Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 123Nākošais »

playne 20.Jun 2011
+
-
Sveiki Lūdzu jums palīdzību ! Man ir motorroleris 4 t Vai es drikstu tam Atšķaidīt 2 t motorzāģa eļļu ar benzīnu ?

paravoziks 20.Jun 2011
+ 1
- 0
Tev nekas nav jāškaida!

playne 20.Jun 2011
+
-
Tiešām ? Es baidos ka kaut kas notiks ar motoru vnk gribu pārliecināties !

Ruu@uto 9.Aug 2011
+
-
aabrams
Skolnieks :
Es leju zaļo zaģa eļlu 40ml uz litru degvielas, pec vienas vasaras sads te paskats, kad lēju autolu viss bija piededzis ar 2mm kārtu un izputejs pilns ar ellu, motors dumoja.
....................
nu hvz, vectēvs savulaik, pabraucot ar šadu maisījumu, izdedzināja 638 Jawai virzuli.
========================
NAV mehānisma, kā ar nepiemērotu eļļu IZDEDZINĀT virzuli, to var izdarīt
tikai ar pārāk liesu degmaisījumu, resp. attiecīgais cilindrs piesūc gaisu
caur blīvslēgu, visticamāk, tas bija labās puses cilindrā B-)
Modernās 2T eļļas "Jawas draugi" Rietumvalstīs (jā, jā, arī tur ir Jawu fani!)
lieto attiecībā 1:40, vēl mazāku eļļas attiecību neiesaka zemās gultņu precizitātes dēļ.
Rīciņeļļu mēs krievu laikos plaši lietojām sacīkšu dzinējos, jo nekas labāks
nebija dabūjams. Vispār bija labs skats, kad iegājām aptiekā un pieprasījām
50 50 gramu pudelītes ar rīciņeļļu. Vēlāk sadraudzējāmies ar meitenēm no Centrālās aptieku noliktavas un pirkām "savā tarā", lai nav jākrāmējas ar tām
pudelītēm.
Rīciņeļļa benzīnā nešķīst ideāli, tāpēc tehnoloģija bija sekojoša: paredzēto
eļļas daudzumu vispirms izšķīdināja mazākā degvielas daudzumā, pēc tam šķīdumu
pievienoja pārējam benzīnam, un atkal "kratīja kannu". Viss izšķīda OK. Modernās 2T eļļas visas ir t.s. "pašsajaucošā tipa" (self mix), ja uz iesaiņojuma nav norādīts citādi - tās "izklīst" pa degvielu pašas, vien vēlams papriekš ieliet bākā eļļu un pēc tam liet benzīnu. Šādu efektu panāk
pievienojot 2T eļļām "petrolejas tipa" šķīdinātāju, kurš padara tās "kustīgākas.
Nu tas tā pagaidām viss ...

i_edgars 9.Aug 2011
+
-
Izdedzināt virzuli var ar detonācijas palīdzību. 634/1 javai arī bez detonācijas, jo vecenītēm un šai Javai pret citām jaunākām Javām bija cita sastāva duraluimīnijs virzuļos, kas īsti nebija piemērots Ai-93 benzīna radītajai lielākai temperatūras slodzei. Šī slodze radās kad jaunekļi sagribēja pabraukt uz maksimālo ātrumu vairākus desmitus km. Ja vēl piegāza bākā A-76 benzīnu bez papildus blīvēm, tad caurums ātri vien izdega.
Ar liesu degmaisījumu un agru aizdedzi kusa un bira ārā ribas starp gredzeniem.
« Iepriekšējais 123Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā