Labāk vēlāk nekā nekad, beidzot arī es esmu pievienojies tiem, kam benzīns ar eļļu asinīs! paldies organizatoriem par jauko svētdienas pasākumu garajos ziemas vakaros atjaunosim vēl kādu no vecajiem dampīšiem, lai kopīgi tiktos jau nākamajā sezonā maijā!
Nopirku Rīgas motormuzejā tiešām smuki pirmo reizi tiku kalendārā:good!: liels prieks. Un vel pie tam tāda labā mēnesī maijā (pavasaris, sezonas atklāšana). Lielais maksā 7.50 Ls mazais uz galda liekamais laikam 2 Ls bet lielais tiešām ir liels un kvalitatīvs.
Ja jau kalendāri Motormuzejā izbeigušies, un vairāk nebūs tirgojami - varbūt kāds no foruma biedriem, kas pe šāda kalendāra ticis varētu to ieskenēt vai safotografēt smuki - lai arī pārējie vismaz redz?
Sbech : Ja jau kalendāri Motormuzejā izbeigušies, un vairāk nebūs tirgojami - varbūt kāds no foruma biedriem, kas pe šāda kalendāra ticis varētu to ieskenēt vai safotografēt smuki - lai arī pārējie vismaz redz?
Izrādās .ka bijuši daudzu -niku- īpašnieki,kurus vnk būtu interesanti redzēt"vaigā",pat tādi kam ir uzbraukts un izmesta pūka(Vjatka-elektron-)
Bet tas nenotiek.
Kā to labot,kā būt? un tā nebūt neesot mana,jeb jauniņo problēma.
P.S. TE es vēl gribu LABOT kļūdu ! PALDIES -ja- !!! par bezmaksas,fanātisko,neapnīkstošo retromoto fanu organizēšanu un visu pārējo ! :good!:
Es diezin vai kļūdīšos ka bez -ja-,diezin vai kas notiktu(droši ka kaut kas būtu) un mēs būtu tik kuplā skaitā ,un nu jau arī tomēr vienoti :good!: