Nu ta sarosas visi Čezu ipasnieki.. Kas par vainu varetu but manai čezai?? Kad ir auksts motors pielec labi, ka motors mazliet uzsilst ta vairs nelec??
Nedomāju, ka čezetas motors niķojas citu iemeslu dēļ kā citu marku motori. Neko jaunu nepateikšu - Man bija tāda pat vaina, nomainīju kondensatoru, viss kārtībā. Varbūt svecē vaina, varbūt karburatora regulējumā...
orginala aizdedze nekad nav ipasi labi stradajusi un neies ari,pat ja nopirksi jaunu ,tad prieks bus uz isu bridi,,,mekle no cz 125 elektronisko aizdedzi un tad nebus problemas,,,jo pats braucu ar cz 125 motoplati
Motoplate ir cits līmenis - CDI aizdedze.
Ir liela starpība starp CDI un parastu kontaktu aizdedzi, un tā izpaužas tad kad ir jādedzina degmaisījuma sastāvs kas nav tuvu ideālam. Kad jādedzina pārāk bagāts degmaisījums, kad bez membrānvārstu motori pie maziem apgriezieniem spļauj atpakaļ. Arī pati Motoplate nav ideāla, tai ir tikai viena dzirkstelīte, tas pēc elektroshēmas redzams.
Lai pareizo momentu noregulētu kontaktiņu aizdedzei, vajag stroboskopu.
Pēterim varbūt sit cauri izolāciju kāda no spolēm, varbūt var uz laiku pamēģināt un nomainīt ar līdzīgu? Varbūt vecs benzīns, (mainījies sastāvs stāvēšanas laikā)?
ČZ 500/514 problema
vislaik gaja normali,peksni ka taisos apgriezties vai uzsakt braukt taa pie mazakiem apgriezieniem riijaas ciet.varbut kads var pateikt kas varetu but pa vainu,un vai ta varetu but sveces vaina
Ir tik grūti nomainīt sveci? Man agrāk Jawai bija, ka nevarēja palaist siltu, auksts leca perfekti.Pie vainas bija izdilušie cilindri, gredzeni(kompresija pārāk maza). Vēl tikpat labi var spole beigties nost.
kuram tu atbildeji??? ja man, tad galigi ne par temu,jo es iedarbinat varu gan aukstu ,gan siltu.un ja peterim ,tad tas jau bij vairak kaa gadu atpakal:D
pamosties,vai izlasi kartigi[/b]
filtru nesen ka nomainiju uzliku TWIN AIR (to saucamo svami)virsu tam ramitim.un kadu laiku jau esmu braukajis un gaja taka jajiet.iespejams ka svece tad,un citu neizmeginaju,jo nebija uz vietas neviena normala svece.bus janoperk un tad jaizmegina.