Djmaxx :Mazliet skaidrāk par to bremžu kājiņu . Rāmis ar saslēdzamu stūres mehānismu , bet bremžu pedālis jau jaunā tipa ? Tas , ka izārdīts un puse krāsota un puse nē , tas lietas būtību nemaina , ja iet runa par konkrētu mezglu , tad vajag foto , jo tas tavs rollera apraksts tāds neizprotams. Ja bremžu pedālis jaunā tipa , tad bremžu varde stiprinās zem virsbūves grīdas . Būtu labi redzēt , kā tavam vecajam variantam , tas slēdzis stiprinās zem amortizatora . Te viena drausmīgas kvalitātes, telefonā bildēta bilde ar bremžu slēdzi
bremžu kājiņa, bākas korķis jaunā tipa.

Aldis :
Nu tev bremžu slēdzis būtu jāstiprina , kur bildē atzīmēts . Tur pat vēl nospiedums (neizbalējusi krāsa) palikusi no slēdža . Manā bildē stiprinās turpat , tikai pie atlokāmās ķepas pamatnes , tanī vietā ir piemetināta plāksnīte un pie viņas slēdzis. .

ursus :Mēs tad zinām ko esam atraduši . Ne vienreiz vien esmu teicis , krāmēšanās ar retrotehniku ir hobijs . Tā tehnika nav brauksanai , viņa ir sirdij un dvēselei un savam priekam . To var noaukt arī par sava veida dzīvesveidu . Jo mazāk kaut ko var nopirkt , jo braucamrīks vērtīgāks un restaurācijas proces intresantāks :good!: . Jautājums drīzāk , ko tu viņā esi atradis ? Izskatās , ka esi vīlies tai retrotehnikā .
nu man tā -Vjatka- :|
ko jus tai XXXX esat atraduši. pat gredzenus NEVAR nopirkt.

ursus :Nezinu kur tu vizinājies visu dienu un pa kādiem katalogiem skatījies , bet es bez vizināšanās ,sēžot mājā pie datora un dzerot brokastu kafiju , pāris minūšu laikā , SIPā atradu . Džemesons no tevīm un es tev arī iemācīšu kā jāmeklē . :sveiks: :sveiks: :sveiks:
ja būtu varēt pasūtināt/nopirkt,tad nebūtu kunskstējis ka NEVAR nopirkt![]()
katalogā arī NAV. vakar visudienu(pēc zvana tev) vizinājos/meklēju.
nu ko uzlikt man vēl bija,bet gribēju jaunus. un JAWA gredzeni būs pats pēdējais.
incanti kur tu ņēmi ,ka esmu vīlies?