Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

PPUR 11.Dec 2010
+
-
Tak laukos ir pilns ar smago tehniku, tikai lauki var mūs glābt. Baz viņiem nebūtu ne šīs valsteles, un arī Rožu kronis bradātos pa ministru kabinetu.
Bet pa to adrenalīna ķeršanu ar retrotehniku- pilnīgi garām. Ir tik daudz citu iespēju, sākot ar ikdienas auto(moto), beidzot ar kādu ķīniešu mēslu...

Raimonds Krīgeris 11.Dec 2010 | Pēdējo reizi labots 11.Dec 2010 21:11; labots 1 reizi
+
-
PPUR laikam dzīvo lielpilsētā, ka nezin kas notiek laukos. :)
Ar laukiem ir jau vilciens aizgājis, nav vairs 90tie gadi. Jo liela daļa lauku jau pieder ārzemniekiem, vai viņi būs ieinteresēti protestēt ar savu smago tehniku?
Runājot par ķīniešu mēsliem - gaumes lieta.

Vai tad būtu grēks ar tādu auto pagāzēt pa kārtīgām kupenām zemāk redzamajā īssaitē?

http://lh6.ggpht.com/_Rb7ajUl0508/TQOud_l3iDI/AAAAAAAAABA/TGowqQ7fmwk/s640/GAZ_M1.jpg

paravoziks 11.Dec 2010
+
-
Raimonds Krīgeris :
PPUR laikam dzīvo lielpilsētā, ka nezin kas notiek laukos. :)
Ar laukiem ir jau vilciens aizgājis, nav vairs 90tie gadi. Jo liela daļa lauku jau pieder ārzemniekiem, vai viņi būs ieinteresēti protestēt ar savu smago tehniku?

Pārspīlē tu sakarā par laukiem!Visur laiki nav vienādi!

jonsss 12.Dec 2010
+
-
Man ir zil 130 un netālu ir viens zil 151 ar ko tagad ved makku uz mājām! :) kur jābrauc? :D

PPUR 12.Dec 2010
+
-
jonsss :
Man ir zil 130 un netālu ir viens zil 151 ar ko tagad ved makku uz mājām! :) kur jābrauc? :D

Nu rekur viens kārtīgs vīrs!
Iesākumā, domāju, būtu jānobloķē visi piebraucamie ceļi Saeimas namam. Vajadzētu uz to dienu, kad plānojas pieņemt nodokļu grozījumus. Nebūtu slikti, ja būtu plakāti- tas tikai brīdinājums, savus caurumus nelāpiet uz tautas rēķina!!!
Vienīgais jārēķinās ar to, ka budžets tiks papildināts uz soda naudu rēķina, jo tak centrā nedrīkst iebraukt ar smago tehniku.

Raimonds Krīgeris 12.Dec 2010
+
-
Liels prieks par atsaucību!!!:good!: Domāju ka vajadzētu atvērt jaunu tēmu,citādi mums forumā arī uzliks soda punktus.:not:

DUALiž 12.Dec 2010
+
-
Ja kāds izmaksā degvielu varu aizšaut ar zil157k, vienīgā problema ka padomju dokumenti viņam :)
Kāds vēl padomās ka Rīgā ienāk krievu karaspēks :lol:

Raimonds Krīgeris 17.Apr 2011
+
-
Beidzot ieliku savu 75 gadus vecās mašīnas svaigāku bildi. :-) Citādāk tēma ir bez normālas bildes.
https://lh4.googleusercontent.com/_Rb7ajUl0508/TYvAiQqXNOI/AAAAAAAAAEU/ESF9D5tChZs/s640/IMG_1429.JPG

fire 17.Apr 2011
+
-
Dzinējs, kārba, tilti utt. - cik oriģināla konstrukcija kopumā?

Raimonds Krīgeris 21.Apr 2011
+
-
Auto pārcietis karu(iespējams ka pat divus),bijis taxi Ļeņingradā un kas sazin ko vēl.
Šīs markas mašīnas cieta visvairāk(salīdzinot ar citām) gan pirmskara,gan kara un pēckara laikā,jo dzina viņas līdz iznīcībai. Brauca gan krievi ,un kā nesen noskaidroju- pat vācieši nesmādēja,kamēr vien varēja!
Ritošā,dzinējs un vēl šis tas sen jau krievijā bija nomainīti,lai vēl varētu pabraukt.Arī man nav izdevies neko daudz savākt no orģinālā. Agrāk arī es ar šo mašīnu dūšīgi raucu,jo citas man nebija,tikai pēdējā laikā tikai pa retam .

Pēdējā laikā laikā notikuši brīnumi ar mopēdiem. Varbūt ka brīnums notiek arī ar GAZ M-1...?
Varbūt ka kāds Lieldienās olas ripinot kautkur ierauga kādus bleķus vai ko citu no šādas mašīnas !!! Ja gadās -lūdzu dodiet ziņu ! Var arī PM vai īsziņu uz LMT 29265204. Paldies ! un Priecīgas Lieldienas !

copeck 22.Apr 2011
+
-
voooov, smuks auto

to laiku auto manaa uztveree ir visskaistaakie...
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā