Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

Andris_Z 13.Oct 2010
+
-
Nu re arī pirmais elektro braucamais.
http://www.postfactum.lv/images/img/pf1286804754.JPG
Nu bet 70km/st. tas ir mopēda cienīgs rādītājs. Pārāk, pārāk smagnēja tā konstrukcija priekš 70 km/st.
http://itvnet.lv/article/auto/348856_506x285.jpg
http://itvnet.lv/article/auto/201042.jpg

paravoziks 13.Oct 2010
+
-
Šo redzēju Rāmavas izstādē tur bija arī citi elektro mopēdi. Kā stāstīja akumulatori ar piegādi vien izmaksāja 500ls.

paravoziks 13.Oct 2010
+
-
Bet uzrāviens viņām tā neko

neziniits 13.Oct 2010
+
-
Šito zebrā rādija, nu nekāds zvērīgs tas uzraviens neizskatijās, bet visu cieņu konstruktoriem, vsmaz LV arī nestāv uz vietas un kko izgatavo!

Edmunds_z 13.Oct 2010
+
-
Es arī skatījos to raidījumu, tika minēts, ka ASV elektromotociklus jau tirgo.
http://www.brammo.com/

jonsss 14.Oct 2010
+
-
man vispār reizēm nāk smiekli! Videi draudzīgs! Bet vai kāds zin cik daudz resursu aiziet lai iegūtu tos litija jonu akumulatoru? Vai tad elektrība nāk no vēja ģeneratoriem vai tomēr arī no cietā kurināmā elektrospēkstacijām? Cik liels ir izmešu daudzums lai saražotu 1kw enerģijas, cik km ar to var nobraukt, vai co2 daudzums ir mazāks? Par to visu gan kaut kā nerunā. Tā pat kā visu laiku paaugstina elektrības cenu pamatojot ar to ka ārzemēs paaugstinās un mēs importējam! Importējam max 25proc, pārējo paši saražojam.

ursus 14.Oct 2010
+
-
pat ja MĒS nerunāsim par akumulatoriem. KO SADEDZINA ražojot elektrību ???
vienīgā tīrā enerģija ir HES un bija IAES(Ignalinas AES).
Vēja ģeneratori ir bagāto izprieca,kas velk aizsevis daudzas problēmas,kaut vai to ka vēja enerģija ir NENORMĀLI dārga,lētākā pēc saules.

jonsss 14.Oct 2010
+
-
pie mums jau, protams, ka vēja enerģija ir dārga, jo vēja parku var tikai izredzētie izveidot, nevis kā tas normāli būtu ka var visi taisīt projektus, saņemt finansējumu un būvēt! Mums nav tik spilgta saule, lai saules baterijas dotu ārā max daudzumu enerģijas!

zelch 14.Oct 2010
+
-
Un tagad atkal grasas buvet TEC uz krievu gazes! Un tad kad kads no vietejiem uznemejiem ierunajas ,ka varetu ar musu skeldu kurinat lai darbs un nauda tepat paliek ,sie saka ,nav musu pienakums atbalstit vietejos. A skeldas lerums! Aizaug visas malas.

paravoziks 14.Oct 2010
+
-
jonsss :
man vispār reizēm nāk smiekli! Videi draudzīgs! Bet vai kāds zin cik daudz resursu aiziet lai iegūtu tos litija jonu akumulatoru? Vai tad elektrība nāk no vēja ģeneratoriem vai tomēr arī no cietā kurināmā elektrospēkstacijām? Cik liels ir izmešu daudzums lai saražotu 1kw enerģijas, cik km ar to var nobraukt, vai co2 daudzums ir mazāks? Par to visu gan kaut kā nerunā. Tā pat kā visu laiku paaugstina elektrības cenu pamatojot ar to ka ārzemēs paaugstinās un mēs importējam! Importējam max 25proc, pārējo paši saražojam.
Var nobraukt 80km taka nav nemaz tik izdevīgs

resstles12 14.Oct 2010
+
-
A ka vinjam skanas vispar nau ?

ursus 15.Oct 2010
+
-
vai mums ir nojauta ,cik tonnas stundā vajag-kurināmā- lai saražotu 1 megavatu? un tad runāsim par šķeldas pārpilnību.

ES nespriežu par to,par ko man nav SAJĒGAS. bet lielākie spečjuki(mutes bajāri) ir tieši tie ,kas NEKO nesaprot,bet ir dzirdējuši populistiskus viedokļus un klausās partiju programmas ...

šķeldas mums esot pārpilnām ... tik pat skaidas pie mums ir defecīts ,jo iet uz eksportu....

ATVER TAK ACIS.

Andris_Z 20.Oct 2010
+
-
Pēc dinamikas spriežot nav tam mocītim ātrumkārbas. Bet vajag, kā gan citādāk?
10 zs tas normāla mopēda jaudas rādītājs. Nav jau šiem elektrobraucamajiem kas atšķirtu motociklu no mopēda.
Priekškam tādi baigie riteņi, ja nav galīgi griezes momenta uz tiem. Savādi.

Vajadzētu pie reizes kādu ZeltaMopēda klasi uz elektro uztaisīt. Tad būtu stimuls kaut ko dzīt uz priekšu.

jakobsons 20.Oct 2010
+
-
mocim ir mazliet jārūc un mazliet jāsmird , ko no visa tā piedāvā šis?

DUALiž 20.Oct 2010
+
-
ursus :
...šķeldas mums esot pārpilnām...

Šķelda ir gana, domāju daudzi neateiktos, ja kāds iztīrītu viņa grāvi, savācot krūmus.

arvids17 20.Oct 2010
+
-
ar šķeldu ir tā, būs pieprasijums būs arī piedāvājums, ir tādi ātraudzigie kārkli, 2 gadi un mauc šķeldā, izauguši tādi ka lai apņemtu ar vienu roku nepietiek. latvija liela, krūmu un gŗavju daudz ko tirīt, tikai neviens netīra un nemauc skeldā nav izdevīgi vai arī na pieprasijuma

zelch 20.Oct 2010
+
-
ursus
ES nespriežu par to,par ko man nav SAJĒGAS

Ursus ,tu škiet arpus Rīgas rajona neesi bijis.

heinrx 20.Oct 2010
+
-
ursus :
vai mums ir nojauta ,cik tonnas stundā vajag-kurināmā- lai saražotu 1 megavatu? un tad runāsim par šķeldas pārpilnību.

ES nespriežu par to,par ko man nav SAJĒGAS. bet lielākie spečjuki(mutes bajāri) ir tieši tie ,kas NEKO nesaprot,bet ir dzirdējuši populistiskus viedokļus un klausās partiju programmas ...

šķeldas mums esot pārpilnām ... tik pat skaidas pie mums ir defecīts ,jo iet uz eksportu....

ATVER TAK ACIS.

:lol: Man nācās pirms 2 gadiem apmēram 1 ha vecāku meža izzāgēt,palika baigais lērums zaru un citas drazas,sazvanīju vienu firmu piedāvāju viņiem to visu savākt šķeldā,ok sie saka ka var bet pēc kādiem 2 mēnešiem,es starā,ņemu atvaļinājumu,pie reizes vēl visus grāvjus ap to vietu iztīrīju,gaidu un nav,zvanu vēl,šie saka ka vēl bik vēlāk,un tā arī neatbrauc.otrajā gadā zvanu jau citiem,šie arī ir ar mieru ņemt,bet paiet laiks un arī neatbrauc,zvanu prasu kas par hu****,man atbild ka šķeldai nav pieprasījuma:( nu un tā šoziem man tur kaimiņi vēl palasīs kautko malkā un laidīšu klāt uguni,nevienam nevajag,kaut arī asfaltēts ceļš blakus,un par velti atdodu.a tu saki ka deficīts.:lol:

jonsss 21.Oct 2010
+
-
ja ir sūdīgi darboņi tad ar to peļņu no šķeldas ir pašvaki. Pieprasījums ir, exsportam. No latgales dzīt uz ostu neatmaksājas tas tiesa. Manā pusē pašvaldībai katlu māju kurina ar šķeldu un ja kāds privātais piedāvā savākt cirsmas atliekas, iztītīrīt grāvi vai pļaviņu ātri tiek sakopts. Ar tiem ātraudzīgajiem kārkliem ir tā, ka lai pelnītu ir jābūt lielām platībām. Ar 1ha vai 5ha nekas nebūs. Un divos gados ar viņi neizaug! Ievākšana ir ne ātrāk kā pēc 6 gadiem. Iestāda, tad pēc gada nopļauj, lai sāktu kuplot. Un tad gaida kad būs pietiekama kubatūra!

zelch 21.Oct 2010
+
-
Skaidrs ,ka visu elektribu un siltumu ar skeldu nesarazot ,bet tik dauz cik iespejams to vajarzetu izmantot.
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā