Aizmirsi paroli?

nillys 22.Aug 2010
+
-
Ko darīt, ja visas daļas kurvī ir saliktas, bet kad sajūgs ir iespējami daudz nospiests, šā vai tā nestrādā, kas tur varētu būt par vainu? + zinu, ka nospiežot sajūga rokturi ir jājūt tā atspere, bet viņu jūt knapi pus centimetru.Iztaisīju arī izspiedējam tādu ķepiņu, ko var uzlikt galā, lai viņš labāk izspiež sajūgu, bet nekā
Kā arī vēl viena lieta, delta nelec vaļā, stum, cik gribi, kompresija zvērā, dzirkstele īstajā brīdi, svece itkā mitra bet nelec :(
:help:

nillys 22.Aug 2010
+
-
Kādam nāk prātā kāds iemesls?

Ģirts 22.Aug 2010
+
-
Par neiešanu,varbūt rauj gaisu kautkur?

nillys 22.Aug 2010
+
-
kautko neesmu pievilcis kārtīgi, karturātoru, vai kko tādu?
vai tas ko maina, ka es mēģinu startēt bez izputēja?VISPĀR BEZ, bez līkuma.???

emiLs95 22.Aug 2010
+
-
čau, iemet lūdzu te savu deltas bildi, gribētos apskatīties kāda tad tev, jo man arī ir delta, tagad tikai šodien dabūtais blīvslēgs (saļņiks) jāpieliek un varēšu braukt.

nillys 22.Aug 2010
+
-
nav pa tēmu .

AivisG 22.Aug 2010
+
-
nillys :
kautko neesmu pievilcis kārtīgi, karturātoru, vai kko tādu?
vai tas ko maina, ka es mēģinu startēt bez izputēja?VISPĀR BEZ, bez līkuma.???

Lai pielaistu - nemaina.

Par sajūgu - ir nepareizi kaut kas salikts. Svira uz šlicēm motora apakšā nav pārak talu uz priekšu?

Kā tu zini ka dzirkstele ir pareiza laikā? Karburatoram ausis nav līkas pie cilindra? Plaknes karterim, galvas plakne, blīvslēgi?

Tur vel ir daudz iespēju kapēc tev var neiet.

Cik es saprotu tu esi uz vientuļās salas un neviens tev nevar palīdzēt, tikai internets. Apkārt tikai galīgi dauņi un baletdejotāji. Bet tas NAV risinājums. Atrodi kādu kaimiņu, kurš kaut ko sajēdz un taisiet kopā. Čatojot deltu nesaliksi.

Ģirts 22.Aug 2010
+
-
Karburatoru diezvai būsi aizmirsis pievilkt,drīzāk kāds vecs blīvslēgs.

AivisG 22.Aug 2010
+
-
Ģirts :
Karburatoru diezvai būsi aizmirsis pievilkt,drīzāk kāds vecs blīvslēgs.

Nevis pievilkt, bet var pārvilkt, tās ausis liecas, ja ir mīksta un bieza blīve. Tad vidus izliecas un rauj gaisu.

Ģirts 22.Aug 2010
+
-
Jā,daži tādi saliekti korpusi man pašam arī mētājas.

AivisG 22.Aug 2010
+
-
Ģirts :
Jā,daži tādi saliekti korpusi man pašam arī mētājas.

Atliekt uzmanīgi un uz taisnas plaknes pieslīpēt.

nillys 23.Aug 2010
+
-
Jā...., laikam ir problēmas ar blīvi. :( laiž garām gaisu kkur + gar cilindru bendžu/ :((

Andris_Z 23.Aug 2010
+
-
Es sapratu tikai to, ka tai motorā valda haoss. Tad sajūgs, tad blīve vainīja, tad kāda ķepiņa. Nu sadabū normālas detaļas. Ar to sajūgu, pēc apraksta, galīgs sviests. Kas tur sameistarots, nezinu. Ieliec kādu bildi no tā sajūga.

nillys 25.Aug 2010
+
-
Paskatijoss shemaas, bija viens disks par daudz :D
Blīves šodien arī dabūjām, vēl tikai jāizdomā, kāpēc ātrumi nestrādā

Jaunākie ziņojumi forumā