Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 123Nākošais »

Kristaps 29.Mar 2008
+
-
Ceru, ka kādam noderēs. Sezonas sākas un jāpērk apdrošināšana.
Vakar priekš kawasaki un priekš jawas pirku apdrošināšanu.
Biju aizbraucis pie apdrošināšanas brokeriem, lai uzzinātu izdevīgāko piedāvājumu.

Viss lētākais uz šo brīdi BALVA.
Jawai uz 6 mēnešiem: 15Ls
Kawasaki uz 9 mēnešiem 20 Ls

Otrs izdevīgakais bija ERGO (par kādiem 4Ls dārgāks)

Pārējās firmā cena bija ap 50Ls uz 6 mēnešiem.

Dažus apdrošināšanas piedāvājumus var aplūkot http://eagents.lv/

dm88 29.Mar 2008
+
-
Balvā nopirku uz gadu - 28LVL

i_edgars 29.Mar 2008
+
-
Ar ERGO silti iesaku nesadarboties pat ja šie par baltu velti sola polisi. Pēc avārijas ar moci man vajadzēja 2 mēnešus lamāties lai dabūtu pienākošos kompensāciju. Pie kam tikai kad aizbraucu uz blakus pilsētu un uzstādīju ultimātu lai maksā skaidrā un tūliņ pat. Par kaskas bojājumu neesmu naudu redzējis vēl šodien!!! Tas ir laikam 5 gadi ir apkārt - kaut arī pienācās.
Ar BALVU nav bijis problēmu - regulāri tur drošinu auto un saņemot kompensāciju par avāriju (stirna) samaksāja pietiekoši labi... (saremontēju gan auto, gan moci par to naudu... un vēl polšam palika :D ).

normunc 29.Mar 2008
+
-
te var salīdzināt cenas.

www.neparmaksa.lv

dm88 29.Mar 2008
+
-
šitas vēl labs salīdzinātājs: www.eagents.lv

Skolnieks 29.Mar 2008
+
-
Man mašinu vislētāk bija Parex apdrošināšanā, var'but mocim ar tur sanak lēti jo vismaz uz auto starpiba bija 50 Ls.

tnt 29.Mar 2008
+
-
Es ari nesen mekleju savai hondai - bezmaz nodomaju ka jabrauc bez, visur taadas cenas. Beigās paņēmu balvā un nespēju noticēt ka tik lēti.

dm88 29.Mar 2008
+
-
Skolnieks :
Man mašinu vislētāk bija Parex apdrošināšanā, var'but mocim ar tur sanak lēti jo vismaz uz auto starpiba bija 50 Ls.

Parexā interesējos ~ 90 LVL uz gadu mocim.

Skolnieks 29.Mar 2008
+
-
dm88 :
Skolnieks :

Parexā interesējos ~ 90 LVL uz gadu mocim.

Jā interesanti man auto bija uz gadu parexa 90 ls balta 170ls visdārgāk, citur no 130 -150 ls.

Kristaps 31.Mar 2008
+
-
Vēl arī visiem iesaku, tagad pirkt OCTA apdrošināšanu. Jo Kaut kad tagad cels cenas.

P.S Var nopirkt šodien polisi un uztaisīt, tā ka tā sāk darboties no tā brīža kad tu gribi.
Es jawai uztaisīju, lai sāk darboties no 21.04 (dažas dienas pirms sezonas atklāšanas).

PPUR 31.Mar 2008
+
-
Par to cenu celshanu apdirsinaataaji visulaiku fleitee,bet reaali cenas celjas pa paaris latiem.

Letinjsh 31.Mar 2008
+
-
nu nu! man salīdzinot ar pagājušo gadu apdrošināšana autiņam no 63 uz 108Ls uzkāpa! kaut ar man nav bijušas avārijas un ir atlaide! :(

P.S. tie apdrošināšanas salīdzinājuma saiti nekur neder, jo kad aizbraucu šodien drošināt moci cena bija par 10Ls vairāk nekā salīdzinot internetā! :(
internetā 22ls reāli 31Ls!

Kristaps 6.Apr 2008
+
-
Bonuus malus

http://www.ltab.lv/lv/bm/default.htm

GJM 8.Apr 2008
+
-
Šodien apdrošināju savu Kawasaki. Arī biju domājis, ka Balvā ka vienmēr izdevīgāk, bet atnācot uz kantori mani viņi apbēdināja - kopš šīs nedēļas tarīfi motociklu apdršināšanai ir pacelti. Uz 6 mēnešiem sanāca 40 Ls, ar atlaidi 38 Ls. Apdrošināju Baltikumā par 27,60 Ls.

Kristaps 8.Apr 2008
+
-
Var tak eagents.lv nopirkt online. Un samaksāt 15,21Ls par 6mēn (BALVA). Un pat pašam nekur nav jābrauc.
:daa

Pie tam tiem, kas nav reģistrēti Rīgā, ne tās apkārtnē. Apdrošināšana ir pat vairākas reizes lētāka.

creature2 8.Apr 2008
+
-
nu pagājušo gadu, par JAWU 6men samaksāju 6LS

GJM 8.Apr 2008
+
-
Man pagājušajā gadā arī sanaca kkur uz pusi mazāka summa. Pieļauju, ka tajā mājaslapā ir veca info, darbinieki teica, ka jaunas cenas ir no šīs pirmdienas...

Dzintars_S 11.Apr 2008
+
-
es šogad firmā tieši neatceros, bet laikam bija BTA, dņepram uz 9 mēneši samaksāju 12.50ls. Motocikls reģistrēts uz tēvu un viņam arī bija atlaide. Man būtu bijis dārgāk.

i_edgars 16.Apr 2008
+
-
Un tā šodien pabraukāju pa apdrošinātājiem (jo tie i-neta salīdzinātāji ne ko nedeva).
BALVA - 30,00Ls
BTA - 13,54 Ls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Un tas ir Javai uz 6 mēneši ārpus Rīgas ar maksimālo atlaižu tarifu.
Vispār ir jāsaka ka ir totāls absurds - veca Javele ir ievietota vienā riska grupā ar superbaikiem (lasi ar iespējamo braukšanas ātrumu virs 300 km/st). Tas ir kaut kāds vājprāts!!! BALVā sūda mocis dārgāks kā lielākā daļa auto! Un jāpiezīmē ka atskaitot BTA pārējās sabiedrības atšķīrās nu 2 Ls robežās!
Užas, košmar. Jāsaka kā ar cenām veiklos - totāls bezpredzels - cik nekaunība atļauj, tik uzbliež!

dm88 16.Apr 2008
+
-
Apdrošināšanā motocikli iedalās tikai 2 grupās: 1) līdz 250cm3
2) virs 250cm3
Markai un jaudai nav nozīmes, pārējais atkarīgs no apdrošināšanas vēstures un dzīvesvietas.
« Iepriekšējais 123Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā