Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 123Nākošais »

JeVe 7.Jul 2010
+
-
Vai starp retromoto.lv domubiedriem ir kāds entuziasts, kurš aizraujas ar Čz 250 krosa mocīšiem?? Vienkārši man radušies daži specifiski jautājumi par motoru un nav, kam pajautāt! Paldies :)

elf 7.Jul 2010
+
-
Būs jautājums,būs entuziasti..

Seskvočs 7.Jul 2010
+
-
Dakšīņu ass iegāja ķēžratā? :D

šamais 8.Jul 2010
+
-
Ta ja nav JeVe'm jautājumi, tad ir man. Kas tā pa lietu ka čezim ir tikai divi ātrumi un tie tādi paši šaubīgi? Noņemot kārbas vāciņu, tur to platīti pariktējo un ar roku pieturot, lai neizlec viņa arā var dabūt visus četrus ātrumus, bet kad vis tiek salikts atpakaļ bišķ ātrumus paslēgā un atkal tie paši divi ātrumi vien ir.

šamais 9.Jul 2010
+
-
elf :

Jautājums ir, bet entuziastu tāpat nav. :D

elf 9.Jul 2010
+
-
šamais :
elf :

Sadilis,...... varbūt pietiek ja uzmetina ??

felixons 9.Jul 2010
+
-
šamais :
Ta ja nav JeVe'm jautājumi, tad ir man. Kas tā pa lietu ka čezim ir tikai divi ātrumi un tie tādi paši šaubīgi? Noņemot kārbas vāciņu, tur to platīti pariktējo un ar roku pieturot, lai neizlec viņa arā var dabūt visus četrus ātrumus, bet kad vis tiek salikts atpakaļ bišķ ātrumus paslēgā un atkal tie paši divi ātrumi vien ir.

Motoru biji pielaidis, un, ja biji mēģināji pabraukt? Man gadās dažreiz ka motors ir tikko pārjaukts viņam nav dažu ātrumu (citiem motociklu motoriem nevis CŽ) , bet kad pielaižu viss sāk strādāt. Varbūt tāpēc ka nav labi iekšā motors pārgriezies, varbūt arī kaut kur ķīlējas zobrati. :good!:

šamais 9.Jul 2010
+
-
Bija pielaists un arī izbraukts. Citreiz pirmais robs raustās, citreiz nē. Motorā vis griežas labi nekas neķīlē. Visu kārbu sagriežu tā ka ir visi ātrumi, bet bišķi pāslegā un viss ir.

šamais 9.Jul 2010
+
-
elf :
šamais :
elf :

Sadilis,...... varbūt pietiek ja uzmetina ??

Ko uzmetina?

HE 9.Jul 2010
+
-
Sadiluši zobrati, varbūt pietiek, ja noslīpē ? :D

JeVe 11.Jul 2010
+
-
nu sorry par aizkavi.. :) man interesē, vai kāds zina kko pastāstīt par' čz 250 motoru ar vārstu! kam viņš domāts??

jancuks1188 13.Jul 2010
+
-
Kāds nezin kur varētu nopirkt dīzes priekš Jikov karburatora 250ccm čezetai. Varbūt kādam Jūrmalas pusē ir? Labprāt iegādātos, vajag paeksperimentēt, jo tagadējās ir par lielu....

marchels7 16.Jul 2010
+
-
Pieķēros priekšējās dakšas amortizātoriem un par cik gribas lai viss ir ideāli, doma ir nomainīt blīvslēgus, blīves un aizsarggumijas. Kāds varbūt piedāvā remkomplektu? Ja kāds ir saskāries ar dakšas restaurāciju, būtu ļoti patīkami ja padalītos pieredzē! Iespējams ka ir kādi apraksti internetā atrodami?
Labprāt nopirktu arī pakaļējās dakšas asi ar buksēm.

e.davis 17.Jul 2010
+
-
Kādā stāvoklī ir štoki, ja ir dziļas rievas vai sasisti, tad jauni blīvslēgi tev nepalīdzēs. Savai pirku no Ebay, 35x47x10 (laikam) bik augstāki (labāki). Vienīgais nācās izvirpot dziļāk sēžu, lai dabūtu ciet sprostus.
Ir krievijā forumi par CZ.

marchels7 19.Jul 2010
+
-
štoki ārēji ir labā stāvoklī, es tikai domāju par štoku iekšpusi, kur staigā virzulītis un paša virzulīša ārējais un iekšējais nodilums. Varbūt tam ir kaut kādi zināmi pieļaujamie nodilumi izmērāmi? Otra lieta - izjaucu divas dakšas, abas itkā vienādas, bet vienai stabulēm ir 5 caurumi eļļas staigāšanai, bet otrai tikai divi. Skaidrs ka tai kurai mazāk, tā staigās lēnāk. Jautājums vai tā ir kāda meistara pašdarbība un ar kādu argumentāciju. Piebildīšu ka tai, kurai vairāk caurumu stabulēs, bija arī ieliktas bukses atsperu galos, kas padara to cietāku. Varbūt šāda komplektācija ir domāta smagsvara braucējam.

A78 20.Jul 2010
+
-
ja cz 250 karbas daksinu ,ass nedrikst nakt araa,,jo virsejam karbas vakam ir viena specifiska skruve kas ir ar konusu,un si skruves jaskruve pret to caurumu kur sanak asites izfrezeta rieva

šamais 20.Jul 2010
+
-
un kas ir ja tadas skruves tur nav?
kur tiesi vina nak?

A78 20.Jul 2010
+
-
tad asite naaks tev araa ,,panem izmeri cik ir dzila vitne+vacina biezums..panem tik garu skruvi un uztaisi tai skruvei konusu,,(smirgelis,fleksis,virpojot) atkariba kas tev ir pieejams,,,ja nemaldos karbas vacinam nak sesas skruves,,tad skruve ir jaskruve kas ir pa vidu ,pret to vietu kur ir asitei izfrezets ,,pakustinot asiti atrodi pareizo stavokli lai var skruvi ieskruvet

šamais 21.Jul 2010
+
-
del tas skruves var but ka atrumi isti riktigi nestrada?

ja 21.Jul 2010
+
-
šamais
un kas ir ja tadas skruves tur nav?
kur tiesi vina nak?

šamais
del tas skruves var but ka atrumi isti riktigi nestrada?

vai saprotat, kā normālas tēmas nokļūst Pionieru pilī? :macies:
« Iepriekšējais 123Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā