Aizmirsi paroli?

xmaris 29.Aug 2011
+ 1
- 0
Nu tatad man ir delta!!!vienu briidi nojuka,bija beigta galvas blive!!tad man draugs vinu nomainija(laikam bija pastaisita),nu ta ari kadu laiku braukaju,un tad saka vislaik nenormali skaudit,un raustitiies (ka dodu gazi uz pilnu,briziem uznem atrumu,kad sak skaudit tad atkal nenormali bremzee),pectam kad noslapeju , mopedu vairs nevareja iedarbinat,uzpludinaju un meginaju iestumt,tad bija kautkads troksnis,paskatos uz motoru un tas deg:D:D
Kads varetu man palidzet??No mopediem ipashi daudz nesaprotu Varbut kads varetu,paskaidrot kas varetu but par vaini??Aizdedze ir noreguleta,nu karoc man mopeds vislaik gaja,bet tagad nez kas noticis...pat nav neviena puksča!!dzirkstele ir!!Palidziet ludzu

ja 29.Aug 2011
+
-
Citāts :
uzpludinaju un meginaju iestumt,tad bija kautkads troksnis,paskatos uz motoru un tas deg
Kads varetu man palidzet??

karsti iesaku: vajag mēģināt apdzēst!

xmaris 29.Aug 2011
+
-
nu tas viss man izdevas!!!bet kads varetu pateikt kas par vaini mopinam?/Varbut kadam ir bijusi lidziga problema??

Strazdiņš 29.Aug 2011
+
-
Paņem un nomaini taču to blīvi. Var viņu ārkārtas gadījumos(starpcitu strādā tā neko) no skārda bundžas izgriezt.

Jaunākie ziņojumi forumā