.gribēju pajautāt,mocītim uz bākas ir uzraksts jawa bet tas uzraksts ir uzlīme,un uz bardačoka arī ir uzlīmīte 350,man paziņam tie uzraksti ir hromēti un laikam plastmasas,nez kāpēc šim eksemplāram ir tikai uzlīmītes.un par priekšējo spoileri,kam tādi nāca?vai tas ir rūpniecisks ražojums vai vienkārši kāda apķērīga meistara darināts.

.ā,td skaidrs par tiem uzrakstiņiem,man personīgi uzlīmītes patīk labāk nekā hromētie uzrakstiņi :good!:

.

Bet java laba, man bija 1991. gada. Nekadi hrometie uzraksti, tikai uzlīmes. Tomer java kā motocikls priekš manis beidzas ar 360to. Plastmasas priekša man arī šītāda bija, to vareja vai nu tirgū vai pat veikala nopirkt, tikai stikls nebija apgraizīts kā uz pirmas bildes.

baizelis :
Tik priekškam vajadzīgs tas drausmīgais būris priekšā es nesaprotu?? Vai tad kāds labums no viņa ir??? Bojā tik skatu. Bet tā eksemplārs labs :good!:

i_edgars :
Dzirdēts ir daudz, vies pat teica ka šim esot bijis, bet kad prasu lai parāda.... izrādās neviens neko parādīt nevar! Tādas pat blēņas kā Ļeņingradas Java.
Luksus variantam izpūtējos ir no rūpnīcas iedobes pretī amortizatoriem.
Vismaz šai Javai izpūtēji ir tieši no Luksus varianta.

.piemēram man paziņam bija jawa kura nokomplektēta tika ar krievijā ražotiem gultņiem,gan ratos gan dzinējā.un protams ka viņi nekalpoja sevišķi ilgi,salīdzinôši ar čehu.