Aizmirsi paroli?

Staltais 3.Sep 2010
+
-
man Ižam ir problēmas ar ''melno kasti''.Problēma tajā ka dedzina kopā lādēšanas releja kontaktus.Un vēl viena probēma (pazūd dzirkstele)parādās kad ir nobraukti kādi 10km,tad japastāv nedaudz un problēma pazūd it kā nemaz nebūtu bijusi(bet tas atkal tos pašus 10 km)!!!

Aldis 3.Sep 2010
+
-
Releja kontaktiem , iespējamā problema varētu būt nepareiza regulācija . Par dzirksteli , te ļoti lidzīga problēma bija mūsu foruma biedram . Tika mainītas spoles , svečvadi , u.t.t. Beigās izrādījās , (ja pareizi atceros) , problēma kondensatorā .

Krišjānis 3.Sep 2010
+
-
Kondensators!
Tas pats man bija uz mana M1A.

Andris_Z 3.Sep 2010
+
-
Kas kondensātoram var būt par vainu, ja regulātora kontakti sāk piedegt. Vai tāda tā kārba? Kondenātors liek uz īso?
Tad tam konensātoram pamatīgi ir jāuzkarst.
http://pic2.fotki.lv/photos2/7/W0003176/000317565/000031756452_%23_3_%23_andro61.jpg

Aldis 3.Sep 2010
+
-
Andris_Z :
Kas kondensātoram var būt par vainu, ja regulātora kontakti sāk piedegt. Vai tāda tā kārba? Kondenātors liek uz īso?
Kondensatoram ar releju , protams nav nekāda sakara . Uzmanīgāk lasi problēmas aprakstu un manu iespējamo problēmas risinājumu.
Kondensatoram nav obligati pamatigi jāuzkarst . Ir tāds termins , kā aukstais lodējums , to varētu piemērot konkrētajā situācijā par iespējamo kondensatora defektu.

ja 3.Sep 2010
+
-
-konkrētā modeļa spole ar mēdz līdzīgi niķoties, bet kanstatēt tik ar nomaiņu.
-relejs Ļ Ō T I RŪPĪGI PĒC REMONTA INSTRUKCIJAS JANOREGULĒ !

Peterispetro 4.Sep 2010
+
-
P-37 kaste iet kopā ar ģeneratoru G-36M, un p-35 melnā kaste iet kopā ar G-36. Jo šitām iekārtām atšķiras uzzbūves konstrukcija un savā starpā nedrīkst mainīt.

skrickis 4.Sep 2010
+
-
Andris_Z :
http://pic2.fotki.lv/photos2/7/W0003176/000317565/000031756452_%23_3_%23_andro61.jpg

Kondensātors vienkarsi neveic savu funkciju, kontaktu savienosanas brīdī vinam jauzņem daļa enerģijas ,lai neapdeg kontakti( uzladejoties kondensātors sēdina esošo spriegumu), bet kontaktu atveršanās brīdī , viņš izlādējas un dod papildus enerģijas impulsu indukcijas spolei :sveiks:

Jaunākie ziņojumi forumā