Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 123Nākošais »

fire 20.Oct 2009
+
-
Kristapam taisnība. Man pašam ir divas reizes samaksājuši manis nosaukto summu. Dēlam par kreiso pagriezienu BTA gribēja piedzīt regresu. Sūtija vēstules reizi nedēļā. Kad viņiem piedāvāja tiesu, apklusa, nu jau iet otrais gads. Toties polise bija lēta.

Aigars 20.Oct 2009
+
-
Tātad ar ko tiek braukts, ja 2 līdz 3 klašu zaudēšana BMā rezultējas 40 latos pāris mēnešos?

Kristaps 20.Oct 2009
+
-
Aigars :
Tātad ar ko tiek braukts, ja 2 līdz 3 klašu zaudēšana BMā rezultējas 40 latos pāris mēnešos?

Divi motocikli, divas automašīnas.

Aigars 20.Oct 2009
+
-
Pirms jaunajām izmaiņām mēnesi atpakaļ BM klase mainījās transporta līdzeklim, nevis vadītājam..

Bet nu ok, lai ir visi tik gudri, ka pat nav ko d pasūtīt. :mrgreen:

kaspars turks 31.Oct 2009
+
-
man jautaajumspar apdroshinaashanu.rau lasu ka daudziem shii vietnes biedriem ir vairaaki motocikli.arii man ir triis gab,kad gribu izbraukt ilgi domaaju kuru droshinaat jo visus apdroshinaat nav vajadziibas un arii finansi .jautaajums vai nevar uztaisiit apdroshinaashanu uz konkreetu personu vai kaa citaadi?lai nav jaadroshina visi?

riexts77 31.Oct 2009
+
-
kaspars turks :
man jautaajumspar apdroshinaashanu.rau lasu ka daudziem shii vietnes biedriem ir vairaaki motocikli.arii man ir triis gab,kad gribu izbraukt ilgi domaaju kuru droshinaat jo visus apdroshinaat nav vajadziibas un arii finansi .jautaajums vai nevar uztaisiit apdroshinaashanu uz konkreetu personu vai kaa citaadi?lai nav jaadroshina visi?

Neesmu k-ko tādu dzirdējis, sia Latvija tas nebūtu izdevīgi! :D

PPUR 2.Nov 2009
+
-
Shitas man ar ljoti intersee.Varbuut sametamies un ielobeejam likumprojektu shai jautaajumaa?

i_edgars 2.Nov 2009
+
-
Vispār jau būt vajadzīgas kādas atlaides retrotehnikai! Galīgi nav loģiski ka man par vecu Javu 350 ir jāmksā apdrošināšana tik pat liela kā superbaiku 1200 un vairāk īpašniekam. Tā vecā Java virss 100 km/st var mierīgi sadalīties pa sastāvdaļām, ar superbaiku smiedamies uzdzen līdz 300 km/st un skaitās ka ir vienāds risks??? Ar retrotehniku braukā labi ja 3 - 5 reizes gadā, i ta tālākais braucien bieži vien ir uz TA! Tai pat reizē es ar auto protams ka nebraucu.
P.s. un par TA arī maksā ir vienāda, gan vecam pukšķinātjam gan Harlej Davidsonam ar 2500 cm3 dzinēju!

i_edgars 16.Aug 2010
+
-
Šodien biju pārsteigts... Skorpim ar kop svaru virs 1800 kg, BTA OCTA uz gadu maksāja 13,07 Ls!!! Bet sūda vecai Javiņai 16,00 Ls uz 6 mēneši!!
Unikums un marazms. Ar ko var vairāk sū pietaisīt??

Krišjānis 16.Aug 2010
+
-
Man moskva - 9ls uz 12 mēnešiem. nezinu kā to var dabūt gatavu

moka 18.Aug 2010
+
-
šīs cenu atšķirības var izskaidrot ar to, ka pastāv arī riska klases, līmeņi. Lielāks līmenis, lielāka cena!

Aigars 18.Aug 2010
+
-
moka :
Lielāks līmenis, lielāka cena!
Aplami. Jo augstāks BM līmenis, jo lielāka atlaide. Pie kam, jāņem vērā dažādu apdrošinātāju dažādo cenu politiku dažādām TL grupām un vadītāju kārtām.

i_edgars 18.Aug 2010
+
-
Aizmirsu piemetināt, ka abām tehnikā man ir maksimāli iespējamā atlaide... bonus malus sistēmā. Tālāk atlaides neaug.
« Iepriekšējais 123Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā