Jogijs :
Dzīties pakaļ dažreiz pamejģina ja brauc piemēram pretī met mašīnu apkārt ieslēdz migalkas un dzenās... , bet parasti rokas vien noplāta, jo kamēr iesēdīsies mašīnā un iedarbinās tikmēr mocis jau gabalā un iemucis kautkur kur ar mašīnu iebraukt nevar :lol:
tikai ar savu zizli vicinās : :mrgreen: metuši ar to gan vēl nav :lol: :lol:
Paldies dievam poliči uz moča nav manīti pie manis ciemos! :angel2:

m_boro :
da no mentiem nevajag baidiities es ar savu bijusho deltinju vinreiz uzraavos! shie pa skaljruniiti savu man saka: apstaajaties celja malaa! labi ka baaka bija pilna un cilindram galva bija seedinaata.
saakumaa izspiedu visu iespejamo aatrumu. dabuju veel apdziit dazas priekshaa braucoshaas mashiinas...bet vinjas leeni brauca jo menti iesleedza mirgalkas, pa visu ielu vaeeja dzirdeet. kad shie man pietuvojaas, pareguleeju mazliet padevi un atraavos veel no vinjiem. mentiem bija vecais bobiks un cik peec skanjas un aatruma vareeja saprast-visu laiku no treshaa aatruma lec aaraa a ceturtaa vispaar nebija! kad biju pie daarzinjiem atri uztaisiju pagriezienu un aizbraucu pa tacinju kura bij starp kokiem. i vinji vairs neko nevareeja izdariit!
peec tam to deltu paardevu chigaaniem,jo bij bail ar to turpmaak braukaat:)
nesen nopirku savu tagadeejo emku 8)

:twisted:

petja :
tas visas ir mulkibas ka aizbega no divam policijas masinam :twisted:
mani sodien sakera menti ar jauno hunday es braucu papilseta apvetcelu
braucot paskatijos aizmugure un ieraudziju ka man seko mentu masina menti iesledza sirenas nu pa skalruni teica apturet motociklu
es atri nogriezos cita ielina un iedevu jawai gazi cik vina gaja
domaju ka jau busu atravies no mentiem paskatijos aizmugure vini man pilnigi blakus nu no bailem apstajos man nebija ne tiesibu ne doku
menti isauca treileri un manu jawu kuru tiko biju sataisijis aizveda uz stavietu :cry: un man uzrakstija protakolu.Man piekdien jaiet uz policiju uz lietisko iskatisanu cerams ka man neieliks maksimalo sodu 300ls :cry:
galvenais uzvesties piektdien normāli pie mentiem, sūnaini ka uz vietas kad noķēra kautko sarunāt...