Aizmirsi paroli?

tūrists 14.Jan 2011
+
-
cik reizes viņi riepu mainīja?? :D:D >> kamēr riepas izbeidzās.. :D:D Bez variantiem, rolleristiem jābūt!

Och 8.Feb 2011
+
-
Beidzot es ar uz strīpas. Šogad ar savu moci. Vēl tik jāsakarto. :)

tūrists 9.Feb 2011
+
-
jau ienāca ziņas par Jupiteru.. :8): :D :good!:

zxz 13.Apr 2011
+
-
Varbūt šo vēl kāds nav redzējis. Atmiņās par RETRO TŪRISTU 2010

Bizits 15.Apr 2011
+
-
To es saprotu - mocis kā konfekte, bet tomēr nebaidās to likt lietā!!! B-)

tūrists 15.Apr 2011
+
-
Nu jau ilgi vairs nav jāgaida, drīz viss būs gatavs, laidīsim gaisā 2011. gada afišu un reģistrāciju. Kristaps šogad pacenties, reģistrēšanās būs vizuāli smukāka un pārskatāmāka. :like:

jonsss 15.Apr 2011
+
-
Būtu patīkami, ja arī citu moto marku logo būtu uz afišas, ne tikai jawa! :D

tūrists 15.Apr 2011
+
-
jonsss :
Būtu patīkami, ja arī citu moto marku logo būtu uz afišas, ne tikai jawa! :D

Tāpat vien uz afišas neviens neko neliek.. :)

Jancīc 15.Apr 2011
+
-
Jā, Jonss, mēs visi tulīt metīsm ārā Jawas, un gādāsim Voshodus( kas vispār nav vārda motocikls cienīgs), lai tev nav tā jāpārdzīvo! Kas ir slimība kaut kāda, sēž un pukst savā nodabā pret jawām. Vienkārši atslābsti, gatavo savu vošeli, un izgriez pogas tām visām tizlajām Jawām, lai tev mierīga sirds.

jonsss 16.Apr 2011
+
-
Hmm lasu tekstu un nevaru ieraudzīt kurā vietā esmu rakstījis, ka kādam jāmet āra jawa un jāpērk voshod. Skaidri lasu *citu moto marku logo*.
Neviens te nepukst, ja nu vienīgi Jancīc. Bet ko nu par to, nav vērts strīdēties. Kādi nu kuram ir tie uzskati, tādi ir. Par pretējo nepārliecināsi, tā pat kā krievus, ka šeit ir Latvija nevis Krievija un jārunā latviski nevis krieviski.

Jancīc 16.Apr 2011
+
-
labi, metam mieru, labāk nodarbojamies ar savu mīļāko lietu, taisam augšā mūsu močus, un gāžam putekļos. :)

tūrists 17.Apr 2011
+
-
Nav ne vaina voshodam! uz afišas ir atbalstītāju logo, un neviens nav vainīgs, ka viņu logo par pamatu ir ņemts Jawas logucis. :)

Jaunākie ziņojumi forumā