Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

zelch 16.Feb 2011
+
-
Skruvejot kopa kartejo Dnepr motoru saskaros ar sekojosu problemu, liekot virsu pilnigi jaunus klanus pamaniju ,ka viens klanis ir nedaudz liks. Uzliekot uz klokvarpstas un uzliekot virzuli viss stav taisni, tatad vispirms vins ir izliets nedaudz neprecizs un pec tam safrezeti vajadzigie caurumi pec vajadzigajiem izmeriem. Varbut kadam ir bijis lidzigi? Kadas jusu domas par tadu detalu un tas lietosanu.

umahers 18.Feb 2011
+
-
Padomju tehnikai visaadi pigori ir redzeeti , parasti rezerves daljas bij ljoti apshaubaamaa kvalitaatee (sevishkji 80to, 90to gadu) geek garantijas nav... Labaak liec vecos klanjus :P

elf 18.Feb 2011
+ 2
- 0
Pārbaudi šāles vietu vai nav ovāli,bet tas ir labojams.

Skolnieks 18.Feb 2011
+
-
A kāds nav vedis pārbalanset Dnepram klokeni - gan jau tā ari ir kārtīgā klinģerī :)
Un klaņus izsvērt ganjau tur arī šausmas darās.

Zelch07 vari pamērīt Dnepram klani - vajag šito attalumu izmeri katram galam diametru izdali uz pusem un tad pameri atlikuso attalumu starp abeim galiem ceru ka saprati, moš klani var piemeklet no ka cita
Uzraksti visus izmērus !

http://www.lunatipower.com/Images/Tech/Rods/RodLength.gif

zelch 18.Feb 2011
+
-
Rit pamerisu tad uzrakstisu. Sales vieta likas apala. Es gan varu tada izmera caurumu izmerit tikai ar bidmeru ,ieksmers man tikai no 75mm. Par klokenes balansesanu ari es esmu domajis. Zinu ka klokenes balanse Cesis ,bet vai nemtu sadu nezinu. Ar tiem klaniem cik saprotu ir ta ,ka rupnica vinus skiro pec svara pa pariem un attiecigi atzime abus ar vienu krasu. Man abi bija atzimeti tumsi zala krasa tapec negribu likt veco klani atpakal ka ari vecajam izdilusas pirksta bukses. Vienu vardu sakot saliku visu ka ir un skatisos kas sanaks! Bus sava veida eksperiments ,vienigi padargs. :)

Andris_Z 19.Feb 2011
+
-
Cik sapratu, tad tam klanim kaluma sagatave līkāka sanākusi, pēc skata. Bet urbumiem laikam nevajadzētu būt ar jebkādām novirzēm, ne ģeometrijai, ne izmēriem. Laikam nav grūti nosvērt tos klaņus un piekoriģēt svarus.

karo 19.Feb 2011
+
-
cēsīs diezvai tev kāds normāli nobalansēs kloķeni.un runājot par viņas balansēšanu kāda vispār jēga viņu balansēt,vai piemēram balansēt un izsvērt klaņus,runa iet tieši par dņepra dzinēju.ja arī viņu nobalansēs tad atšķirību braucot tāpat nejutīsi tikai maciņš tukšāks paliks,jo tas prieks varētu ap 25ls maksāt.

AivisG 20.Feb 2011
+
-
Serģis seniors nevar palīdzēt?

elf 20.Feb 2011
+ 2
- 0
Kloķvārpstu balnsēšana

http://www.gabtmotors.com/offers.php

zelch 21.Feb 2011
+
-
"Skolnieks" :
A kāds nav vedis pārbalanset Dnepram klokeni - gan jau tā ari ir kārtīgā klinģerī :)
Un klaņus izsvērt ganjau tur arī šausmas darās.

Zelch07 vari pamērīt Dnepram klani - vajag šito attalumu izmeri katram galam diametru izdali uz pusem un tad pameri atlikuso attalumu starp abeim galiem ceru ka saprati, moš klani var piemeklet no ka cita
Uzraksti visus izmērus !

Nesanāca laika samērīt.
Pameklē šeit grāmatā par opozītiem 36lpp. http://www.retromoto.lv/forum/gramatas-t1965-140.htm

elf 7.Dec 11:03
+ 1
- 0
Kāds ir izmērs Dnepr 11 klaņa apakšējam urbumam. Tai daļai kur tiek ielikta šāle. Pamērot ir 51.50 mm ,bet vajag izmēru ar pielaidēm.
Izmeklējos visādas instrukcijas ,krievu forumus tā ar neatradu...

elf 7.Dec 16:02
+ 2
- 0
Diemžēl nav tajā grāmatā šā izmēra.....ko nu geek

Aldis 7.Dec 17:57
+
-
Ko nu ? Nu meklē 408 moskviča dzinēja dokumentāciju. Neesmu ar tiem Dņepriem krāmējies , vairāk ir sanācis ar sānvārstniekiem M-72 un K-750 , bet cik atceros , šāles bija no 408 moskviča . Tātad urbumam un attiecīgi pielaidēm, jābūt vienādām.

zelch 7.Dec 18:54
+
-
Man gan liekas ,ka tas istais moskvich modelis bija 407 es gan vinus neatskiru ,bet atceros ,ka sales mekleju tiesi no 407

Ruu@uto 7.Dec 19:29
+
-
http://www.baiker22-moto.narod.ru/moto/moto.dnepr/d_11/sil.arig/shatuni.html
===========================
Papēti šito lapu - IMHO viss par Dņepr-11 klaņiem un šālēm...

Aldic 7.Dec 23:35
+
-
zelch :
Man gan liekas ,ka tas istais moskvich modelis bija 407 es gan vinus neatskiru ,bet atceros ,ka sales mekleju tiesi no 407

Klaņa šāles 407 un 408 moskvičam bija vienādas, atšķirās pamatšāles, tāpēc rezerves daļu marķējumos klaņa šālēm pirmais cipars ir 407-xxxx,un nekad nebija 408-xxx, pamatšālēm gan bija 408-xxxxx. Protams Dņeprai derēja 407 šāles.

elf 8.Dec 09:08
+ 2
- 0
@uto" target="_blank"> Ruu@uto :
Papēti šito lapu - IMHO viss par Dņepr-11 klaņiem un šālēm...

Diemžēl arī tur nav. Visi tehniskie raksti par Dnepr ir praktiski vienādi,tātad izmantots viens pirmsavots.
Vienā vietā atradu, ka klaņa apakšējais urbums nedrīkst būt lielāks par 51.53mm.
Tad jau tikšu skaidrībā ar klaņiem.

elf 9.Dec 09:10
+ 2
- 0
Klaņi tagad ir kārtībā,bet nācās izgatavot lepieri.Apakšējās daļas urbums nebij apaļš,uzliekot uz kloķenes bij pa stingru.
Tagad urbums ir 51.50-51.52mm robežās.
Kā ar klaņa skūvju šplintēšanu,doma likt uz vītņu fiksatora..??

Skolnieks 10.Dec 23:59
+
-
A pašus klaņus izsvēri ? Lai ir vienāda svara, drusku pavieglināt ar var pa skādi nenāks.
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā