Aizmirsi paroli?

felixons 25.Jun 2009
+
-
Dažiem labiem arī nepiekasīties pie vārdiem, kas neizmaina jautājuma būtību, un, kas ir pats par sevi saprotams! :P :|

RAFFS 21.Nov 2010
+
-
Manuprāt, te kaut kas nav kārtībā !

Tiešām tracina, tas ka daži te raksta Š vietā 6 un raksta tiešām nesakarīgus teikumus kā mazi bērni.

Kaut kādu stingrāku sistēmu šeit vajadzētu ieviest, jo tā mūsdienu rakstīšanas māksla traucē. :)

Kristaps :

6. Ziņojumu Forumā japublicē ievērojot gramatikas likumus. Un loģiski jāizvedo un jānoformulē savs teikums.

ja 22.Nov 2010
+
-
cīnos sūtīdams ziņas un dzēsdams, 90% vairs neatkārto, bet kāds cietpauris gadās.

aabele 22.Nov 2010
+
-
Ir tak iespējams programmātiski mainīt tekstu no shaadas valodas rakstiishanas -> uz šādu valodas rakstīšanu.

Kristaps 22.Nov 2010
+
-
aabele :
Ir tak iespējams programmātiski mainīt tekstu no shaadas valodas rakstiishanas -> uz šādu valodas rakstīšanu.

To izdarīt ir elementāri, bet problēma ir tāda, ka ne vienmēr AA nozīmē Ā. Un it īpaši ar tehniku saistīta forumā, tas nebūtu pieļaujams.

RetroMoto ir speciāla funkcija "Apostrophe" Priekš tiem, kuri raksta "shaadaa valodaa", tāpēc, ka uz datora nav uzstādītas garumzīmes. šeit strādā garumzīmes, kaut vai datorā nav uzstādītas

matrozis 22.Nov 2010
+
-
rakstiju un rakti6u ka gribu,,galvenais ka var saprast

matrozis 22.Nov 2010
+
-
man nav garumzimju datora,tikai anglu valoda,tapec bez garumzimem rakstu

Kristaps 22.Nov 2010
+
-
matrozis :

matrozis :

Pret šadiem lietotājiem ir tikai viena iespēja X DZĒST

Nekādas funkcijas un noteikumi nespēs ierobežot viņu necieņas izrādīšanu pret latviešu valodu.

Sbech 22.Nov 2010
+
-
Datorā?! Iekš Windows XP valoda pievienojas ar 4 klikšķiem - ar labo taustiņu pa "Language bar" pa "Settings" un "Add language". Jā, patiešām - būs javelk saraksts, bultiņa jāspiež.

Vai arī - kāda tav tāda eksotiksa operētājsistēma, kas neatbalsta dažādas valodas?

.. kaut arī labāk bez garumzimem vispar nekaa shaadi rakstiit. :D

AivisG 22.Nov 2010
+
-
matrozis :

Neesi pamēģinājis nospiest labo Alt un kadu burtu, kuram varētu būt garumzīme. Varbūt uz tava datora strādā cits, kurš pazīst latviešu burtus? :) Labais Alts nav ērti, apostrofs bija labāks, ne vienmēr nostrādā ātri rakstot, toties 100% legāli un nevajag čakarēties ar Tildi.

AivisG 22.Nov 2010 | Pēdējo reizi labots 22.Nov 2010 16:30; labots 1 reizi
+
-
matrozis :

Ja rakstīsi kā gribi - izbanos. Tik vienkārši. Varēsi dalīties iespaidos par motolietām citur. Starp citu krievu forumos, piemēram sovetskije motorolleri bez krievu valodas zināšanam tu pat ielogoties nevari. Un viss. Uzprasa cik ir četri reiz četri un pokemoni nevar pareizi uzrakstīt. Out - kā teiktu senie grieķi :)

matrozis 22.Nov 2010
+
-
tad dzes,domaju normals forums,necieni pats valodu,neruna ja nezini,,par garumzimem liels paldies par informaciju

matrozis 22.Nov 2010
+
-
AivisG :
matrozis :

Ja rakstīsi kā gribi - izbanos. Tik vienkārši. Varēsi dalīties iespaidos par motolietām citur.

nu bet es tacu mulkibas nerakstu,ka ir dazi eksemplari:twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll:

AivisG 22.Nov 2010
+
-
Ai tak ej pupās. Man tāpat tev teikt nav ko bijis.

RAFFS 22.Nov 2010
+
-
Bet rakstīt nemāk vienalga, šoreiz gan ar vienu komatu, bet vienalga bez garumzīmēm. :)

Alnis 22.Nov 2010
+
-
Aicinu Jūs visus kaut kā mēģināt sadzīvot ar šo problēmu, jo, piemēram, mūsdienās internetu lasīt var ar milzum daudziem dažādiem tehnikas verķiem, ledusskapi ieskaitot. Arī tekstu nosūtīt var ar manis pieminēto ledusskapi, un mūsu spēkos nav visiem pasaules sakaru līdzekļiem iemācīt nolasīt latviešu fontus, kur nu vēl tos uzrakstīt......, lai arī kā mēs šo valodiņu mīlētu. Man tuvāka ir alternatīva: garumzīme - "dubultpatskanis" un mīkstinājums - "līdzskanis + "j"", bet mobiļņiku paaudzi piespiest ciparoto žargonu nelietot.... nereāli. Tā viš' i', ka informāciju tehnoloģiju vidē tikai angļu valoda var justies krietni mazāk apdraudēta, bet arī - ne pasargāta.

matrozis 22.Nov 2010
+
-
AivisG :
Ai tak ej pupās. Man tāpat tev teikt nav ko bijis.

bla jus istakie babas savaku6ies,es tak normals 4alis,doma man nav jutu:cry: :cry:

matrozis 22.Nov 2010
+
-
RAFFS :
Bet rakstīt nemāk vienalga, šoreiz gan ar vienu komatu, bet vienalga bez garumzīmēm. :)

iekrieneies ar galvu ap sienu:cry:

matrozis 22.Nov 2010
+
-
Alnis :
Aicinu Jūs visus kaut kā mēģināt sadzīvot ar šo problēmu, jo, piemēram, mūsdienās internetu lasīt var ar milzum daudziem dažādiem tehnikas verķiem, ledusskapi ieskaitot. Arī tekstu nosūtīt var ar manis pieminēto ledusskapi, un mūsu spēkos nav visiem pasaules sakaru līdzekļiem iemācīt nolasīt latviešu fontus, kur nu vēl tos uzrakstīt......, lai arī kā mēs šo valodiņu mīlētu. Man tuvāka ir alternatīva: garumzīme - "dubultpatskanis" un mīkstinājums - "līdzskanis + "j"", bet mobiļņiku paaudzi piespiest ciparoto žargonu nelietot.... nereāli. Tā viš' i', ka informāciju tehnoloģiju vidē tikai angļu valoda var justies krietni mazāk apdraudēta, bet arī - ne pasargāta.

man latviesu valoda ir 9,,nevajag te:macies: :twisted: :twisted: :twisted:

AivisG 22.Nov 2010
+
-
To jūs varat darīt citur, sazināties no ledusskapja uz mikroviļņu krāsni. Forumos, kuros piedalos - sovetskije motorolleri, javaold, dažos angļu un vācu forumos ir visai stingras prasības pret normālu rakstīšanu, nevis blatnoi bazar vai pusaudžu valodu.

Jaunākie ziņojumi forumā