Sveiki!
Tātad esmu nolēmi restaurēt Deltu Delta 2 gadus nostāvējusi garāžā un aizvakar tika izvilkta ārā Iejaucu degvielu un palaidu ar 3 sitienu pa kurbuli un ierūcās un noslāpa pēc tam ātri vēlreiz uzsitu pa kurbuli un izdevās pielaist Mazliet pabraucu un sāku domāt no kura gala lai sāk Vispirms noskaloju puteķļus un nolēmu noskaidrot defektus
1.Karburātors jānomaina jo ir aprūsējis un šķiet ka dažas detaļas iekšā pazudušās ka piemēram adatiņa ar gumijas riņķīti:D
2.Jauns virzulis ar gredzeniem jānopērk
3.Jānomaina visas blīves motoram
4.Jānomaina gultņi motora iekšienē un riepām
5.Jānomaina eļļa
6.Jāiztīra motors un izpūtējs un bišku jāpieslīpē
7.Jāpieliek spidometrs
Un varu sākt krāsot
Doma mopēdu krāsot šādi Rāmis un stūres dakša melna un bāka un sānu vāki un dubļinieki sarkani un un bākas un sānu vākiem Tā pat kā orģinālos uzrakstus Delta un RMR 24
Tā bet nezinu kādus atstāt stūri izpūtēju un motoru un diskus krāsot ar hromu mājas apstākļos vai nē ???
Pašlaik mopēds šāds(atvainojos par kvalitāti bet fotoaparāts pie meistara remontā tāpēc nācās bildēt ar telefonu)
Deltai ir arī papīri bet veci un vecais numurs doma arī to nomainīt pret jaunu!
1.
2.
3.
Un ar ko ir krāsots šis mopēda motors un izpūtējs un pārējās daļas ka tik labi spīd un vai ir jēga man aŗi tā krāsot mopēda motoru un izpūtēju?????
4.
Tā laikam arī darīšu jo palasiju arī cinkošana mājas apstākļos nepārāk
Tad nu vien atliek savest motoru kārtībā un nopucēt un var ķerties pie pārkrāsošanas:)
Vai Deltām priekš šada virzuļa ir jāliek cits Kloķvārpsts jo šim 3 gredzenu virzulim ir tievāks pirksta caurums nekā 2 gredzenu...???
Tā un ar kuru man ies ātrāk? 2 gredz vai 3 gredz vai vispār nav atšķirības?
Šodien es nopirku to 3 gredz virzuli un man viņš neder jo kloķvārpsta gals par resnu ko man tagad darīt? vai var atrast priekš deltas ar tievāju par šo kloķvārpst?
Tātad esmu nolēmi restaurēt Deltu
1.Karburātors jānomaina jo ir aprūsējis un šķiet ka dažas detaļas iekšā pazudušās ka piemēram adatiņa ar gumijas riņķīti:D
2.Jauns virzulis ar gredzeniem jānopērk
3.Jānomaina visas blīves motoram
4.Jānomaina gultņi motora iekšienē un riepām
5.Jānomaina eļļa
6.Jāiztīra motors un izpūtējs un bišku jāpieslīpē
7.Jāpieliek spidometrs
Un varu sākt krāsot
Doma mopēdu krāsot šādi Rāmis un stūres dakša melna un bāka un sānu vāki un dubļinieki sarkani un un bākas un sānu vākiem Tā pat kā orģinālos uzrakstus Delta un RMR 24
Tā bet nezinu kādus atstāt stūri izpūtēju un motoru un diskus krāsot ar hromu mājas apstākļos vai nē ???
Pašlaik mopēds šāds(atvainojos par kvalitāti bet fotoaparāts pie meistara remontā tāpēc nācās bildēt ar telefonu)
Deltai ir arī papīri bet veci un vecais numurs doma arī to nomainīt pret jaunu!
1.
2.
3.
Un ar ko ir krāsots šis mopēda motors un izpūtējs un pārējās daļas ka tik labi spīd un vai ir jēga man aŗi tā krāsot mopēda motoru un izpūtēju?????
4.
Deltai beigās vajadzētu izskatīties šādi bet uz sāniem būs uzraksti
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/moto-transport/mopeds/delta/hjgdp.html
Bet nezinu vai motoru krāsot tādu spīdīgu vai nē
Un kā pareizi nokrāsot ?