brauc garām ceļu policija, ierauga mani, nāk klāt un izraksta man sodu?
Kā tad! Pa pludmali braukt nedrīkst, bet drīkst pārvietoties pa liedagu, kā līdz viņam tikt neiebraucot kāpu zonā ir cits jautājums! Bet labākais tiem kam īpašums pie jūras, ja esi savā īpašumā 30m no jūras krasta var dabūt sodu par atrašanos kāpu zonā.
Ir bijuši tādi atgadījumi ciemā.

i_edgars :
Valsts ceļu policijas jurisdikcija ir tikai un vienīgi koplietošanas ceļi! Viscaur citur var viņus pasūtīt pat 5 mājas tālāk.
Pašvaldības policijai un mežu dienestam ir citas pilnvaras, bet viņiem nav tiesību izskatīt ceļu satiksmes noteikumus - t.i vai tev ir ķivere, vai ir tiesības, utt.

jonsss :
meža dienests ar nevar uzlikt sodu par braukšanu pa mežu, ir jāsauc pašvaldības policija. Drīkst braukt tik pa ceļiem mežā ar max ātrumu 40km/h, grāvju atbērtnēm, kvartāla stigām, miniarelizētajām joslām, izņemot ja tas nepieciešams meža izstrādei, kopšanai, ugunsgrēka ierobežošanai un likvidēšanai. Meža dienests var kontrolēt kravas pavadzīmes kokmatereāliem, ja vien auto ir apstājies!

jonsss :
pēc csn 34 punkta sanāk ka man pagalms ar ir vieta kur iespējama transportlīdzekļu braukšana un ja braucu sēta ar auto bez apskates, tiesībām, apdrošināšanas, pārsniedzot atļauto braukšanas ātrumubrauc garām ceļu policija, ierauga mani, nāk klāt un izraksta man sodu?
Kā tad! Pa pludmali braukt nedrīkst, bet drīkst pārvietoties pa liedagu, kā līdz viņam tikt neiebraucot kāpu zonā ir cits jautājums! Bet labākais tiem kam īpašums pie jūras, ja esi savā īpašumā 30m no jūras krasta var dabūt sodu par atrašanos kāpu zonā.
Ir bijuši tādi atgadījumi ciemā.
Interesanti kurš tad mežā kontrolē tos 40 km/h ?

krekers :
...Un par to Jāņsētas karti - kas tas par stulbumu?...

Tik vienkārši tas nav! Pārbraucienus pa koplietošanas ceļiem drīkst veikt tikai saskaņotu sacensību laikā. Braukāšana pa valsts mežu ir zaļās zonas bojāšana un par to draud 5-25Ls administratīvais sods! (Es esmu maksājis 5Ls