Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

ja 18.Nov 2011
+
-
http://content23-foto.inbox.lv/albums177789698/izhmoto/10-09-2010/00e901c5890d4b5a144c95822966abb4-1-.jpg

ja 18.Nov 2011
+
-
ja vajag iztulkot, lūdzu piesakaties!

normal_puika 18.Nov 2011
+
-
nu galvenais Sargāt no bērniem.
Toletes papīrs - nav rotaļlieta! (tā kā bērns ir persona no dzimšanas līdz 18 gadiem...
atgādina amerikāņu instrukcijas geek

Andris_Z 18.Nov 2011
+
-
Kaut kāds murgs.
Tur iekšā ir visādas ērcītes ļoti labi iekārtojušās, mitrums u.t.t. Un to mēs gribam uz savas pieredzes izmēģināt. Jo vairāk tas glabājas, jo vairāk kas tāds var būt iekšā. Lai labi veicās!

Māris P33 18.Nov 2011
+
-
Andris_Z :

domāju, ka konkrētais produkts ir domāts baudīšanai tieši tā kā ir - vizuāli! Celulozes, floras & faunas konsistence lai paliek tur kur bijusi.

RatEnpreis 18.Nov 2011
+
-
Pipec !!! Sanāk, ka 31 gadu es to daru nepareizi :D

ursus 18.Nov 2011
+
-
3. vairākkārtēja izstrādājuma lietošana NEREKOMENDĒJAS :D:D :D

Raimonds Krīgeris 18.Nov 2011
+
-
Viskrutākais liekas punkts nr.5 !!! geek

i_edgars 18.Nov 2011
+
-
Nemaz nesmejiegties! Eiropas savienības direktīvas utt tādas stulbības pieprasa, ka mati ceļas stāvus. Pie kam pašreiz papīru un birokrātijas ir vismaz kādas 4 reizes vairāk kā PSRS laikos!! Kaut kan tad visi brēca, ka ir šausmīgi daudz.
Ceptuvē strādājot es kādu nedēļu nevarēju noticēt ka pilnīgi viss ir jāapraksta (HASAB vai kā tur bija). Tad vēl pamaz cilvēku mācēja uz kompja sakarīgi strādāt. Tādos sīkumos, ka es pat ieblāvos - ja cilvēks tādas elementāras lietas nezina, tad ne tikai nedrīkst viņš strādāt, bet pat ceptuvei tuvumā to laist nedrīkst!!

Tā ka es vairs nemaz nebrīnos.

treners 19.Nov 2011
+
-
Paldies, sen tā nebiju līdz asarām rēcis.

faaters 19.Nov 2011
+ 1
- 0
šitādai instrukcijai ar retromoto nav nekāda sakara-katrs normāls cilvēks,it sevišķi,ja viņš nodarbojas ar retro tehniku zin kā jālieto tualetes papīrs-par šādu saita piesārņošanu vajadzētu sodīt un turpmāk vairs neļaut rakstīt šādas muļķības,ja to dara administrators,tad viņu ir jāatceļ no šī amata.

Krišjānis 19.Nov 2011
+
-
faaters :
šitādai instrukcijai ar retromoto nav nekāda sakara-katrs normāls cilvēks,it sevišķi,ja viņš nodarbojas ar retro tehniku zin kā jālieto tualetes papīrs-par šādu saita piesārņošanu vajadzētu sodīt un turpmāk vairs neļaut rakstīt šādas muļķības,ja to dara administrators,tad viņu ir jāatceļ no šī amata.

Neesi pārsvinējies? geek
Vai ar humoru uz jūs?
Šis attēls laikam spēj uzlabot garastāvokli vienmēr :D

Micuks 19.Nov 2011
+
-
faaters laikam nav dadomājies, ka administrātori parasti ir saita īpašnieki/uzturētāji geek
Tad faaterim būs jānodarbojās ar saita uzturēšanu geek

Man kaut kur bija tualetes lietošanas noteikumi, atradīšu ielikšu to cirku palasīt geek

i_edgars 19.Nov 2011
+
-
Kaut kurā motosaitā bija publicēta pamācība, kā pincīti noslauc;it!! Instrukcija bērnudārza audzēkņiem...

ja 19.Nov 2011
+
-
faaters
Šodien 10:02
Citāts :
-katrs normāls cilvēks,it sevišķi,ja viņš nodarbojas ar retro tehniku zin kā jālieto tualetes papīrs

man gan liekas, ka veselīga smiešanās turpinās!

AivisG 19.Nov 2011
+
-
Туалетная бумага - не игрушка, а средство гигиены.
Laikos kad bija jāstāv rindā pēc minētā un lauku rajonos nebija vispār pieejams, instrukcija bija jāizlasa, jo varēja arī citādāk pielietot nepazīstamu priekšmetu. Teiksim kā serpantīnu Jaungada eglītē. Nekā smieklīga. :)

i_edgars 19.Nov 2011
+
-
Ka nesanāk kā sarkanās armijas oficieru sievām 1940.g., kas piepirka vairumā naktskreklus un ar tiem mugurā (tikai tiem) aizgāja uz balli!!!

i_edgars 19.Nov 2011
+
-
Vai kā vectēvs ar dziļu smīnu stāstīja, kā 1944.g. sarkanarmietis pieskrējis pie mazmājiņas (sirsniņmājiņa) piemīdīja nātres un nokārtoja savas darīšanas... ārpus mājiņas!! Dikti smējās kad prasīju ar ko noslaucīja... bet tā arī nepateica!

AivisG 19.Nov 2011
+ 1
- 0
Ar roku uz kuras bija vairāki pulksteņi.

Raimonds Krīgeris 19.Nov 2011
+
-
1945.g.05.atbrīvotāji iegāja mājā ēdamreizē.Protams ka saimniekus no galda nost un ēdīs vieni paši,bet šķīvjos tak maz var ieliet zupu ,tāpēc manīgākais paņēma no pagultes omas naktspodu un zupu iekšā.Podiņš bija tīrs,bet lietošanas instrukcija gan nebija...geek
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā