sākumā skaidrojam PL vai JU
tad JU-3 vai JU-4
tagad Ju-4 vai Ju-5...
Vai tu nesaproti ko pērc?
Vai tu nevari izlasīt visu kas rakstīts uz šiltītes?
Vai tu nevari izmantot meklētāju?
Vai tu nevari atvērt sadaļu Literatūra?
Vai tu tiešām domā, ka atšķirības ir bildītēs, sevišķi SSā. Es tev varu konkrēti paskaidrot, ka Ju-4 un Ju-5 ir dažādi fāzu sadalījumi, kas principā ir galvenā atšķirība. Vai tas tev der?
Izlasi visu par motoru uzbūvi, darbības principiem, paskati motoizh.ru un beidz kult salmus!
Tēmu nebūtu iemesls slēgt, ja nebūtu pilnīgu bezjēdzīgu komentāru!
Paši komentētāji (āksti) visvairak sajauc prātu ar idejām par 2 cilindru planētām, trešajiem cilindriem un bezjēdzīgiem komentiem, ka jāslēdz. Nesaprotu, ko tas mainīs dažu dzīvē, ja tēmu slēgs?
Šīs tēmas reālais apjoms - 4 komenti!
Atbilde autoram - motora atšķirības būs gan jāpēta grāmatās, kuras tepat forumā vien ir - http://www.retromoto.lv/literatura/izh/
Ja interesē kaut kas ļoti precīzi, piemēram kaut kādas detaļas apmainātība, tad tā arī jāprasa.
Jā pateikšu par motocikliem ir bijusi saskarsme ar citiem motocikliem,bet ar iž motociklu nekad,man piedāvāja no metāllūžņu cenu iž motociklu,vizuāli apmierinošu motociklu,tāpēc arī tiku pie tāda nezinot ne marku ne gadu utt.
Teikšu atklāti esmu gadiem braucis ar jawu,bet par ižu nekad nav bijusi pat interese,bet pašreiz interese ir un domājams sataisīšu to braucamu.
Tad nu man vēl viens jautājums,ar ko motori atšķiras no jupiter 4 un jupiter 5,uz bildēm ļoti līdzīgi,kā var noteikt,kur atšķirības?