Aizmirsi paroli?

quattroholic 8.Aug 2010
+
-
Sveiki moto entuziasti :sveiks: Manā īpašumā nonacis iž 56 1964. gada ar papīriem pirkšanas dokumentiem un oriģinālo grāmatu. Mocis ir ļoti laba stāvoklī, uz spidometra 99xxxkm nobraukums,. Problema tada ka ir nostāvējis gadus 25, jo bija aizdedzei kirdik, nomainīju aizdedzi, kondensatoru, noreguleju atstarpi un vajadzeja jaunu indukcijas spoli, a un svece pati pa sevi :oops: problema tada ka pielekt peilec, bet neuzņem apgriezienus un noslapst, intervals starp darba taktīm ari ir diezgan liels ap sekundi, vienalga vai pilna ručka vai nē. Pamēģinašu ielikt video kkad drīzumā. Paldies jau iepriekš :help: O palsiju i.netā ka tas ir iž planeta I, būvēts uz iž 56 bāzes :oops:

ja 8.Aug 2010
+
-
nu atlaid čoku un atver filtru, tas ar viss, tas viss teikts instrukcijā!

karo 8.Aug 2010
+
-
kautkā izklausās ka nav īsti tur ar aizdedzi viss kā nākas.jautājums autoram,vai tu karburātoru esi viņam tīrijis?jo nu pa 25gadiem tur var būt visas dīzes ciet,un ne tikai dīzes.

quattroholic 8.Aug 2010
+
-
Ir viss kaut kā mēģināts ar atlaistu čoku, bez un ar filtru, bet nekā!

quattroholic 8.Aug 2010
+
-
Ar aizdedzi viss čotka, dzirktele spēcīga, karburators ir iztīrīts un salabots, biju pie karburatorniekiem visu izdarīja

resstles12 9.Aug 2010
+
-
Varbut gredzeni ir padilusi man vismaz bija ta Jawai ari bija stavejus 7 gadus izradijas ka nau kompresija un nau apgriezienu

AivisG 10.Aug 2010
+
-
resstles12 :
Varbut gredzeni ir padilusi man vismaz bija ta Jawai ari bija stavejus 7 gadus izradijas ka nau kompresija un nau apgriezienu

Tev kāds ir teicis ka nav raksta ar v beigās? Man liekas ka tavai javai nau nākotnes,

quattroholic 18.Aug 2010
+
-
Sveiki visiem atkal! Nu nonācu pie slēdziena ka blīvslēgi vainīgi! Visu ko izmēģināju, iztīrīju bāku, vo tur bija shaize, karburatoru ar pie reizes, jau dzīvelīgāk, bet nekā, lec no pus apgrieziena, gandrīz kāju salauzu vēl tagad sāp!

emcix 18.Aug 2010
+
-
quattroholic :
Sveiki visiem atkal! Nu nonācu pie slēdziena ka blīvslēgi vainīgi! Visu ko izmēģināju, iztīrīju bāku, vo tur bija shaize, karburatoru ar pie reizes, jau dzīvelīgāk, bet nekā, lec no pus apgrieziena, gandrīz kāju salauzu vēl tagad sāp!

Kā tieši tu iztīriji bāku??

quattroholic 19.Aug 2010
+
-
emcix :
quattroholic :

Kā tieši tu iztīriji bāku??

Izlēju benzīnu ar karcheri visu izskaloju un visu rūsu noņēmu, tur tādi brīnumi nāca ārā :D un ar fēnu īzžāvēju :8): a kapēc jautā????

faaters 20.Aug 2010
+
-
AivisG :
resstles12 :

Tev kāds ir teicis ka nav raksta ar v beigās? Man liekas ka tavai javai nau nākotnes,
vai tad tāda vārda"nav" nav?

Jaunākie ziņojumi forumā