Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12345Nākošais »

drazbardis 17.Dec 00:21
+
-
sveiki sodien ieliku jaunus gredzenus bet mopeds neleca pielaist vareja tikai ielejot benzinu pa gaisa fitltra caurumu nodomaju ka varbut suc gaisu starp blokiem izjaucu motoru ieliku blivi kas abziesta ar hermetiki saliku! un atkal nelec izdomaju uztaisit jaunas blives karburatoram saliku visu kopa pieleca bet negrib benzinu padot pareguleju karbi un pieleca normali bet nau jaudas un keras pludins!! kas varetu but par iemeslu kapec nejiet?

edža1988 17.Dec 07:25
+
-
pludiņam mēlīte jāregulē...jaudas trūkums, visticamāk ka kloķenes blīvslēgi beigti

junkboy 17.Dec 12:57
+
-
pamaini galvas blīvi, varbūt pūš garām.

drazbardis 17.Dec 13:37
+
-
es vakar visas blives nomainiju!! salniks ir jauns!!

erno 17.Dec 13:48
+
-
blīvslēgs jau var būt jauns,bet var gadīties,ka atsperīte nomukusi,vai pātrūkusi

ilmārs 2.Feb 18:00
+
-
Sveiki jaunu tēmu domāju nevajag tāpēc rakstu te.Ar ko atšķiras deltas motori v50 un v501m ar kājas ātrumiem un vai no v501m motora bloki un vāki der v50 motoram?

junkboy 2.Feb 18:22
+
-
Paskaties bildes, detaļu katalogu, vai instrukciju.
Tepat forumā visu var atrast.

ilmārs 2.Feb 18:36
+
-
Man vienkārši vajag mainīt ātrumkārbas puses vāku man vajag zināt vai no v501m motora vāks derēs vai nē?

junkboy 2.Feb 20:02
+
-
Tu gribēji teikt sajūga puses?
Nederēs, v501 vākā ir caurums priekš ātrumpārslēga.

junkboy 2.Feb 20:03
+
-
Paskaties taču bildes uzreiz būs skaidrs, kas un kā!

ilmārs 3.Feb 10:23
+
-
Ui sajaucu vai no v501m derēs sajūga vāks motoram v501. No ārpuses nedaudz atšķiras, bet vai no iekšas?

ilmārs 27.Feb 23:16
+
-
Sveiki. Kas varētu būt par lietu ka deltai kājas ātrumu pārslēgam ir liela brīvkustība un lai ieslēgtu otro ātrumu vajag celt augstu kājiņu.Kas varētu būt ka stumjot deltu viņa taisās pielēkt bet ne līdz galam pie tā varētu būt vainīgs līmenis pludiņa? Un kas var būt ka ar roku izspied sajūgu bet motors vienalga griežas kad stum ieliktā ātrumā, trosīti regulēju.

ilmārs 29.Feb 19:05
+
-
Tad kad noņem karburatoru un pieliek pirkstu pie cauruma un kurbulē opēdam pirksts ir jāvelk z ieksu, jo man deltai kompresija ir laba, bet pirkstu nevelk vispār uz iekšu tāpēc tā var nelēkt?

Ruu@uto 2.Mar 17:32
+
-
Viss atkarīgs no tā, cik spēcīgi kurbulē ... :-)
Var aizdegtu šķiltavu pielikt pie ieplūdes kanāla,
bet vispār es neredzu iemeslu nesūkt iekšā, ja
kloķvārpstas blīvslēgi vispārir uzstādīti ... :-)
Tas sūciens jau nav tāds, ka rauj pirkstu iekšā :-)

ilmārs 2.Mar 18:37
+
-
Bet kad pieliek pirkstu klāt vispār nevar just ka kaut cik sūktu. Un kas var būt par lietu ka kājas ātruma pārslēdzējam ir liela brīvkustība?

Andris_Z 2.Mar 20:41 | Pēdējo reizi labots 10.Mar 2012 19:05; labots 2 reizes
+
-
Ruu@uto 2.Mar 2012 17:32
Viss atkarīgs no tā, cik spēcīgi kurbulē ... :
Bet vispār es neredzu iemeslu nesūkt iekšā, ja
kloķvārpstas blīvslēgi vispār ir uzstādīti ??? :
Tas sūciens jau nav tāds, ka rauj pirkstu iekšā

Tad tev ir kloķvārpstai viens vai 2 tie blīvslēgi? Nesaprotam.
Svecei nav jabūt ieskrūvētai.
Ja virzulis AMP, tad var meģināt pūst iekšā gaisu pa karburatora vietu un skatīties kur nāk ārā, tas vispār, ja galīgi neredzam kas tur ir.
Ja tev ir blīve, tad nevajag hermtiķi likt, vajag to blīvi ar konsistento smēri piesūcināt. Hermetiķis var sacietēt ātrāk nekā skrūves pievilktas, tad tikai ziepes. Nu neliec to hermetiķi, tas arī mēdz šķīst benzīnā, vai mainīt īpašības.
Pēc remonta laikam sanācis sliktāk, nevis labāk kā bija ieplānots.
Kājas ātrumiem to atsperi pareizi saliki. Par to jau forumā tika diskutēts, tā kā tikai meklē šeit.
http://www.omprofy.ru/media/2011/10/omprofy-bez-klapanov-550.gif

nillys 2.Mar 21:22
+
-
jā meklē manu tēmu, tur ir daudz un dikti, ar attēliem aŗi

ilmārs 2.Mar 21:47
+
-
Blīvslēgi var būt vainīgi pie tā ka mopēdu ievelc ar mašīnu viņš taisās lēkt, bet nepielec. Vienreiz pielēca bet neuzņēma apgriezienus.

Krišjānis 3.Mar 13:56
+
-
ilmārs 2.Mar 2012 21:47
mopēdu ievelc ar mašīnu

TĀ NEKAD NEDARIET!!!! ES TĀ IEGUVU 4 ŠUVES ZEM CEĻGALA AGRAJĀ JAUNĪBĀ!!

Andris_Z 3.Mar 14:48
+
-
Mopēda iedarbinašana pašam stumjot ir jābūt pietiekošai. Ja neiedarbojas, tad ir NOPIETNA vaina motorā.
Tā kā tev ir nopietna vaina. Tā kā pēti, kas tur ir "LABI" sataisīts, kas nogājis šķībi.
Var gadīties, kad blīvslēgs izlec ārā, tā arī mēdz būt un tas nav reti. Tur motorā parasti ļoti labi neturās. Tas varētu būt ja nav pareizi ieregulēts aizdedzes moments, meģinot to piedarbināt.
Pirmais, sataisi, lai normāli sūc iekšā to degmaisījumu no karburātora. Visādā ziņā, ir ļoti vājš degmaisījums, kurš nespēj aizdegties, tāpēc arī normāli nestrādā.
ilmārs 2.Mar 2012 21:47
Vienreiz pielēca bet neuzņēma apgriezienus.

Tāpēc jau arī tā notiek. Ka vājš. Jauc vien visu laukā un taisi kā vajag.
« Iepriekšējais 12345Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā