Aizmirsi paroli?

šamais 21.Jul 2010
+
-
neaprotu kas vainas jautajumam? manai cezai tur tadas skruves nav... un atrumi nesledzas ka vaig. Ka es vareju zinat ka tur nak kautkada speciala skruve? Ka ta savadak vareju paprasit?

A78 21.Jul 2010
+
-
iespejams ka tadel isti atrumi nesledzas jo,,asite paredzeta nofikseta,,,bet daksinas staiga pa asiti

šamais 21.Jul 2010
+
-
ja neiedarbinatam motoram nevar brivi izslegat pa visiem 4 robiem, tad jau kautkas ar nav isti pareizi?

A78 22.Jul 2010
+
-
stavot uz vietas ,ar neiedarbinatu motoru, diezvai tu varesi visus robus saslegt,,,parasti kad salieku karbu kopa uzlieku velkosu zobratu un lenam griezot parbaudu atrumus

šamais 22.Jul 2010
+
-
nu tad ar karbu vis butu skaidrs. Nezini pateikt, kas varetu but ka sajugs nestrada? Diski jauni, ir regulets un atsperes nemtas no jawas.

jancuks1188 22.Jul 2010
+
-
šamais :
nu tad ar karbu vis butu skaidrs. Nezini pateikt, kas varetu but ka sajugs nestrada? Diski jauni, ir regulets un atsperes nemtas no jawas.

Pamēģini iebāst varbūt vēlvienu starpdisku pa virsu man aŗī nestrādāja, uzliku un viss ir super :good!:

šamais 22.Jul 2010
+
-
to starpdisku var pats uztaisīt, jo lieka man nav?

A78 22.Jul 2010
+
-
ka tiesi sajugsam nestrada,,apskaties mazajam sajuga vakam buksiiti kas nak vai vina tev nekustas

jancuks1188 22.Jul 2010
+
-
šamais :
to starpdisku var pats uztaisīt, jo lieka man nav?

var, ja labi grib, pietam pavisam vienkārši ;)

šamais 22.Jul 2010
+
-
sajūgs itkā izspiežas, bet vispār nestrādā.
tā buksīte- tā tīri uz aci- izskatās laba. Vai tad maz var likt vēlvienu disku, viņam nemaz vietas tur nav?

Iepriekš bija sabāstas pat 3 šeibas uz kautkādam, visdažadākajām atsperem, un tad sajūgs kautkāds bišķ bija.

A78 23.Jul 2010
+
-
seibas liek ja sajugs slid,,,,apskaties vai starp sajuga kurvi ,,ir janak pa vidu seperatoram ,saibina ,seperators ,un obligati velviena saiba,un pec tam flancis,,ir bijusi atgadijumi ka zem flanca nav uzlikta saibinja,un pievelkot skruvi tu savelc flanci kopa ar sajuga kurvi tad noteikti sajugs nestradas

šamais 23.Jul 2010
+
-
flancis ir tas puļķis ar zobiņiem galā kuri ieiet sajūga vākā? man nāca izspiedējgultnis, šeibe, puļķis un galā sprostgredzens. Izspiedējgultnis beigts, tas ir jāmaina.

A78 23.Jul 2010
+
-
ne,bet tas kam vinu tu mauc virsu,,,,,,tur nenak gultnis bet tikai lodites uz saniem vinam ir jakustas

A78 25.Jul 2010
+
-
sis pedejais variants ir ticamaks ka NESIS uzlici so 2mm terauda saibu savilcis abus kurvjus kopa,,un spiezot sajugu ,sajugs izspiezas bet nestrada,jo abi kurvji ir savilti kopaa

šamais 22.Aug 2010
+
-
Atrasta jauna problēma! Cilindra čaula , tajā vietā kur ieplūde sadālas divās daļās ir iesprāgusi. Itkā gredzeni tai vietai pāri vairs neiet, bet virzulī rieviņa ir iedzīta. Ko tur varētu darīt? Vai tas ir sīkums?

A78 22.Aug 2010
+
-
man ir labs cilindrs,0 slipejumus varu piedavat

šamais 22.Aug 2010
+
-
Šis pats tiko izslīpēts uz 1remontu. Tas cilindrs vairs nav lietojams?

šamais 22.Aug 2010
+
-
To ieplaisājušo vietu nevar bišķ kautkā pieslīpēt lai neķeras pie virzuļa? Tik labu cilindru negribas mest laukā.

Beavis 22.Aug 2010
+
-
Nu ja čaulas "iesprāgšana" tomēr nav apvienojama ar turpmāku ekspluatāciju,tad pie manis var griezties lai aprunātu jaunas čaulas iegādi. Man ir..

šamais 16.Dec 2010
+
-
Tad nu sadomāju atkal pieķerties CZ, tātad bildē parādīta tā sieniņa kura ir iesprāgusi (bilde gan tās plaisas nav). Līdz gredzeniem tā vieta neiet, bet baidos ka ta vieta varētu lūzt un sabojāt virzuli, cilindru u.t.t. Iespējams to vietu var kautkā piemetināt, lai neizlūzt gabals ārā, jo nu galīgi negribās mest viņu ārā, jo ir svaigi izslīpēts un šitādi cilindri jau nu arī apkārt nemētājas.
http://www.bikepics.com/pictures/1576464/

Jaunākie ziņojumi forumā