sveiki man ir tāda problēma, ka kā jau jaunam cilidram nesakrīt pārplūdes lūkas čaulā ar lūkām pašā cilindrā ( delta) ļoti bail ņemt ārā čaulu jaunam cilindram, jo domāju ka var sikti beigties. Man teica arī ka varot pagriest to čaulu itkā un tad izvīlēt, bet tas ir domāts tā ka es pagriežu piemērām uz ieplūdes pusi un tad mēģinu vīlēt? vai labāk būtu ņemt pavisam ārā? tad kā precīzi dabū atpakaļ vietā, lai nav par tālu uz āru izbīdīta utt?
frēzītes nav, vajadzētu ar vīlīti lūdzu paskaidrojiet.
Tā tas pamatā ir ar visiem jauniem cilindriem. Jāņem tik ārā. Jo citadi tu neko tur ar vīlīti neizvīlēsi. Ja jau var ko pagriezt, tad jau noteikti ārā varēs dabūt.
Ar to ārā dabūšanu pamēģini ar kādu sabeigtu cilidru vispirms. Bet tas nav kā kafiju uztaisīt, tam gan jābūt skaidram. Ja ir vairāk iestrādes, tad mazāk baidīties ko.
Nepareizus leņķu arī vīlēt nedrīkst. Lai labi veicās. Vajadzēs daudz informācijas par čaulu izņemšanu.
Man nav īsti skaidrs par kādu cilindru iet runa? Vairas vai Ķīnas.
Tiko saņēmu tādu info, ka varu arī vīlēt neņemot ārā apakšējo kanti no augšas un augšējo no apakšas?? un tad būs forši jo atstājot tos slīpumiņus aks radīsies arī pārplūde ātrāk atvērsies un labāk ies???
nillys : ( delta) ļoti bail ņemt ārā čaulu jaunam cilindram, jo domāju ka var sikti beigties.
Ko varētu ieteikt? Par sišanu vai dauzīšanu vajadzētu aizmirst. Pats darbojoties to gan esmu sapratis. Neviens man nav neko ne rādījis, ne stāstījis. Vajag domāt pašam līdzi.
Palīdziet nillys!
Savulaik ņēmu ārā čaulu IŽ PS cilindram karsējot. Karsēju ar divām lodlampām, čaulu izdzinu ar atbilstoša diametra koka sagatavi un āmuru. Atpakaļ likšana jau bez āmura, uzkarsē cilindru un ieliek čaulu, te gan jāliek uzreiz tik precīzi, cik iespējams, jo būs tikai pāris sekundes laika pieregulēt lūku sakritību, līdz čaula uzkarsīs un nebūs kustināma. Vispirms vajag patrenēties uz veciem cilindriem un protams ugunsdrošība, spainis ar ūdeni visu laiku blakus.
frēzītes nav, vajadzētu ar vīlīti lūdzu paskaidrojiet.