:|

Kristaps :
6. Ziņojumu Forumā japublicē ievērojot gramatikas likumus. Un loģiski jāizvedo un jānoformulē savs teikums.

aabele :
Ir tak iespējams programmātiski mainīt tekstu no shaadas valodas rakstiishanas -> uz šādu valodas rakstīšanu.

matrozis :
man nav garumzimju datora,tikai anglu valoda,tapec bez garumzimem rakstu
matrozis :
rakstiju un rakti6u ka gribu,,galvenais ka var saprast

matrozis :
man nav garumzimju datora,tikai anglu valoda,tapec bez garumzimem rakstu
Labais Alts nav ērti, apostrofs bija labāks, ne vienmēr nostrādā ātri rakstot, toties 100% legāli un nevajag čakarēties ar Tildi.

matrozis :
rakstiju un rakti6u ka gribu,,galvenais ka var saprast

Alnis :
Aicinu Jūs visus kaut kā mēģināt sadzīvot ar šo problēmu, jo, piemēram, mūsdienās internetu lasīt var ar milzum daudziem dažādiem tehnikas verķiem, ledusskapi ieskaitot. Arī tekstu nosūtīt var ar manis pieminēto ledusskapi, un mūsu spēkos nav visiem pasaules sakaru līdzekļiem iemācīt nolasīt latviešu fontus, kur nu vēl tos uzrakstīt......, lai arī kā mēs šo valodiņu mīlētu. Man tuvāka ir alternatīva: garumzīme - "dubultpatskanis" un mīkstinājums - "līdzskanis + "j"", bet mobiļņiku paaudzi piespiest ciparoto žargonu nelietot.... nereāli. Tā viš' i', ka informāciju tehnoloģiju vidē tikai angļu valoda var justies krietni mazāk apdraudēta, bet arī - ne pasargāta.