ja 17.Aug 2011 | Pēdējo reizi labots 15.Sep 2011 16:20; labots 2 reizes
+ 1
- 2
1.Dalībnieki-transporta līdzekļa vadītāji kuriem ir derīga attiecīgā transporta līdzekļa vadīšanas apliecība, ķivere un cimdi. Vēlams apģērbs atbilstoši tehnikas laikmetam.
2.Tehnika-
a.PSRS un sociālistisko valstu ražotie motocikli, motorolleri un mopēdi kuri izgatavoti pirms 1986.gada.
b.citu valstu ražotā attiecīgā tehnika kura ražota pirms 1976.g.
c.motorūpnicas Sarkanā zvaigzne ražotie mopēdi bez vecuma ierobežojuma.
d.organizatora individuāli uzaicinātie.
e.tehnikai jaatbilst prasībām, kas tai ļautu pārvietoties pa kopējās lietošanas ceļiem.
f.organizators patur tiesības nepielaist dalībai pienācīgi nesagatavotu tehniku, sevišķa uzmanība tiks pievērsta eļļas noplūdēm un bremzēm.
3.reģistrācija- tiks paziņots atsevišķi
4.aktivitātes:
-regularitātes sacensība
-sprints
-veklības brauciens
-dažādas komandu un individuālās sacensības
-konkursi, atrakciujas, ampelēšanās
5.vieta-BKSB
papildus informācija tiks ievietota savlaicīgi, atbildu privāti pastā, iepriekšējā piektdienā tiks ieslēgts papildus tālrunis kura numurs tiks šeit paziņots.
ja 10.Sep 2011 | Pēdējo reizi labots 11.Sep 2011 05:55; labots 1 reizi
+
-
Kāds kluss un mierīgs vakars.
Saule kautri slīd uz rieta pusi,
tad pie debess uzšmauks mēnes ripa.
Apaļa un spoža kā moča dipatsmitvoltu lukturs.
jā, kluss tiešām...
bet varbūt tīšām ?
nekur nekas nerūc un nedūmo...
Bet vispār tas klusums pa drūmo.
Nez kas būs rīt?
Nu no rīt...
Nu tas kā tā "kashka" apmeta kūleni bija kronis visam. Cerams ka vadītjam visas skrūves un kauli vietā Braucu ar M61 aiz tās ekipāžas un ne pajokam sabijos.
Zilā Kaška arī mājās
īpaši prāts uz darbošanos šodien vairs nenesas. jāiet atpūsties.
Man jawa davilka līdz mājām ar visu ķūņingu. Paldies Anetei par kantēšanu!
BET! jūtos drusku piečakarēts par to glāzes vešanu. viens teica, ka drīkst apstāties ( jo ar blaķeni neredzu citu variantu kā to izdarīt) bet pēc tam izrādījās ka nedrīkstēja. drusku kremt bet nu gan jau
Lai nu kā, ekšens netrūka - tie trīs dranduļeti, kas uzara biķernieku trases apkārtni ar augšējiem bleķiem, deva kārtīgu adrenalīna devu
1.iesildīšanās aplī redzēju vienu guļam trases malā (kad apturēja startu)...
2.dāma aizlidoja starp reģistrācijas galdiņu un mani un ietriecās riepās, piecēlās un sāka raut laukā zāli no moča...
3.viens staigāja ar asiņojošu elkoni...(ar atbilstošu tērpu tas nebūtu)...
kas tad vēl?
Kartodromā, tad kad atļāva visiem kas vēlas pabraukāt, tika nolikta ar riteņiem gaisā zilā emka. Palasot atsauksmes, rādās, ka retromoto pasākums kļūst ar katru gadu ne tik vien labāks, bet arī ekstrēmāks.
Viss forši!
Noslēgumā biju pirmo reizi, viss patika, mazliet nepameta sajūta, ka viss baigi lēnām notiek, bet padomājot ko varētu darīt savādāk, neko neizdomāju, tādēļ teikšu ka viss ir ok. Vairāk gan prasījās lielās trases braukšana utt, bet tas jau tādiem, kā man, kuri atved tehniku uz auto un tad mājās tāpat. Būtu braucis ar moto uz Biķerniekiem, un pēctam mājās, tad pietiktu visai ziemai.
Atrakcijās piedalījos arī pirmo rezi, likās, ka noteikti paņemšu kaut kur uz muti, bet viss izdevās, labāk, kā gaidīju.
Lielās trases trešajā aplī mocis pateica VEEE, mani ātri un bez fiziskas piepūles ar busiņu iekrāmēja iekšā, aizveda un eleganti izstūma, pēc tam mototehnika atkal iedarbojās un varēju turpināt atlikušās atraksicjas.
Atmosfēra pozitīva, smaidīgi cilvēki un viss notiek, tikai tie duraki, kuri iepazīšanās aplī deva līdz galam ručkā, lai jau viņi brauc, kā māk. Neiešu es mācīt 2-3x vecākus vīrus par sevi, kā uzvesties parādes izbraucienā.
Te var atrast bildes no pasākuma, dominēju es ar Māri Pebo, bet ir arī kopskati un daži citi braucēji.
2.Tehnika-
a.PSRS un sociālistisko valstu ražotie motocikli, motorolleri un mopēdi kuri izgatavoti pirms 1986.gada.
b.citu valstu ražotā attiecīgā tehnika kura ražota pirms 1976.g.
c.motorūpnicas Sarkanā zvaigzne ražotie mopēdi bez vecuma ierobežojuma.
d.organizatora individuāli uzaicinātie.
e.tehnikai jaatbilst prasībām, kas tai ļautu pārvietoties pa kopējās lietošanas ceļiem.
f.organizators patur tiesības nepielaist dalībai pienācīgi nesagatavotu tehniku, sevišķa uzmanība tiks pievērsta eļļas noplūdēm un bremzēm.
3.reģistrācija- tiks paziņots atsevišķi
4.aktivitātes:
-regularitātes sacensība
-sprints
-veklības brauciens
-dažādas komandu un individuālās sacensības
-konkursi, atrakciujas, ampelēšanās
5.vieta-BKSB
papildus informācija tiks ievietota savlaicīgi, atbildu privāti pastā, iepriekšējā piektdienā tiks ieslēgts papildus tālrunis kura numurs tiks šeit paziņots.