Labdien!
Man ir sekojošs jautājums - kā piestiprināt atpakaļ pie velo rāmja emblēmu?
Ir man velo ar šādu bļembu (uzkliko). Sākotnēji bija piestiprināta ar mīkstām kniedēm, tās solīdi ar urbi noņēmu.
Rāmītis nu ir pārkrāsots un domāju, ka labāk to piestiprināt atpakaļ. Vai pielodēt būtu gana autentiski? Vai varbūt ir kāds cits paņēmiens?
Neatteikšos arī, ja kāds ar pieredzējušu roku atsauksies ar piedāvājumu
Mīkstas kniedes vairs neražo... Ja krājumos nav saglabājušas, un Latgalītē neizlien - tad kniedi, it sevišķi, līdzīgo Jūsu foto norādītajai, var uztaisīt no pietiekoša diametra alumīnija drāts gabala (elektrokabeļa dzīslas).
Ja kniedēm sevišķi netic - pielīmē papildus ar iecienīto līmi.
Ir tur daudz un dažādas alumīnija kniedes (man liekas ka no citiem mīkstajiem metāliem arī bija) iegādājos pa 0,5 sant gabalā šādas: kniedes diametrs 2mm, galviņas diametrs 3mm, kopējais garums 15 mm.
liekas, ka tieši ar tādām ir piestiprinātas mopēdiem vin plāksnes.
Tik jāiet tirgū iekšā un taisni līdz pašam galam (tur tāda skrūvju bode).
Tikai nedomājiet pēc krāsošanas mopēdiem piestiprināt plāksnīti ar mūsdienu kniedēm un tad doties uz reģistrāciju,izsvilps ārā uzreiz(to pat var klasificēt kā patvaļīgu dokumentu viltošanu),tā arī vēl savu MINI nepiereģistrēju braucu tāpat , miliči brauc garām un smaida neviens neko nesaka
Kādas problēmas pašam izgatavot vajadzīgā izmēra un materiāla kniedes??
Ņem vadu, izlobi no tā varu avi alumīniju un taisi!
Cik es atceros, tad mums kniedes vajadzēja taisīt pirmajā darbmācības nodarbībā, kad sāka mācīt metālmācību. Tas bija kādā 7 klasē!
Man piereģistreja arī ar mūsdienu kniedem, tas protams ir atkarīgs no konkrēta reģistrētāja. Par patvaļīgu viltošanu klasificēt nevar, saki ka iedevi pārkāsot. Krāsotāji, sliktie, ņēma unn pārcentās. Nekas nav ticis viltots.
Man piereģistreja arī ar mūsdienu kniedem, tas protams ir atkarīgs no konkrēta reģistrētāja. Par patvaļīgu viltošanu klasificēt nevar, saki ka iedevi pārkāsot. Krāsotāji, sliktie, ņēma unn pārcentās. Nekas nav ticis viltots.
AivisG : Man piereģistreja arī ar mūsdienu kniedem, tas protams ir atkarīgs no konkrēta reģistrētāja. Par patvaļīgu viltošanu klasificēt nevar, saki ka iedevi pārkāsot. Krāsotāji, sliktie, ņēma unn pārcentās. Nekas nav ticis viltots.
Man ir sekojošs jautājums - kā piestiprināt atpakaļ pie velo rāmja emblēmu?
Ir man velo ar šādu bļembu (uzkliko). Sākotnēji bija piestiprināta ar mīkstām kniedēm, tās solīdi ar urbi noņēmu.
Rāmītis nu ir pārkrāsots un domāju, ka labāk to piestiprināt atpakaļ. Vai pielodēt būtu gana autentiski? Vai varbūt ir kāds cits paņēmiens?
Neatteikšos arī, ja kāds ar pieredzējušu roku atsauksies ar piedāvājumu