jonsss :Var nobraukt 80km taka nav nemaz tik izdevīgs
man vispār reizēm nāk smiekli! Videi draudzīgs! Bet vai kāds zin cik daudz resursu aiziet lai iegūtu tos litija jonu akumulatoru? Vai tad elektrība nāk no vēja ģeneratoriem vai tomēr arī no cietā kurināmā elektrospēkstacijām? Cik liels ir izmešu daudzums lai saražotu 1kw enerģijas, cik km ar to var nobraukt, vai co2 daudzums ir mazāks? Par to visu gan kaut kā nerunā. Tā pat kā visu laiku paaugstina elektrības cenu pamatojot ar to ka ārzemēs paaugstinās un mēs importējam! Importējam max 25proc, pārējo paši saražojam.

ursus
ES nespriežu par to,par ko man nav SAJĒGAS

ursus :
vai mums ir nojauta ,cik tonnas stundā vajag-kurināmā- lai saražotu 1 megavatu? un tad runāsim par šķeldas pārpilnību.
ES nespriežu par to,par ko man nav SAJĒGAS. bet lielākie spečjuki(mutes bajāri) ir tieši tie ,kas NEKO nesaprot,bet ir dzirdējuši populistiskus viedokļus un klausās partiju programmas ...
šķeldas mums esot pārpilnām ... tik pat skaidas pie mums ir defecīts ,jo iet uz eksportu....
ATVER TAK ACIS.

http://www.postfactum.lv/images/img/pf1286804754.JPG
Nu bet 70km/st. tas ir mopēda cienīgs rādītājs. Pārāk, pārāk smagnēja tā konstrukcija priekš 70 km/st.