Šo mopēdu saņēmu pirms 8 gadiem(tad kad es biju 10gadu vecumā). Pašlaik mopēdam ir izjauks motors, jo noķīlēja kloķvārpsta. Dokumenti šim mopēdam arī ir. Pārējo var redzēt bildēs.
Vispār jau tieši kloķvārpsta kā ir deltām, uz gultņiem, manuprāt, neķīlē. Jebkurā gadījumā veiksmi atjaunošanas darbā. Retromoto ir daudz info par deltām, ir arī manuālis.
Tad tā ir taisnība. Atzīšos - man no divrobniekiem ir bijis tikai karpats, kuru es ienīdu jau no nopirkšanas brīža - nevarēju pat no veikala aizbraukt un mocījos ilgi, kamēr kaut kam pārdevu vai iemainīju. Pat neatceros vai adatu vai lodīšu gultņi kloķenei ))
Nav gan. Tu taču laikam to motoru pat laukā neesi jaucis. Te ir saite uz instrukciju : http://foto.inbox.lv/sicis9d/03-07-2007-2 Adatu gultņiem ir citi izmēri utt. (kaut kad sen esmu pat mācijies par tām lietām). Instrukcijā ir šķērsgriezums motoram un ir skaidri redzams ka kloķvārpstai ir lodīšu gultņi un klanis ir uz šālēm.
Paldies [ri4a] par detaļu katalogu un rokas grāmatu! :good!:
Deltai jau esmu dabūjis jaunu kloķvārpstu. Rīt likšu kopā motoru un tad redzēs vai tur viss strādās.
Jou! Vēl viens "Divkruķnieks"! Labs!
Lietuvas motoriem Š-62 bija kloķenes, kam virzulis nāk buksē, un V501, V501M nāk adatgultnī. Kā ir ar Š-52 un V50 nezinu.
Varbūt kļudos, bet manuprāt MINI dzinējam atšķiras kārba, protams 1:1 blokā var ielikt arī deltas kārbu.. Tas tā, "Viena tante teica" , varbūt kāds var apstiprināt?
nu nez vai atšķiras motori takš vienādi,protams ir jau mini ar Š62 motoriem un jā tiem noteikti ka ir savādākas bet tā jau V50/V501 vienalga vai deltā vai miņukā viss vienāds(manas domas)