Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

rubikis95e 29.Jul 2011
+
-
man ir tada situacija.manam mopedam nedzirkstelo kontakti,jauns kondensators,bet tuksgaita iet raustoties un max.apgriezienus jagaida ilgi kamer uznem,sausmigi karst un mopedam pazuda apgaise(vairs nedeg lampinas).dzirkstele ir loti liela(violeta).man riga 13 .kas varetu but par vainu? kad brauc un ieskrienas viss ir labi!

rubikis95e 30.Jul 2011
+
-
vai tiesam te nav gudru,izpalidzigu cilveku kas varetu palidzet?
esmu nomainijis 4 kontaktus-viss notiek ta pat,jaunu kondensatoru no centraltirgus kioska-viss notiek ta pat.

tihin 30.Jul 2011
+
-
vai ar degvielas padevi viss ir kartībA?

emcix 30.Jul 2011
+
-
Ja tev ai dzirksteli viss kārtībā tad kāpēc tu kontaktus maini?
izklausās ka tev ar karburatoru ir problēmas-noregulē

rubikis95e 30.Jul 2011
+
-
kontakti bija tik nodilusi ka rotors skaras pie kontaktu mentala.vaina bija spole.negaja ka vajag jo gaismu tknums atkal sajucis.pirms diviem menesiem nopirku pilnigi jaunu spoli centraltirgu,bet atkal čupā!brauksu bez lampam!

rubikis95e 30.Jul 2011
+
-
ir citi risijanumi lai lampas stradatu bez šī tinuma palidzibas?

jonsss 31.Jul 2011
+
-
pieliec velosipēda dināmo pie riteņa un būs tev gaisma!

fire 31.Jul 2011
+
-
rubikis95e :
tiesam te nav gudru,izpalidzigu cilveku kas varetu palidzet?
esmu nomainijis 4 kontaktus-viss notiek ta pat
rubikis95e :
kontakti bija tik nodilusi ka rotors skaras pie kontaktu mentala
rubikis95e :
negaja ka vajag jo gaismu tknums atkal sajucis

Nu re, tiki pats skaidrībā bez gudru cilvēku padomiem! Tikai kas tie par kontaktiem, ko visu laiku mainīji un beigās izrādījās galīgie mēsli geek

rubikis95e 31.Jul 2011
+ 1
- 0
fire :

tie ir kontakti ko dabuju no drauga par velti.

rubikis95e 31.Jul 2011
+
-
jonsss :

abas riepas iet astotniekā(nelielā).gaisma bus ,bet ar partraukumiem.man viens draugs teica ka varot ta-pie kontaktu spoles zemsprieguma tinuma pievienot riga 11 orginalo lampu(tai ieksa drosese),un lampam esot jaiet.!~vai ir citi risinajumi ka aretu sataisit lampas bez kontaktu spoles ''lampu tinuma'' palidzibas?

rubikis95e 31.Jul 2011
+
-
vai vispar kontaktu spoli partīt var?man vajag pārtīt tikai gaismu tinumu!tas ir iespejams? cik maksā?

bumbists12 1.Aug 2011
+ 1
- 0
vieglāk būtu nopirkt jaunus tinumus... tev tās lampas nespīd nemaz? dažreiz lampu spožums atkarīgs no tā cik labi kontaktiņi un kā viņi noregulēti.

rubikis95e 1.Aug 2011
+
-
man šī problēma jau ir bijusi aktuala pirms gada!šogad aprili nopirku jaunu kontaktu spoli!bet atkal jau beigta!vai ir iespejams pārtīt tinumus?kur?cik maksā?

rubikis95e 1.Aug 2011
+
-
bumbists12 :

lampas pielaižot mopēdu iedegas (ļoti spoži),nodziest un mopeds sāk raustīties,slāpt,neuzņemt apgriezienus!

rubikis95e 1.Aug 2011
+ 0
- 1
tagad braucu bez lampam!iet tīri labi ,bet tomēr gribās lai viss ir kārtībā!ja neizdosies pārtīt,vajadzēs pirkt jaunu spoli vai lietotu.labak jau pārtīt,jo 17 ls jau izlaidu jaunas spoles iegadej!

rubikis95e 2.Aug 2011
+ 0
- 1
rubikis95e :
vai vispar kontaktu spoli partīt var?man vajag pārtīt tikai gaismu tinumu!tas ir iespejams? cik maksā?

Andris_Z 2.Aug 2011
+
-
rubikis95e :
man šī problēma jau ir bijusi aktuala pirms gada! šogad aprili nopirku jaunu kontaktu spoli! bet atkal jau beigta! vai ir iespejams pārtīt tinumus? kur? cik maksā?

Kā izdodas tik ātri nokaut spoles??? Vai tik tiešām taisnība. Cik tad jaunas spoles vēl vajadzēs?
Tiem kontaktiņiem jābūt no volfrāma nevis no dzelzs. Un citiem vadītājiem arī jāvada un nedrīkst radīt elektrisku pretestību.

rubikis95e 2.Aug 2011
+
-
Andris_Z :

spole nav nokauta lidz galam!Nokauts ir tikai gaismu tinums, zemsprieguma tinums vel darbojas un ar to ari braucu!

Andris_Z 2.Aug 2011
+
-
Ja izdevās pareizi saprast, tad tev beidzas nost tās diodes kuras tinuma galā ietītas. Tā? Tad patin vaļā drusku un ielodē citas, satin ciet un brauc tālāk. BET, ja tev deg ārā, tad gan tu liec pārāk jaudīgas lampas, vai arī uz īso galu!!! Tā laikam nevarēs. Taisi kā citādāk, bet lai būtu patērējamā strāva lampai mazāka.

rubikis95e 3.Aug 2011
+
-
Andris_Z :

man stav gan pirekšā gan pakaļā 6 voltu lampinas!BIJU NOTINIS VIENREIZ.IZSKATAS VISS TĪRS UN NEAPDEDZIS(KA MAN BIJA VECAJAI SPOLEJ)!
to lampu tinumu isti neizprotu!ja varetu palidzet kāds!
ja kads gudrs dzivo jekabpili pasakat!es iedotu veco spoli!(vinai lampu tinumam tas mazas bumbinas mosvilusas!)
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā