Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12345Nākošais »

koko 31.Jan 2011
+
-
umahers :
koko :
Nu ar audzēšanu nevajdzētu aizrauties, jo man piemēram pēc cinkošanas spieķa galvu uz spieķa dabūt ir smagi, jo vītne ir "aizaugusi". Pie 200 mikroniem vītne ir nelietojama :)
Vai tad gruuti paartiiriit peectam :D nav tak hroms!!!

Ko tu grasies tīrīt? Patīrīt lieko cinku, lai pēctam ir cinkojuma defekti, kuri izraisīt rūsēšanu? Jeb tu esi tāds meitars, ka vari no vītnes virsmas noņemt liekos mikronus cinka? geek

umahers 1.Feb 2011
+
-
koko :
umahers :
koko :
Nu ar audzēšanu nevajdzētu aizrauties, jo man piemēram pēc cinkošanas spieķa galvu uz spieķa dabūt ir smagi, jo vītne ir "aizaugusi". Pie 200 mikroniem vītne ir nelietojama :)
Vai tad gruuti paartiiriit peectam :D nav tak hroms!!!

Ko tu grasies tīrīt? Patīrīt lieko cinku, lai pēctam ir cinkojuma defekti, kuri izraisīt rūsēšanu? Jeb tu esi tāds meitars, ka vari no vītnes virsmas noņemt liekos mikronus cinka? geek
Ar viitnju ripu paartiiriit :sveiks: kur probleema? Nekas tur neruusees,viitne tak taapat jaasasmeeree pirms liek kopaa,ja grib veel kkad tos pievilkt :macies:

martini 9.Feb 2011
+
-
Lūdzu palīdzību!
Mans jautājums pieredzējušiem meistariem!
Man ir rumba, kura sastāv no sakniedēta alumīnija/dzelzs (Gauja's priekšējā), kā man jāsagatavo šī detaļa pārcinkošanai? Vai kaut kas jāaizsedz, vai vienkārši cinks pie Al neķersties klāt? :roll:

ja 9.Feb 2011
+
-
Al neturas ar Zn !!!

martini 9.Feb 2011
+
-
Tātad, vienkārši visu rumbu var dot cinkot, tas nesabojās Al daļu? Vai pareizi sapratu?

baigais 28.Sep 2011
+
-
Kur Rīgā (vēlams pārdaugavā) ir elektrolītiskā cinkošana? Google kaut kā nelīdz...
Uz starta ielu vairs nav nekādas vēlmes braukt!

jonsss 27.Feb 14:56
+
-
Pētīju minskas skrūves un sīkās detaļas, ja pareizi noteicu tad detaļas bijušas cinkotas ar dzelteno cinku. Vai tā varētu būt? Minska 1974 gada.
http://content22-foto.inbox.lv/albums154134145/j.steinbergs/minska-3-111/DSC04271.jpg

[ri4a] 27.Feb 15:27
+
-
Ja tieshi ta dzeltenais cinks
Baltais bija retak satopams un moto
« Iepriekšējais 12345Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā