Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

lapsins 17.Nov 2007 | Pēdējo reizi labots 17.Nov 2007 20:47; labots 1 reizi
+
-
Esmu seit jauninais un rakstu pirmo reiz! Tatad jautasu par Deltu! Dabuju 1990 gada deltu ar 3km nobraukumu! kaut kadam manam krustevam vai kam tamlidzigam staveja visu so laiku skuuni! izdomaju ka vajag sataisit! Sen nebiju ar mopediem nemies bet nu kaut ko jau atcerejos! vel palidzeja viens draugs! iztirijam karburatoru nomainijam baku ielejam benzinu! un atri vien iekurbulejas! vienigi sveci sita ciet! tad tika nomainita ella! karburatoram noregulets pludina limenis utt! vienu vakaru pabraukaju gaja ideali kompresija ar vienkarsi ideala! tad kkas notika! dzirkstele ir pat loti laba! benzinu padod! gredzeni nav nolauzti, jauns gaisa filtrs! bet ne pazimes no dzivibas! kas tur varetu but? vai ari tas mopedz ir svallkai parada?

p.s. atvainojos par to ka nav garumzimes!

Micuks 17.Nov 2007
+
-
Dzirkstele ir degviela ir, bet vai tie abi ir īstajā laikā!
Un dzirkstele cilindrā zem spiediena var būt ļoti švaka!

lapsins 17.Nov 2007
+
-
to gan es nezinu! ka to var parbaudit? un vai tur ir kads sakars ar masu?

Ģirts 17.Nov 2007
+
-
Varbūt aizdedze jāregulē? :roll:

Micuks 17.Nov 2007
+
-
Pēc instrukcijas pārbaudi vai ir pareiza aizdedze! visvienkāršakais variants ir uz kartera un ģenerātora korpusa ir atzīmes tieši kur un kuras to meklē instrukcijā!
Tāpat pēc tās pārbaudi vai elektromagnētiskais devējs ir pareizā atālumā no magnēta un vai magnēts nekustās, kloķenes gūlnis.
Tur var būt 125 vainas :D

Skaabe 17.Nov 2007
+
-
Man arī bija kādreiz šitāda vaina, nekas tā arī nesanāca :(

Vispār labāk paņem citu aparātu, jo tās deltas tiešām antibrīnumus taisa :shock:

spridzeklis 17.Nov 2007
+
-
Skaabe :
Man arī bija kādreiz šitāda vaina, nekas tā arī nesanāca :(

Vispār labāk paņem citu aparātu, jo tās deltas tiešām antibrīnumus taisa :shock:

jā jā, kā kāds aparāts neiet tā citu un tā nomaini 50 braucamos geek :| :kill_pokem:

Micuks 17.Nov 2007
+
-
Nu Skaabe tas jau tiešām izklausās pēc līkrocības!
protams šī tehnika prasa lielāku uzmanību kā mūsdienu braucamie, bet ja visu laicīgi uzpasē un laicīgi salabo normāls braucamais.
Kādreiz braukāju uz Līgatni un atpakaļ, tāpat pa Rīgu reti kas salūza uz ceļa.

Dzhanis 18.Nov 2007
+
-
manam krustevam vai kam tamlidzigam staveja visu so laiku skuuni!
vispaar speeciigi shitaa pateikt :ddd: :ddd: :ddd: Es domaaju, ka aizdedze nav pareiza.Zinu, ka daudziem ir bujushi gadiijumi, kad aidzedze navkaartiig pieskruuveeta un tad aizbiidas prom.. :(

Sparky 18.Nov 2007
+
-
Micuks :

nekad neesmu redzējis,kad pazustu vai paliktu sliktāka dzirkstele zem spiediena un liekas diezgan nereāli..
Manuprāt iespējams dzinējs ir ''pārlējies'',vai arī kā jau te minēja,ka aizdedzes moments izregulējies
:)

Skaabe 18.Nov 2007
+
-
nekāda līkrocība tur nav!

Vnk deltas lūzt stipri ātrāk nekā krievu moči! Nu un 3 dienas labot un vienu braukt tā ir h**ņa! :daa

[ri4a] 18.Nov 2007
+
-
Skaabe :

Vnk deltas lūzt stipri ātrāk nekā krievu moči! Nu un 3 dienas labot un vienu braukt tā ir huiņa! :daa

ko tu uzskati par krievu motociklu?

Skaabe 18.Nov 2007
+
-
minsk, iž varētu jawu pieskaitīt(tas nav krievu apartaats, bet ir tā laikaposma)

Micuks 18.Nov 2007
+
-
Sparky :
Micuks :

nekad neesmu redzējis,kad pazustu vai paliktu sliktāka dzirkstele zem spiediena un liekas diezgan nereāli..
:)

Nu par to, ka nēsi redzējis nebrīnos jo to fizisi nevar redzēt :D Ja vien nēsi cilindrā ievietojis speciālu video kameru :D šis fakts ir aprakstīts moto grāmatās :gramata:

Micuks 18.Nov 2007
+
-
Pirmkārt nelamājies un otrkārt
Skaabe :
Vnk deltas lūzt stipri ātrāk nekā krievu moči! Nu un 3 dienas labot un vienu braukt tā ir h**ņa! :daa

te arī izpaužās līkrocība!!! geek

Raitis 18.Nov 2007
+
-
Njā, skatos te daudziem tā līkrocība izpaužas, jeb ir ļoti kudri, ka pat var apstrīdēt grāmatas un pieredzējušus cilvēkus...

sdss 18.Nov 2007
+
-
man arr taa reiz bija ... pameegini nonem gaisa filtru pie karburaatora un tad pameegine. pec saadas proceduuras man aizgaaja :)

lapsins 18.Nov 2007
+
-
Aizdedze noregula precizi pa vidu tam robinam! sovakar pameginasu paregulet uz vienu un otru pusi un vel kko pastisos! vakara uzrakstisu ka gaja!

lapsins 18.Nov 2007
+
-
es to vienkarsi zinu ka ir 3km. jo tas radinieks sen vinu nopirka pirmaja diena pali brauca nokrita un vairs neviens nav braucis
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā