ursus : tiešam vajag sadalīt.Vismaz mopēdi:moto. Tos mopēdu palagus garlaicīgi un kaitinoši gaidīt ,kad salādēs,un tā katru reizi.
Ieteiktu arī izveidot stingrus noteikumus, kas atļauj sludinājumu pārpublicēt (piem. tikai reizi nedēļā)
Jo gadās, ka kāds atjauno katru dienu un tad jāskatās uz to penteri dien dienā! :twisted:
To krāmu tirgu vispar vajag izrevidēt un ieviest sakarīgus notiekumus, un pirmajā lapa arī jāņem āra tie krāmu tirgus topiki, jāveido kaut kas atsevišķs, jo tiešām sāk jau piegriezties tie tirgoņi (pārsvarā mopēdu) un šī lapa arī sāk parvērsties par sava veida izgāstuvi..un lai tā nenotiktu, kaut kas ir jādara!
Es arī piedalos šajā "streikā uz kuģa" . Tā viena un tā paša sludinājuma ievietošana, visās iespējamās pārdošanas sadaļās , vienreiz ir jāizbeidz . Nezinu vai šajā forumā tas ir tehniski iespējams , bet lietotājam kurš pārkāpj noteikumus , vajadzētu liegt uz laiku , iespēju ievietot sludinājumus un esošos ievietotos dzēst . Es jau kuro reizi saku , tie soda punkti ir kaķim zem astes . Šeit tiek piedāvāts bez maksas sludināties un tāpat viņi to nenovērtē , bet spļauj pārējiem dvēselē .Ja pārkāpj , tad lai sludinās iekš ss.lv un maksā naudu par savu sludinājumu .
Nepiekrītu Aldis!
Tika meklēta viena lietiņa ssā sludinājumu liku reizes 4 vai 5 precīzi neatceros, kopš jaunā gada. Ieliku šeit un nākošajā dienā PM pēc dažām dienām jau mājās.
Man prieks , ka ar šī foruma starpniecību , atradi sev intresējošo lietu , bet stāsts nav par to . Ja moderators vienu nedēļu nedzēsīs ārā dubultsludinājumus (viens un tas pats sludinājums , bet ievietots dažādās sadaļās) , tad tu būsi pirmais , kurš sāks brēkt , ka bardaks ir izveidojies. Tad es varēšu teikt , ka nepiekrītu Boris . Iespējams , tu šo problēmu nemaz neievēro , jo kad ienāc forumā un uzspied apskatīties jaunos ziņojumus , moderators savu darbu jau ir pabeidzis un visu lieko izdzēsis . Neviens tak neliedz izvietot šeit sludinājumu , tikai vajag ievērot ievietošanas noteikumus. Ja kāds pārkāpj noteikumus ,tad viņam jāsaņem attiecīgs sods. Soda punkti nav sods , tas ir sava veida brīdinājums , kurš vienam otram ir "pie kājas'' .
Tā vienīgos, ko es pamanīju, ka neņēma pretī attēlus, kuru nosaukumā bija mīkstinājum vai garumzīmes. To novērsu.
Augšupielādēt var tikai *.jpg attēlus un izmērā līdz 2MB. Tikko pacēlu kļudas izmešanas ierobežojuma latiņu līdz 4MB, bet pieļauju, ka pie tik liela faila izmēra kaut kas varētu uzkārties.
Uztaisīju, tā ka no lietotāja puses vienkāršāk vairs nevar.
Klikšķis uz "Ievietot attēlu"
Zemāk parādās attēla pievienošanas poga, klikšķis uz tās un izvēlamies failu.
No lietotāja tas ir viss tikai divi klikšķi.
Tad
Automātiski parādās zemāk attēls ar kustīgiem stabiņiem un pa to laiku augšupielādējās attēls.
Kad attēls pilnībā augšupielādējies uz servera, stabiņi pazūd, parādās teksts "Attēls pievienots" un teksta laukā automātiski ievietojas attēla url starp [img] tagiem.
Laikam izdevās , bet vajag trīs klikšķus. Pec otrā klikšķa nekas nenotiek. Nokliksķinot trešo reizi (vienkarši uz brīvas vietas foruma lapā), parādijās mistiskie kubiciņi , kas liecināja par to , ka proces tomērt notiek. (iespejams , tās ir mana internet explorera īpatnības. vajadzētu jau pariet uz kādu citu, modernāku pārlūkprogrammu , bet ieradums ir spēcīga lieta )