elektriskā puse vairāk...
vienīgi āmurs tur nederēja

Par atslēgām. Man kaut kā bija ieradums pirmajos braucienos mest mugurenē visas atslēgas kas bija - pusmugurene pilna ar metālu. Vienu dienu paņēmu atslēgas, sašķiroju tā lai katrs izmēr būtu reiz 2. Zini, viss nepieciešamais, lai to moci izjauktu (ieskaitot riepu montēšanas lāpstiņas, oglīšu komplektu, aizdedzes kontaktu, plaķenes) satilpst labaas puses bardačokā. Tur man stāv arī cimdu komplektiņš. Amm, jā, Tev ir iž 56 un viņam ir tāds pat aizdedzes kontakts kā man uz m1a. Man sanāca šmuce, dēļ kuras dabūju stumties 10km. papēti kustošo kontaktiņu - tekstolīta L formas. Kontaktiņu un atsperītes izcilni savieno plāna vara strēmelīte (tautā saukta par "faļgu"). Viņa mēdz pārlūzt un tad ir kirdik. Pārlūzt var divējāti - mocis neiet, vai arī mocis te iet, te neiet. Man gadījās pirmais variants

;D Ja braukā netālu tad pietiek ar dažām atslēgām, skrūvgriezi, knaiblēm, kādu vaga gabaliņu un drātiņu paņem.

aabele :Taam lupatinjaam ljoti patiik pievilkt mitrumu - sevishkji shaadaa laikaa (iznjeemums , ja nu vieniigi izmeerceetas elljaa , vai diizeljdegvielaa)
pārsegts ar mīkstām lupatiņām
peec tam nebriinies , kur ruusa paraadijusies , vai arii oksideejushaas alumiinija detaljas !!!