Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

automoto 6.Nov 2010
+
-
Vai ir iespējams atrast kādu Gaz M-1:shock: Latvijas teritorijā? Tas ir Gaz pirmskara modelis 30. -40.gadu ražojums.
Izsakiet lūdzu jūsu domas.

R...Z 7.Nov 2010
+
-
Pameklē kkur pa Latgali! Tur visu var atrast.

automoto 7.Nov 2010
+
-
Es pats no Latgales. Tur jau tā lieta, ka viens muļķis:shock::shock::shock: pirms diviem gadiem šādu auto adeva lūžņos. Jāpaintgeresējas, varbūt kādam ir pārdots jau no tolmeta teritorijas.

R...Z 7.Nov 2010
+
-
Jā! Ir tādi muļķi, kas neapzinās lietu vērtību.

Ilmarsss 8.Nov 2010
+
-
Tādu modeli būs diezgan nereāli atrast LV, kaut kādu lūžņu kaudzi varbūt bet mašīnu, kuru lai labi atrestauret- diez vai. Jo tai mašīnai jābūt vismaz 95% detaļu, ir daži prātnieki kas ss.lv tirgo pliku rāmi un pliku motora bloku un prasa par to lūžņu kaudzi kā zelta vērtību.

AivisG 8.Nov 2010
+
-
Braukājot apkārt pie klientiem esmu redzējis kā tik vien retro itkā atliekas tiek glabātas kā nenormāli vertīgas vērtības. Pārsvarā pēckara BMV un dažas kara trofejas. Ir čoms, kura mūsdienu normalam ikdienas mersim ir Rīgā reālas problēmas stāvvietā ar blaskusesošo trofejas MB. Tur baloži ir jau vairakus gadus publisko peldvietu ierīkojuši un nokārtoties iet blakus. Nācās delikāti izdurt jumtā caurumu ar nazi. Bet saimnieks uzskata ka tas ir viņa mūža ieguldījums un vērtība pieaug.

P.S. Ja kādam tas interesē PM- kaut gan droši ka tam ieguldītājam zvana katru dienu.

automoto 8.Nov 2010
+
-
Ja kāds ņemas ap M-1 latvijā, dodiet ziņu.

kaspars turks 8.Nov 2010
+
-
ja jau runa par pirmskara auto zinu kur staav 1937gada HANZA.gribeetu zinaat kas par vertji un cik vareetu maksaat/dok.ir bet motors un tilts ir volgas.citaadi izskataas ceriigs.

automoto 13.Nov 2010
+
-
Gribētos tomēr apspriest tēmu par M-1

Raimonds Krīgeris 16.Nov 2010
+
-
automoto :
Vai ir iespējams atrast kādu Gaz M-1:shock: Latvijas teritorijā? Tas ir Gaz pirmskara modelis 30. -40.gadu ražojums.
Jā man ir 1936 g.GAZ M1 un vēl pat ejošs:good!: sakiet lūdzu jūsu domas.

ursus 16.Nov 2010
+
-
Kas meklē tas atrod.

automoto 16.Nov 2010
+
-
Varu tikai apsveikt. Cik oriģinālā stāvoklī ir saglabāts? Varbūt varat ielikt arī bildes, lai var novērtēt?

Raimonds Krīgeris :
automoto :
Jā man ir 1936 g.GAZ M1 un vēl pat ejošs:good!: sakiet lūdzu jūsu domas.

automoto 16.Nov 2010
+
-
Pagaidām tik vienu esu uzgājis tepat Latgalē, bet nepārdodas.:(

ursus :
Kas meklē tas atrod.

Raimonds Krīgeris 21.Nov 2010
+
-
"automoto" :
Varu tikai apsveikt.
Vai ar kārtējo soda naudu (nodokli)?

automoto 21.Nov 2010
+
-
"Raimonds Krīgeris" :
automoto :
Varu tikai apsveikt.

Apsveikt ar tik unikālu un retu auto kolekcijā vai īpašumā.

PPUR 22.Nov 2010
+
-
"Raimonds Krīgeris" :
automoto :
Varu tikai apsveikt.

Tak var nodot nummurus, vai reģistrēt kā VS!

Raimonds Krīgeris 10.Dec 2010
+
-
Nummuri labāk lai stāv pieskrūvēti jo jūtu ka tūlīt būs īstais laiks pabraukāties!geek

PPUR 11.Dec 2010
+
-
Raimonds Krīgeris :
Nummuri labāk lai stāv pieskrūvēti jo jūtu ka tūlīt būs īstais laiks pabraukāties!geek

Domā par protesta akcijām? Sāls nebiedē? Man gan liekas, ka relikvijas tam nav piemērotas. Vislabāk būtu protestēt ar Ziliņiem, Maziem, Kamaziem un Belarusiem...

Raimonds Krīgeris 11.Dec 2010
+
-
Par protestiem piekrītu ,bet kur ņemsim Ziliņus (ar maniem 2iem būs par maz)!?

Raimonds Krīgeris 11.Dec 2010
+
-
Vienkārši gribās sajust prieku un adrealīnu braucot pa kārtīgu sniegu!:good!:
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā