cilts” Zelta Mopēds sacensības

16:00 Rallijkrosa trasē - Rallija šovs

17:30 Rallijkrosa trasē - Rallijkrosa mini sacensības

19:30 - 21:00 „1000km Grand Prix Riga” uzvarētāju apbalvošana (precīzs laiks atkarīgs no pirmās „1000km Grand Prix Riga” sacensību finišējušās automašīnas)

22:00 Afterparty ar „1000km Grand Prix Riga” sportistiem Ātruma Cilts hallē

Ieejas biļetes – Ls7, (bērniem līdz 6 g.v. ieeja bez maksas). Skolēniem un pensionāriem – Ls6 (uzrādot apliecību pie ieejas).

Biļetes var iegādāties internetā www.bilesuserviss.lv un Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā.

Ar ieejas biļeti iespējams apmeklēt arī "1000km Grand Prix Riga" treniņus un kvalifikācijas braucienus piektdien, 10. septembrī.

Uzrādot „1000km Grand Prix Riga” ieejas biļeti, ieeja Rīgas Motormuzejā Ls 1, „Ātruma Cilts” kartingu hallē VISAM - 20%!

faaters 1.Sep 2010
+
-
ko nozīmē rallijkrosa trase,vai tur būs gluds asfalts,vai šķēršļots ceļš,tas jāzin lai zinātu kādu zobratu likt,kur tā trase īsti atrodas,pagājušo reizi Biķerniekos bija sacensības pa kartingu trasi-līdzens asfalts,vai šoreiz būs citādāk?

Grauzejs 1.Sep 2010
+
-
biķerniekos tika atklāta jaunā ralijkrosa trase!

klavs_kalnciems 2.Sep 2010
+
-
tad 11. septembri bus verts doties ar mopedu gazt vai 12.taja? es isti nesaprotu!

11.taja bus sacensibas un 12.taja vienkarsi izbrauksana pa apli??

riepa1122 2.Sep 2010
+
-
Viss ļoti vienkārši. No rīta visi dodas uz Jaunmārupi ātri ātri nobraucam un visi laižam uz Biķerniekiem. Laikos varēs iekļauties. Jo Jaunmārupē starts mopēdiem jau būs pirms pulkstens 11 Un kam vēl tehnika būs pe dzīvības varēs otrajā dienā laist uz retrokrossu Ķekavā.

kashinjshh 8.Sep 2010
+
-
:D varbut ir kada informacija par trases garumu vai konfiguraciju ir dabunama?

faaters 8.Sep 2010
+
-
trase ir laba,tā ir tur kur notiek drifta sacensības,pa kreisi no finiša taisnes,ir nelieli uzkalniņi

klavs_kalnciems 9.Sep 2010
+
-
faaters :
trase ir laba,tā ir tur kur notiek drifta sacensības,pa kreisi no finiša taisnes,ir nelieli uzkalniņi

pag, pag, bet tad tur tacu nav asfalts gluds un skaists, kas tas vispar par segumu?? tad cik es saprotu, nekadu mazo zobratu ieskrejienam nav verts likt! :)

+
-
numura plaksnitei obligati ir jabut?? un tikai prieksha vai sanos ari?

ja 9.Sep 2010
+
-
Vai vieglāk rakstī vai izlasīt nolikumu?

+
-
ja :
Vai vieglāk rakstī vai izlasīt nolikumu?

nu es izlasiju, nu nolikuma ir rakstits jabut numuram, tacu nav rakstits tas, vai visiem bus skaidri redzams. ka tas atradisies tikai prieksa??

janjem lidzi buus vairaki numuri, ja nu kadam bus tads pats? :(

ja 9.Sep 2010
+
-
plāksnēm ar skaidri salasāmiem numuriem.

daudzskaitlis!
VIENMĒR IR TRĪS

kashinjshh 9.Sep 2010
+
-
galvenais jau vismaz viens skaidri saredzams numurs tad ari to var pamanit

it ka jau skaititajus izdalis...tad jau tam numuram maza nozime

+
-
kashinjshh :
galvenais jau vismaz viens skaidri saredzams numurs tad ari to var pamanit

it ka jau skaititajus izdalis...tad jau tam numuram maza nozime

aa, nu skaidrs, bus skaititaji, tatad numurs bus vajadzigs, lai komentetajs varetu pateikt, ka tads un tads numurs ir tads un taads! ;)

Janchuks 9.Sep 2010
+
-
Nobraucam Jaunmārupē un tad fiksi kravājamies un uz Biķerniekiem.Paldies Jaunmarupes gonku organizatoriem par saplānošanu:)Mans būs!
Bleķa dubļusargs gan varētu būt problēma...

ja 10.Sep 2010
+
-
agrāk tak vienmēr braucām ar bleķ, bet maliņām virsū vai nu šķelta šļūtenīti, vai apaļojām.

klavs_kalnciems 10.Sep 2010
+
-
ja :
agrāk tak vienmēr braucām ar bleķ, bet maliņām virsū vai nu šķelta šļūtenīti, vai apaļojām.

ja, ludzu izstasti, tacu deltas originalais blekis atbilst prasibam? :roll:

ja 10.Sep 2010
+
-
Visai mototehnikai obligāti jābūt :
uz sajūga un priekšējo bremžu svirām cieši nostiprinātām lodītēm ar minimāldiametru 19mm,
metāla dubļusargiem- noapaļotiem ārgaliem ar radiusu 5mm

Viss nolikumā uzrakstīts!!
Delta būvēta kā ikdienas, nevis sacīkšu spēkrats

klavs_kalnciems 10.Sep 2010
+
-
ja :
Visai mototehnikai obligāti jābūt :
uz sajūga un priekšējo bremžu svirām cieši nostiprinātām lodītēm ar minimāldiametru 19mm,
metāla dubļusargiem- noapaļotiem ārgaliem ar radiusu 5mm

Viss nolikumā uzrakstīts!!
Delta būvēta kā ikdienas, nevis sacīkšu spēkrats

tad tu gribi teikt, ka deltas originalais dublu blekis neatbilst prasibam? es tagad neuznemos rekinat sava mopeda dublu bleka radiusu, varbut zini to no galvas?

un vai sada gadijuma, ka jau mineji uzliekot gumijas apmaliti tam, es ieklautos nolikuma prasibas?

*vel viens jaut. man numura zimes fons bus spilgti zals, tur itka nevajadzetu but problemam?
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā