, kgan pēc doķiem arī ir jaunākais.

50sestais :
Rokturis arī tāds pats, ko tu domā darīt ar gumiju, tīt ar izolācijas lenti vai kā??Man arī tāda paša problēma :roll:

50sestais :
Jautājums-Vai visiem iž 56 kārbas ir vienādas neatkarīgi no ražošanas gadiem un cik vispār to kārbu paveidu ir?

50sestais :
Es biju domājis ātrumkārbu :daa ,sory laikam mana vaina ka nepareizi izteicos :oops:
Par tam kārbām atsķīrības ir, tur sākumā tajā linkā ar salīdzinājuma tabulām ir šis tas uzrādīts. Piemeram, vecajiem spidometrea trose nāca no kārbas, jaunajiem no priekšējā bremžu vāka..

Reku arī ELEKTROSHĒMA, ja nu kādam vajag.
Un DETAĻU KATALOGS.
Joprojam īsti neesmu sapratis kā tad ir ar tām atslēgām, to mehānismiem un lampiņam uz luktura. Lūk piemērs no dzīves:
Šodien biju motormuzejā un tieši uz IŽ-56 redzēju šāda tipa dekoratīvo daļu ap atslēgu, bet tāda aizbīdņa nebija. Tur bja rakstīts, ka mocis kā jauns esot, bet tad aizbīdni jau pazaudējuši, vai šis redzamais ir pašdarbība?
Bieži redzēts, ka zaļas lampiņas vietā ir drošinātājs ar brūnu šaibu lampas vietā.
Šāda atslēga būtu atbilstoša? Dīvaini ir gan tas, ka šāda tipa atslēgas ir redzētas tikai melnas ne brūnas.
Kāds bija gāzes rokturis? Šāds?
Vēl par aizmugurējiem amortizātoriem. Neatjaunotiem motocikliem augšējā glāze ir hromēta-spīdīga, bet apakšējā matēta. Atjaunotiem motocikliem pārsvarā jau abas glāzes spīd. Kā tad no rūpnīcas nāca?
Pagaidām viss, ceru atbildēm.