Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 1234567Nākošais »

copeck 7.Jul 2010
+
-
paskatijos googlee 30-200Ls

Dalgo 7.Jul 2010
+
-
[ri4a] :
ne nebus ta :macies:
ta ir raukshana bez atbilstoshas kategorijas 20ls :love:
Neatbilstoša kategorija ir tas pats kas ja nav tiesības geek to jau, vismaz man liekas, ka saprot pat zīdainis :D

[ri4a] 7.Jul 2010
+
-
nez nez pazvani uz csdd apjautajies sakara ar sho :)

ne 9.Jul 2010
+
-
ja nau katigorija tad sods ka bez tiesibaam no 250-400 agar bija savadak ja nemldos 20 ls sods bija

Cilindris 9.Jul 2010
+
-
Gadijumaa nenem nost tad to B kategoriju?

Dalgo 9.Jul 2010
+
-
Domāju ka nē, bet piemēram, ja tu brauktu alkohola reibumā, kaut vai ar velosipēdu - tev atņemtu visas pārējās vadītāju apliecības :D

ja 9.Jul 2010
+
-
kolēģi, CSDD te nav nekāda sakara, tie visi ir administratīvie pārkāpumi un par tiem paredz atbildību Latvijas administratīvo pārkāpumu kodekss, kas brīvi pieejams internetā !

creature2 9.Jul 2010
+
-
Copeck taisnība

APK 149.4 pants. Vispārīgo ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšana

Par transportlīdzekļa vadīšanu, ja nav atbilstošas kategorijas transportlīdzekļu vadīšanas tiesību, —

uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no trīsdesmit līdz divsimt latiem.

Par transportlīdzekļa vadīšanu, ja:

1) nav transportlīdzekļu vadīšanas tiesību (transportlīdzekļu vadīšanas tiesības noteiktā kārtībā nav iegūtas vai ir atņemtas);

2) ir spēkā transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums, kas piemērots pārkāpumu uzskaites punktu sistēmas ietvaros, —

uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no divsimt līdz trīssimt latiem.

http://www.likumi.lv/doc.php?id=89648

Tā kā braucot ar neatbilstošu kategoriju, var palikt mīnusā līdz pat 200lvl. Un tas nav tas pats, kas braukt bez tiesībām.

Dalgo 9.Jul 2010
+
-
creature2 :
Un tas nav tas pats, kas braukt bez tiesībām.
Tas var nebūt viens un tas pats tikai gadījumā ja ir aizliegums - ir atņemtas tiesības kaut kāda iemesla dēļ! Tad varbūt arī izsprtuksi ar pāris desmitu latu lielu sodiņu! ;) bet ja nav kategorija, bez simtiem nemaz netiksi līdz mājām :D
Un padomājot loģiski - kāda jēga būtu kartot A kategorijas vadītāja apliecības iegūšanas kursus, ja sods par braukšanu bez A kategorijas būtu tikai 20 Ls? Pilnīgs absurds... :D

ilmārs 26.Feb 2011
+
-
Man jautājums. Man policija piekasītos ja es ar mopēdu braucu bez tiesībām bez ķiveres bez nekā pa balvu rajona pērkonu ezeru(ziemā) kurš atrodas ārpus pilsētas. Vai viniem butu kas labāks ko darīt.

normunc 26.Feb 2011
+ 1
- 0
Ķivere jau priekš sevis vajadzīga, ne priekš ceļu policijas.

zelch 26.Feb 2011
+
-
Balveniesi jau nu noteikti uzskatis par svetu pienakumu panemt tevi prieksa!

Skaabe 26.Feb 2011
+
-
ilmārs :
Man jautājums. Man policija piekasītos ja es ar mopēdu braucu bez tiesībām bez ķiveres bez nekā pa balvu rajona pērkonu ezeru(ziemā) kurš atrodas ārpus pilsētas. Vai viniem butu kas labāks ko darīt.

Nu, ja nebūs ko darīt tiem poličiem, tad varbūt arī piesiesies, bet kā jau teica, tad tas vairāk priekš paša, sevišķi ziemā kad slidens ir.

jonsss 26.Feb 2011
+
-
Visticamāk, ka piekasīsies nevis ceļu policija, bet pašvaldības policija. Jautājums kam pieder ezers, pašvaldības vai privāts. Ja privāts tad brauc un sities laimīgs kamēr nesūdzas īpašnieks neizsauc pašvaldības policiju! :D :D ja pašvaldības ezers tad jebkurš garāmbraucošaiskašķi mīlošais latvietis var pazvanīt pašvaldības policijai! :)

i_edgars 26.Feb 2011
+
-
Tiem poličiem pēc tām kad stādās priekšā vēl reiz palūdz lai atkārto un lēnām!! Tad kad tiks līdz VALSTS CEĻU POLICISTS, tad saki stop.... un akārto VALSTS?? Piemetinot kur te ir tuvākais valsts ceļš??
Lai lasās tālāk no ezera - tur nav sabiedriskās kustības un nav valsts ceļš. Tā pat pagalmā es varu darīt ko gribu, kaut zirgu sēdināt uz mopēda lai brauc.
Kasīties teorētiski var tikai ezera īpašnieks, i ta viņam jāuzrāda saistošie noteikumi par ezeru, kurus ir apstiprinājusi pašvaldība ar visiem ierobežojumiem! kaut kādi īpašnieki nevar iziet priekšā un sākt kačāt savas tiesības... jo redziet šiem tā ir sagribējies! Ja tajos ezera lietošanas un apsaimniekošanas noteikumos būs rakstīts, ka pa ezerā esošu ledu nedrīkst braukt ar ..... transporta līdzekļiem, tad patiešām nedrīkst ar. !!Te vēl kāds transporta līdzeklis ir mopēds... mehāniskais vai nē?? Pat ja rakstīts, ka nedrīkst staigāt pa ledu, tad Tu nestaigā, bet brauc, pat ja rakstīts, ka nedrīkst trokšņot, tad lai cik decibellu ir ierakstīts noteikumos, un lai nomēra esošos!
Tas ir tā pat kā privātajā mežā es lasu sēnes - lai to aizliegtu ir jābūt veselai kaudzej papīru ar saskaņojumiem utt.

jonsss 26.Feb 2011
+
-
par mežu gan nav tiesa. Lai īpašnieks varētu dzīt ārā no sava meža sēņotājus, ogotājus un dabasmīļus. Ir jābūt redzamās vietās jābūt norādēm, ka šis ir privātīpašums, sēņot, ogot, staigāt aizliegts un jābūt iezīmētai tai teritorijai, teiksim ar kādu lentu.
Nav jau jākačā tiesības, atliek pazvanīt pašvaldības policijai un pateikt ka pa manu īpašumu braukā nezināmas personas, viņi atbrauks (ja atbrauks) un noskaidros, kas Tu tāds esi. Ja ezers pieder vienai personai tad nav nepieciešamas nekādas īpašas atzīmes par tā lietošanu.

i_edgars 26.Feb 2011
+
-
Uzkārt bļambu redzamā vietā būs stipri par maz!! Tās bļambas tekstu ir jāsaskaņo pašvaldība. Ja tas nav izdarīts, tad ir spēkā vispārīgie noteikumi... un šajā gadījumā es varu sēņot ne ar vienu neko nesaskaņojot, un ja ir kāda nožogojuma lenta, tad droši varu kāpt pāri!

zelch 26.Feb 2011
+
-
Privatajos ezeros ipasniekam pieder nevis ezers ,zeme zem ezera!
« Iepriekšējais 1234567Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā