andzha 12.Mar 2011 | Pēdējo reizi labots 12.Mar 2011 20:50; labots 1 reizi
+
-
Tā kā uzticamajam darba zirgam- dārza traktoriņam ar Gaz69 dzinēju arvien biežāk par sevi liek manīt degvielas sūknis, ienāca prātā ideja par iespējamu pāreju uz el.sūkni un spiediena regulatoru. Varbūt kāds ir ko līdzīgu izveicis .psrs tehnikai un varētu padalīties idejās.
Pagaidām:
-nav zināms precīzs degvielas spiediens, žigulim it kā 0.20-0.25 bar, šim motoram būtu līdzīgi?
-kur dabūt atbilstošu spiediena regulatoru?
-kā tas ietekmēs dzinēja kopējo darbību?
To var atrisināt ļoti vienkārši. Jo kautkas līdzīgs bija agrāko laiku kartingiem, tas ir kad degviela ar sūkņa palīdzību tiek sasūknēta cilindriskā tvertnē, kas novietota virs karburātora, kam apakšā divi štuceri(šlauku pievienojumi) un augšā viens. Pa vienu no apakšējiem pievienojumu degviela pienāk, un pa otru apakšējo pievienojumu noķļūst karburātorā, bet pa augšējo pārpalikums nokļūst atpakaļ bākā. Šis svarbūt nav pats labākais, bet vienkāršākais noteikti, jo nav jārēķina spiedieni un nav vajadzīgi elektroniski regulātori.
Padomijas laikos es šiem mērķiem izmantoju ZAZ krāsniņas elektrisko sūkni. Strādāja ideāli. Vai tad nekur nevar dabūt Pobedas sūkni, ka jādomā par pārbūvi? Kas sūknim kaiš - caura membrāna vai slikti vārsti?
Viss pēc kārtas, gumijas daļas piesakās viena pēc otras un tas membrānu materiāls, ko veikalos piedāvā kā degvielas izturīgu ir labils, nevis stabils. A tas zaz sūknis ir ar atplūdi?
ZAZ sūknis ir membrānas sūknis un uztur konstantu spiedienu bez atplūdes. Kad aizveras pludiņa vārsts, elektromagnētam vienkārši nepietiek spēka stumdīt membrānu. Labāk sameklē normālus materiālus un sataisi esošo sūkni.
fire : ZAZ sūknis ir membrānas sūknis un uztur konstantu spiedienu bez atplūdes. Kad aizveras pludiņa vārsts, elektromagnētam vienkārši nepietiek spēka stumdīt membrānu. Labāk sameklē normālus materiālus un sataisi esošo sūkni.
Izveido pie karburatora T veida pievadu viens gals pienākošais otrs uz bāku trešais uz karburatoru un viss.
Iesaku nopirkt jaunu benzīna sūkni oriģinālo un miers.....Rīgā ir tik daudz veikali kur tirgo padomju autiņu detaļas no vēl vecajiem krājumiem...???Ja nu vienīgi izrādās kad 69 sūknis kādu apstākļu dēļ ir deficīts tad protams jādomā kas cits.....Man ar šķiet zaz sūknis būs vis piemērotākais-kas notiek tai brīdī kad adata benzīnu nelai;z cauri va tas sūknis izslēdzas vai buksē....???Jādabon sūknis un jāpārbauda-bet es tāpat par oriģinālo....
69-tā sūkņi ir tādi paši kā 51-ninieka ,tākā tādiem vēl kautkur vajadzētu būt!
Man arī pagājušajā gadā atteica pat 3 izmirstošo mamutu benzīnsūkņi kautgan agrāk problēmas nebija,tāpēc es domāju ka vainīgs ir benzīns(tur piejauktais bioetanols)-pēc ilgstošākas stāvēšanas notiek laikam kautkāda oksidēšanās vai kas līdzīgs (pielīp vārstiņi kā arī gumijas sāk suloties).
Paņem šo...un aizmirsti visas problēmas, regulators nav nepieciešams, atpakaļgaita arī nē, tikko degvielas karburatorā pietiek - sūknis apstājas( iekšā ir iebūvēta el.shēma, kas to regulē!)...ar ļoti labiem panākumiem tiek pielietots VW vabolēs un busos, šī ir tuvāk bākai liekamā modifikācija - pūtējtipa (turpat blakām lapā ir sūcējtipa, motortelpā liekamais)
http://www.dellorto.co.uk/merchandise/products_details.asp?PartNo=1330...ctionID=18
nav jau jārestaurē oriģināltehnika - dārza traktoriņam pietiks ar uzviju...
Pagaidām:
-nav zināms precīzs degvielas spiediens, žigulim it kā 0.20-0.25 bar, šim motoram būtu līdzīgi?
-kur dabūt atbilstošu spiediena regulatoru?
-kā tas ietekmēs dzinēja kopējo darbību?