Aizmirsi paroli?

Metz 24.Aug 2010
+
-
spoli jau ar vajag, es te mekleeju - neatradu, mosh kaadam ir veicies?

Metz 24.Aug 2010
+
-
ja tovisu salikshu, mosh elektriiba gaismaam ar tad buus?

AivisG 24.Aug 2010
+
-
Metz :
ja tovisu salikshu, mosh elektriiba gaismaam ar tad buus?

Loģiski, tikai saliec pareizi. Ikšķiles tirgū ja nedabūsi, uzsit PM, varbūt kādu pārdošu.

AivisG 24.Aug 2010 | Pēdējo reizi labots 22.Dec 2011 23:25; labots 1 reizi
+
-
ursus :
spole 5,-ls 12V no auto(laikam VOLGA) -jauna!

Metz - man ar liekas ka būs lētāk iepirkt kādu auto spoli.

ursus 24.Aug 2010
+
-
AivisG :
ursus :
spole 5,-ls 12V no auto(laikam VOLGA) -jauna!

Metz - man liekas ka būs lētāk iepirkt kāduu auto spoli, tikai tas ir lielākas un ar iebūvetu pretestību, bet vajadzētu ta kā iet.

ne ne man ar to kurai ārējā. Viņu var izmantot gan kā 6V,gan 12V spoli. Man ir aizdomas,ka tu saproti par ko es runāju. vienu izvadu 6V izmanto startēšanas brīdī,kad rūc atgriežas 12V režīmā.

Tēvs viņu ir pircis pa 12 rubļiem(laikam). un kioskā par viņu prasa 12,-ls. es tgad domāju ka pašam nodērēs, atvainojos-nepārdodu.

Vikings 24.Aug 2010
+
-
ursus :

kas tev TO teica? :O

Es ja nezinu,tad es nespamoju-nemuldos-. Tu pat nezini kā izskatās Vjatkas ģenertors,bet UZDROŠINIES mācīt.

Ja uz žoga būs rakstīts(3 burti),tad tas tev vairs nebūs žogs ?????????????????????????

TAS bija rakstīts sludinājuma aprakstā. Jā, es tik tiešām nezinu kā izskatās Vjatkas ģenis un savai Tulai to vēl neesmu noņēmis lai atpazītu pēc bildes no spoļu puses. Saprotu, ka jūties kā Vjatkas speciālists - un pamatoti, tomēr kas zin tik pat labi Tev varēja gadīties norādīt nepareizi, nepievērst uzmanību bildei un ievietot nepareizo sludinājumu, tieši TĀDĒĻ uzdrošinājos iebilst un norādīt, jo vadījos pēc tā kas rakstīts sludinājumā. Pie tam - savā ziņojumā NEKO nebiji minējis par to, ka sludinājumā norādīts nepareizs ģenģa modelis. Tādēļ - pazemīgas atvainošanās par speciālista goda aizskaršanu, bet citreiz pirms šādas trakošanas, lūdzu, padomā arī no otras puses.
PS. Bez uzbraucieniem.

ursus 6.Sep 2010
+
-
nagi par gariem,vai pirksti par līkiem.
nevaru atrast cik lielam jābūt drošinātājam(pēc papīriem)?
oriģināli 25A, ieliku 10A(man sanāk, ka pietiek un lielāka nebija)-izdega. Ko es nepareizi rēķinu? ja slodze 10W(STOP) +pagriezieni 10w+6W ,kopā teiksim 30W.

tiem ,kas taujās,bet nezina ar ko braucu : Vjatka.

ja 7.Sep 2010
+
-
cik ēd lādēšana un aizdedze? Vai tie citā ķēdē rollerim?

Aldis 7.Sep 2010
+
-
ja :
cik ēd lādēšana un aizdedze? Vai tie citā ķēdē rollerim?
http://content6-foto.inbox.lv/albums140025416/aldim/braucamais/electron-shema.jpg

ursus 7.Sep 2010
+
-
pareizi vēl tak ir lādēšana,paldies-ja- ! pārējais ir citas ķēdes,bez drošinātāja.

Aldi man ir šī shēma,bet tur nav uzrādīts drošinātāja nomināls,tāpēc jautāju cik?

Skaidrs ,ka likšu atpakaļ 20-25A drošinātāju,jo to ārā nesit.

Djmaxx 4.Oct 2010
+
-
Šobrīd restaurēju VP-150 Vjatku, bet nav skaidrības par aizmugurējaā riteņa stiprinājumu (skrūvi). Skatijos detaļu katalogā, bet tur parādās variants ar šplintīti, bet man ir vecais 59g. variants ar speciālu fiksējošu kronšteinu, šeibām un gumijas riņķi.
http://content21-foto.inbox.lv/albums142376072/1maxx1/Rerzerves-daljas/6aa98b98208f.jpg

Varbūt kādam ir šīs detaļas, vai vismaz fotogrāfijas kā tur visam jābūt?

Aldis 4.Oct 2010
+
-
Nesaprotu , ko tu tur gribi ieraudzīt . Vienīgā bilde ar šo mezglu , kas man bija , to jau tu esi noprihvatizējis un šeit ielicis. Uz viņas vis smuki redzams. Sprosttapas vietā dzelzītis , parējais vis tāpat kā katalogā. Varbūt izstāsti konkrētāk savu bēdu , savādāk nekādi pec dienas darbiem , nevaru iebraukt tanī problēmas un vajadzības būtībā

Djmaxx 4.Oct 2010
+
-
Nav skaidrības kādas šaibas nāk zem uzgriežņa. Un varbūt kāds var iedot to visu noklonēt.

Aldis 4.Oct 2010
+
-
Iedot noklonēt varētu , vienīgi Es Rīgā , Tu Kuldīgā . Pašu sprostdzelzi , iedevu lietotājam edx2007 http://www.retromoto.lv/forum/mana-atjaunota-1966-gada-izlaiduma-t7657.htm noklonēt . Vēl nav atdevis atpakaļ :cry:

P.S. Teorētiski jau es varētu kādā brīdī nobildēt tos dzelžus un noņemt izmērus tām paplāksnēm un aizsūtīt tev uz e-pastu .

KĀRLISS 5.Oct 2010
+
-
Neticu kad zem uzgriezna šaibu biezums bus vienads visām vjatkām.....
Mana pieredze liecina kad šlices padilst un skriemelis uz kura liekas ritenis virsū uzsēžas dziļāk vai vairāk virsū uz motora izejošās asss!!!!Takā jāšeibo pēc fakta un nav tur ko zīlēt....Sprostu virsū a riteņa skrūvi pieskrūvē un viss kārtībā!

ursus 5.Oct 2010
+
-
Problēma(ne manai -Vjatka-).
1.rūc ,lec, bez ievērojamiem aizrādījumiem.
2.svece smuka-pareiza.
3. pa miestu(ap Baldoni) mīcoties defekts neuzrodas.
4.braucot garākus gabalus(ap 10km ar gāzi gandrīz līdz galam,ap 75km/h).Apstājoties un neitrālajā ir paaugstināti apgriezieni,kas lēnu lēnu stabilizējas un nokrīt,līdz ieregulētiem-normāliem-.

Man tā bija ar :
K-36P,ar -šo- gandrīz nav,nedaudz palielināti ,kas arī lēnam nokrīt /stabilizējas.

Šodien-klīstot- pa forumiem,nejauši uzdūros faktam,ka pie vainas(2T) var būt nehermētiska kartera blīve,blīvslēgi.

P.S. man ir pamatotas aizdomas,ka mans motors ir jauns(vismaz daļēji),bet te otram izteikti simptomi. ak jā un auksts ejot ļoti labi,ar siltu(karstu) 80km/h nevarot izspiest.

Aldis 5.Oct 2010
+
-
KĀRLISS :
Neticu kad zem uzgriezna šaibu biezums bus vienads visām vjatkām.....
Mana pieredze liecina kad šlices padilst un skriemelis uz kura liekas ritenis virsū uzsēžas dziļāk vai vairāk virsū uz motora izejošās asss!!!!Takā jāšeibo pēc fakta un nav tur ko zīlēt....Sprostu virsū a riteņa skrūvi pieskrūvē un viss kārtībā!
Protams , ka nebūs vienāds biezums. Sākumā bija biezākas , pēc tam kāds iesniedza racionalizācijas priekšlikumu pa metāla ekonomiju un sāka tās paplāksnes cirst no plānāka metāla. Tas , ka šlices padilst , nekādi neietekmē , to , vai paplāksni vajag biezāku vai plānāku . Viņa pilda tikai atdures funkciju . Par to , ka nav ko zīlēt un vajag tik skrūvēt kopā , tev taisnība , bet tikai pie noteikuma , ja ir tā paplāksne , uzgrieznis un sprosts , ko ar riteņa skrūvi nokontrēt. Šinī gadījumā , kā sapratu , cilvēkam vienkārši šo detaļu nav .
http://content6-foto.inbox.lv/albums142471311/aldim/05-10-2010-vjatka7/IMG-4813.sized.jpg

http://content6-foto.inbox.lv/albums142471315/aldim/05-10-2010-vjatka7/IMG-4814.sized.jpg

Djmaxx :
Nav skaidrības kādas šaibas nāk zem uzgriežņa. Un varbūt kāds var iedot to visu noklonēt.
Šodien provēju pabildēt tos dzelžus . Bildes šeit http://foto.inbox.lv/aldim/05-10-2010-vjatka7 Tur bildēti divi varianti , Vecais un jaunais. Bildēs iztrūkst tāda detaļa , kā gumijas riņķītis , kurš pilda blīvējošu funkciju , lai gar šlicēm nesulotos eļļa no dzinēja bloka. To var izgatavot paša spēkiem , galvenais piemeklēt atbilstoša biezuma eļļas izturīgu gumiju . Var arī vienkārši hermētiķi uzziest un tad likt paplāksni , atsperpaplāksni un uzgriezni.

KĀRLISS 6.Oct 2010
+
-
Jā ja skatās neiznēsātu vai jaunu kā safočēji Aldi tad jā bet ja skriemelis iet pāri tai atdurei kā tas ir parasti kad padilst šlices, tad gan vajag šaibot....Bet ja atdure ir normāli tad vienkārši zem uzgriežņa normālu šaibu un vis kārtībā!!!Var protams likt pēc oriģinālajiem izmēriem ko Aldis deva.....:good!:

Djmaxx 6.Oct 2010
+
-
Liels paldies tieši tas ko gribēju.

Djmaxx 9.Oct 2010
+
-
Atkal problēma - nav skaidrs kas un kā ar bremžuguņu slēdzi. Manam vecajam variantam tas atrodas zem amortizatora. Gribētos zināt kā pienāk vads un kā stiprinās atspere, bremžu trose abos galos.

Jaunākie ziņojumi forumā