AivisG :ursus :
spole 5,-ls 12V no auto(laikam VOLGA) -jauna!
Metz - man liekas ka būs lētāk iepirkt kāduu auto spoli, tikai tas ir lielākas un ar iebūvetu pretestību, bet vajadzētu ta kā iet.

ursus :
kas tev TO teica? :O
Es ja nezinu,tad es nespamoju-nemuldos-. Tu pat nezini kā izskatās Vjatkas ģenertors,bet UZDROŠINIES mācīt.
Ja uz žoga būs rakstīts(3 burti),tad tas tev vairs nebūs žogs ?????????????????????????

KĀRLISS :Protams , ka nebūs vienāds biezums. Sākumā bija biezākas , pēc tam kāds iesniedza racionalizācijas priekšlikumu pa metāla ekonomiju un sāka tās paplāksnes cirst no plānāka metāla. Tas , ka šlices padilst , nekādi neietekmē , to , vai paplāksni vajag biezāku vai plānāku . Viņa pilda tikai atdures funkciju . Par to , ka nav ko zīlēt un vajag tik skrūvēt kopā , tev taisnība , bet tikai pie noteikuma , ja ir tā paplāksne , uzgrieznis un sprosts , ko ar riteņa skrūvi nokontrēt. Šinī gadījumā , kā sapratu , cilvēkam vienkārši šo detaļu nav .
Neticu kad zem uzgriezna šaibu biezums bus vienads visām vjatkām.....
Mana pieredze liecina kad šlices padilst un skriemelis uz kura liekas ritenis virsū uzsēžas dziļāk vai vairāk virsū uz motora izejošās asss!!!!Takā jāšeibo pēc fakta un nav tur ko zīlēt....Sprostu virsū a riteņa skrūvi pieskrūvē un viss kārtībā!
Djmaxx :Šodien provēju pabildēt tos dzelžus . Bildes šeit http://foto.inbox.lv/aldim/05-10-2010-vjatka7 Tur bildēti divi varianti , Vecais un jaunais. Bildēs iztrūkst tāda detaļa , kā gumijas riņķītis , kurš pilda blīvējošu funkciju , lai gar šlicēm nesulotos eļļa no dzinēja bloka. To var izgatavot paša spēkiem , galvenais piemeklēt atbilstoša biezuma eļļas izturīgu gumiju . Var arī vienkārši hermētiķi uzziest un tad likt paplāksni , atsperpaplāksni un uzgriezni.
Nav skaidrības kādas šaibas nāk zem uzgriežņa. Un varbūt kāds var iedot to visu noklonēt.