Aizmirsi paroli?

Sparky 12.Jun 2007
+
-
vienreiz jau prasīju par šo te lietu,bet neviens neko nepateica :(
domājams,ka atcerieties kāda man tā delta bija.
reku viss ziemas darbs
http://photos.fotki.lv/photos/12/W0001453/000145281/000014528057_%23_2_%23_Spaaarkijs.jpg
:)
tad pie lietas:vai sajūga diski šādi te var stāvēt?uzliku es viņu normāli,bet nezinu kapēc nošļucis.tie divi diski turas labi,bet trešo vairs nevar iespraust nekādīgi,lai viņš turētos.kādas idejas?
http://photos.fotki.lv/photos/12/W0001472/000147184/000014718393_%23_2_%23_Spaaarkijs.jpg
un lūk caurums starp kārbu un karteri :good!: :D vai ir vērts jaukt motoru uz pusēm,lai izņemto to mazo gabaliņu/lausku?un ar ko vislabāk būtu aiztaisīt ciet?es domāju vienīgi ar šķidro metālu,bet varbūt jums ir labākas idejas :roll:
http://photos.fotki.lv/photos/12/W0001472/000147184/000014718394_%23_2_%23_Spaaarkijs.jpg

Micuks 12.Jun 2007 | Pēdējo reizi labots 12.Jūn 2007 13:13; labots 1 reizi
+ 1
- 0
Sajūgu tā atstāt nevar esi ko nepareizi salicis vai kas salūzis, bet tā no bildes neko konkrētu pateikt nevar tikai zīlēt! tas ir jaispēta klātienē un jājauc jāskatās kas nav pareizi!

Par kartera caurumu, iesaku nomainīt vāku vai metināt, bet nomainīt būs lētāk!
Un kas kartera cauruma rajonā "saknābāts" ?

Kaibinjsh 12.Jun 2007
+
-
Būs jāmaina sajūgs un motoru ar uz pusēm jājauc un to gabaliņu jāizņem. Neizņemis, nākamais tavs ieraksts būs "kas noticis ar manu ātrumkārbu".

Sparky 12.Jun 2007
+
-
Kaibinjsh :
Būs jāmaina sajūgs un motoru ar uz pusēm jājauc un to gabaliņu jāizņem. Neizņemis, nākamais tavs ieraksts būs "kas noticis ar manu ātrumkārbu".
kapēc jāmaina sajūgs?visi diski ir praktiski svaigi.vienīgi nav varbūt salikts precīzi.nu jā.skaidrs tagad par to jaukšanu :daa
saknābāts tur ir no uzgriežņa kurš nezinu kādā mistikā ir bijis tur iekšā :twisted: tur ir knābāts,knābāts līdz izknāba to caurumu.
varbūt kādam ir kāda shēma par to sajūgu kādā secībā viņu salikt?

Micuks 12.Jun 2007
+
-
Hmm, nu pie rokas nekur nekāda shēma nav, bet labāk izpēti kā sajūgs strādā kas kur kapc un kad sapratīsi nekādas shēmas nevajadzēs!

Dzhanis 12.Jun 2007
+
-
Cik pasham ir naacies ar tiem sajuugiem njemties, tad man ir traapiijushies 3 veida sajuugi :macies: Izskataas, ka tev diski ir jaunaka gada razhojumi(~90.gadu), bet kurvis ir mazais, taatad vareetu buut ~80.gadu beigu razhojums. Izjauc, saliec to sajuugu....varbuut kaut kas izmainiisies, varbuut nav kaatiigi vietaa iegaajis. Ja bez izmainjaam, tad uz latgaliiti :macies: 8)

Sparky 12.Jun 2007
+
-
vo šī informācija bija ļoti derīga.paldies :good!:

tuklais 12.Jun 2007
+
-
Tev jau tikai puse no sajūga diskiem ir uzlikta, vai arī es kaut ko nesaprotu geek
Tur tak vēl jānāk dzelzs diskiem geek
http://bildez.lv/bildes/tuklais/random/1181693768.jpg

lisais2 12.Jun 2007
+
-
tas karteris nav beikts! tas caurums ir lai izzlaizot ellu tev ella iztecetu no abiem blokiem vevis no viena

paskaties uz tukla piedavato karteri tur ir tads pats caurums

Sparky 12.Jun 2007
+
-
viss ir uzlikts pēc tās shēmas.mazos/plānos diskus nevar redzēt,bet viņi ir starpā.
es esmu ielicis neto bildi no tā cauruma :daa

Micuks 12.Jun 2007
+
-
Oi jā piekrītu lisais2 tur toč bij priekš eļļas caurums un viņš pārāk precīzs, lai būtu izsists!

lisais2 12.Jun 2007
+
-
manauprat tev pie vainas ir detala kas shema ir atzimeta ar 4 vinai tas tapinasir par isu

olins1234 7.Nov 2010
+
-
man ir viena problema no shemas 3 detalas ir noluzusas 2 kepinas ar tadu detalu var braukt??

maris2x 7.Nov 2010
+
-
Detaļai 4 ir divi varianti.Jaunāko izlaidumu sajūgiem,kas ir ar kartona diskiem tās kājiņas ir īsākas.

Andris_Z 7.Nov 2010
+
-
Darbojoties ar sajūgiem vēl neesmu sapratis, kam domātas tās sprotpaplāksnes, zīmējuma 9pozīcija. Nekad tādas neesmu licis un nekad nav nekādu problēmu bijis. Varbūt kādam izdevies, ka darba gaitā ārējais disks pagriežas un izjūk. Vienīgais var tādas pazaudēt un kārbas zobratos ieraut gan.

R...Z 7.Nov 2010
+
-
Ja tur viņa ir tad viņai arī tur ir jābūt!
Kkam jau viņas ir domātas!

Jaunākie ziņojumi forumā