Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

zelch 23.Aug 2010
+
-
Šajā bildē redzams tāds dekoratīvs vāks uz ģenerātorahttp://www.breinride.home.pl/moto/images/artyk/k750/k-650.gif
,bet fotogrāfijās nekad tādu neesmu redzējis arī dzīvē ne! Jautājums ,vai tāds reāli tika likts?

AivisG 23.Aug 2010
+
-
Nerealizētas fantāzijas. Nākotne, kuras nebija.

zelch 23.Aug 2010
+
-
Starp citu šis vāks attēlots arī uz ekspluatācijas instrukcijas grāmatiņas!

ja 23.Aug 2010
+
-
....kas pārzīmēts no vienīgā eksemplāra KB

zelch 23.Aug 2010
+
-
Žēl gan! K650 ir vēl daudz tādu detaļu ,kas nenonāca sērijveida ražošanā?

AivisG 23.Aug 2010
+
-
zelch07 :
Žēl gan! K650 ir vēl daudz tādu detaļu ,kas nenonāca sērijveida ražošanā?

Daudz. Palasi to gadu Za Ruļom.

Skolnieks 24.Aug 2010
+
-
Sodien ieveroju ka vienai dnepras galvai iepludes varsts ir 37mm a otrai 40mm tas ta var but vai tie 40mm ir ielikti no ka cita ?

zelch 25.Aug 2010
+
-
Ja ta tas var but. Man ari ir 2 galvas ar lielajiem varstiem.

zelch 1.Oct 2010
+
-
Izlasiju ,ka mt 10—36 cilindra garums ir mazaks ka parejiem 650cc motoriem. Vai kads man nevaretu pateikt precizus izmerus gan vienam gan otram variantam? Vel jautajums ,man ir virzuli ar uzrakstu 7815 p1 5 ,tatad sanak 78,15 milimetru diametrs "remont 1" ko tas piecinieks nozime?

zelch 5.Oct 2010
+
-
Vai tiesam neviens nezin? :(

AivisG 5.Oct 2010
+
-
MT 10-36 un MT 10-32 cilindra garums ir 107.7 +0.14, īsāks kā MT8 un MT9.

Pa rokai ir tikai Bikova un Griščenko grāmata, ir remontizmēru tabulas, bet tur iet runa par MT 10-32, kuram cilindra urbums esot par 0.9mm lielāks, garums tas pats. Tā ir jauna grāmata. Apzīmējumi arī minēti citi. Man ir opozīts, kuru pagaidām nav jāremontē : ) Paskatīšos, kaut kur jābūt arī gramatai par MT 10-36 remontu, ekspluatācijas instrukcijā remontizmēru nav.

zelch 5.Oct 2010
+
-
MT8 ??? Tadu neesmu redzejis. MT11 cilindri tadi ka 36 vai 32. Man vienkarsi to cilindru daudz un kas zin kurs ko ,no ka mainijis pa siem gadiem. Tad nu gribu tikt skaidriba kas ir kas. Jazin kurus cilindrus sutit slipet. Cik esmu sapratis ,tad jebkuram cilindram (isakam ,garakam) var likt jebkuru virzuli(apalo galvu ,noskelto konusu) un jebkuru galvu(lieliem ,maziem iepludniekiem)

AivisG 5.Oct 2010
+
-
Ielikšu grāmatu elektroniski, pastudē pats, bet MT10-36 tur ir izlaists. Diemžēl neatceros no kurienes esmu ielādējis, nāksies pārlikt tīklā atpakaļ pašam. Krievu gramatās un periodikā tā gadās - kaut kādas fantāzijās apraksta sīki un smalki, bet tajā brīdī popularākajiem nodeļiem nulle uzmanības. Ir laba Kotova grāmata, bet tur tikai līdz Dņepr 12, kaut gan man ir 1987. gada versija papīrā. Japastudē.

zelch 5.Oct 2010
+
-
Vienkarsi gribas zinat uz kadiem geometriskiem pamatiem dzimst tie 4zs. Bet galvenais lai izveloties cilindru ,virzulus un galvas (man vinu ir 5 komplekti) zinatu kas ir kas.

AivisG 5.Oct 2010
+
-
Zs uz augšu līdz 36 - lielāks ieplūdes vārsts, 12V sistēma, cita apsteidze, īsāks cilindrs (augstāka kompresija), degkameras forma, citi virzuļi, 301D karburators ar lielaku diametru. 10-32 (teikšu kā ir - neesmu sastapis) - cilindra garums tas pats, bet urbums lielaks, cits virzulis un sadalene, lai būtu lielaks griezes moments, jauda mazāka.

AivisG 5.Oct 2010
+
-
Kotovā man ir MT10-36 tabula, 2. remonts ir 78.02...78.01, tas atbilst tam, kas tev rakstīts. Paskatīšos vai man ir elektroniski šis Kotovs, jo, liekas man elektroniski ir tikai 1976. gada. un ielikšu internetā, vairs nav laika tagad rakstīt. Ja ir labs cilindrs un jauns virzulis - sasmērē ar eļļu, liec virzuli iekšā, lēnām jāizslīd cauri, tas arī būs 0.08 - 0.1 starp cilindru un virzuli

zelch 5.Oct 2010
+
-
Jakeras pie gramatam! Paldies!
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā