Aizmirsi paroli?

optimists 17.Jul 2011
+
-
Sveiki es velos saprast kas varetu būt par vainu manam mocim. Lieta tāda ka iz jupiter 4 man iet uz viena cilindra bet kad es pievienoju divus 12v aklamotorus saslēdzu ķede(tas ir 24v) man sāk darboties abi cilindri. Es esmu izmēģinājies pats regulēt visādi kontaktus bet ar 12v aklomotoru pilnība uzlādetu vinš ne lec ne iet, bet kad piemetu pie ladētāja varu pielaist kad nonemu lādētāju darbojas ti viens cilindrs un regulē visadi bet nevar dabut abus cilindrus reizē darboties. Kad ir pie lādētāja vai salēgti divi 12v aklomotori ķēde tad mazliet pareguējot kontaktus abi cilindri darbojas. Kas īsti var būt par vainu???

zelch 17.Jul 2011
+
-
Es teiktu ,ka japarbauda visi kontaktu savienojumi un spoles.

arnold 17.Jul 2011
+
-
Nu man liekas ja apskatās indukcijas spoles.

Ričš 17.Jul 2011
+
-
es izsaku minejumu. ka kautkad kloķeneai gultnis ir izdilis, tas rada vibraciju braucot ,tas savukart rada iespeju generatora rotoram berzeties gar generatoru. un parasti tas notiek vienai pusei rotoram. lidz ar to vins uz vienu cilindru nerazo vairs pietiekama sprieguma stravu. un tas cilindrs nedarbojas. relejs laikam nespej parslegties tik daudz reizes uz aklumatoru, vai arii dzirkstelojot apdeg un nedarbojas vairs. lidz ar to silst inducene. jo mazs spriegums. principaa japaskatas tas rotors. ja vins ir bojats vainav tur simetriski kautkas. tad tur ir vaina. Es agrak domaju ka ta ir jabut šiem močiem,ka viņus pavirši ražojis un tam nav nozīmes, jo tie rotori jau vienmer tadi. :) ( es atvainojos ka nemaku ta zinatniski izteikties bet ceru ka doma ir skaidra)

Jaunākie ziņojumi forumā