Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

i_edgars 22.Nov 22:42
+
-
Pilnīgi pareizi - tikai informācija nu nekā vairāk. Taču jāpiezīmē, ka ja patiešām gribēsi 101% originālu un uzliksi līdzstrāvnieku, tad sāksies problēmas ar nelādēšanu pie maziem apgriezieniem. Zinu precīzi.

Jancīc 22.Nov 22:58
+
-
Atšķirībā no moča, mašīnai pluss ir tas ka zem motora pārsega neredz atkāpes no orģināla. Es labēk izvēlos nemocīties ar lādēšanu, un lietot neorģinālo ģeneratoru, vismaz pagaidām...

ursus 23.Nov 10:42
+
-
Pilnīgi piekrītu tev par ģeneratoru,un ir tas no GAZ jebkurā gadījumā,nav ne no BMW vai PORDa vai cita.

baigais 23.Nov 14:43
+
-
Priekš GAZ 21 laikam 84 gadā (ap 80tajiem vien bija) laida ārā `remonta dzinēju` viss sborā - tik nomaini! Atšķirības no iepriekšējiem bija:
-maiņstrāvas ģenerators
-maiņstrāvas starteris
-`žiguļovskijs` eļļas filtrs
- +vēl kaut kas

Tā kā par oriģinālumu var diskutēt! :)

Ja grib, lai ir 100% oriģināls viss, tad bagāžnieka vākam arī vajag čīkstēt!
Zinu tādu vienu cilvēku, kurš speciāli neeļļo eņģes bagāžniekam un izbauda `oriģinālo` čīkstēšanu! :)

Aldic 23.Nov 14:59
+
-
baigais :

Maiņstrāvas starteris un vēl Volgai??????????????? Kaut ko tādu vēl neesmu dzirdējis.

Jancīc 23.Nov 15:17
+
-
baigais :
Ja grib, lai ir 100% oriģināls viss, tad bagāžnieka vākam arī vajag čīkstēt!
Zinu tādu vienu cilvēku, kurš speciāli neeļļo eņģes bagāžniekam un izbauda `oriģinālo` čīkstēšanu!

Vot bagāžnieks čīkst man orģināli par visiem 100%!!! Tur eļļošana atkrīt! geek

i_edgars 23.Nov 17:02
+
-
Jancīc :
Vot bagāžnieks čīkst man orģināli par visiem 100%!!!

Precīzi - čikst gan. Man no bērnības šī skaņa vēl ausīs stāv... biju jau piemirsis.

Kripsis14 23.Nov 17:25
+
-
Man arī kaut kas līdzīgs tavējai,ja nemaldos arī 1964.gads.

https://lh4.googleusercontent.com/-YC88MBfH7AA/TX_NYjqmmJI/AAAAAAAAAyk/P1bnD0Nrd_s/s800/IMG_0247.JPG

https://lh6.googleusercontent.com/-3hifN7P0654/TX_NblPQhUI/AAAAAAAAAys/h8DfVnPlkHU/s800/IMG_0249.JPG

https://lh4.googleusercontent.com/-nre_QWUkGZM/TX_Ne6ydJXI/AAAAAAAAAy0/35DR33mwdew/s800/IMG_0251.JPG

https://lh4.googleusercontent.com/-1IMEEDOXdR0/TX_NqfHviUI/AAAAAAAAAzY/npcfHmgJzkA/s800/IMG_0265.JPG

https://lh5.googleusercontent.com/-4PFnELG0_e0/TX_NmpgDneI/AAAAAAAAAzI/R1Mm9-Zv4_0/s800/IMG_0259.JPG

Ruu@uto 23.Nov 19:04
+
-
baigais
Priekš GAZ 21 laikam 84 gadā (ap 80tajiem vien bija) laida ārā `remonta dzinēju` viss sborā - tik nomaini! Atšķirības no iepriekšējiem bija:
-maiņstrāvas ģenerators
-maiņstrāvas starteris
-`žiguļovskijs` eļļas filtrs
- +vēl kaut kas
========================
Maiņstrāvas starteris - tas skan lepni :-) Bet dotajā komplektācijā GAZ-21
dzinējs ar maiņstrāvas ģeneratoru, VAZ eļļas filtru, K-126 karburatoru un
vēl dažiem pribambasiem , liekas, ka tika ražots UMZ uzstādīšanai automobiļos
UAZ-469 (vēlāk 3151). IMHO ir bijusi darīšana ar tādu (jaunu) savulaik :-)

Raimonds Krīgeris 23.Nov 19:07
+
-
Nu dikti smuku Volgu Jancīc iegādājies!:like:
Tikai viena ķibele-ja gribēsi restaurēt, tad auto neatbilst gadam.
Ja gribēsi tikai pabraukties tad tā lieta nemaz netraucēs,jo izskatās šikāk nekā būtu orģināla!
Jebkurā gadījumā-lai veicas!

Jancīc 23.Nov 21:33 | Pēdējo reizi labots 24.Nov 2011 13:58; labots 1 reizi
+
-
Jā, kautkas ar to gadu man pašam liekas, ka neštimmē. Pēc visa izskata mana volga vairāk izskatās pēc gaz 21-2, bet pec gad skaitļa jau vajadzētu būt 21-3. No Kripsis14 volgas bildēm,kur izskatās pēc 21-3.
Tas cik pētot no internetā pieejamās info esmu sapratis.
katrā ziņā, tas gada skaitlis mani mazāk uztrauc, auto tā pat sev sirds priekam tika iegādāts, kad ķeršos klāt pie lielās restaurēšanas, tad laikam taisīšu pēc otrā (21-2) laiduma parauga.

MZMA402 23.Nov 21:38
+
-
Intresans Auto... intresanti ka riepas nokrasotas viena sudraba krasa otra dzeltena.. vareja jau apsegt vai aplimet pirms kraso... bet tas ne kas... škidinataju un lupatiņu un vis labots :))

Vispar skaista volga :like:

Jancīc 23.Nov 21:44
+
-
Riepas jau ir iegādātas jaunas, vakar pie tām tiku. :)

PPUR 24.Nov 11:04
+
-
Jancīc :
gada skaitlis mani mazāk uztrauc

Bet tā dēļ varētu būt problēmas VS iegūšanai...

fire 24.Nov 13:26
+
-
Jancīc :
Jā, kautkas ar to gadu man pašam liekas, ka neštimmē. Pēc visa izskata mana volga vairāk izskatās pēc gaz 21-2, bet pec gad skaitļa jau vajadzētu būt 21-3.
Parasti sastopamas 21-ās volgas, kuras pēc dokumentiem ir līdz 1962. gadam, bet tām ir trešās paaudzes reste, bamperi utt. Tas tādēļ, ka detaļas no pirmās un otrās paaudzes septiņdesmitajos gados praktiski vairs netirgoja. Otrs apstāklis - katram volgas īpašniekam gribējās jaunāku modeli un feisliftu taisīja paši. Tas pats, kas ar 850 volvo pārtaisīšanu par 70-to modeli. No tršās paaudzes volgas otro gan diez vai kāds taisīja, drīzāk ir notikusi virsbūves maiņa vai kāda šmugulēšanās ar dokumentiem. Kāds gads ir uz plāksnītes? Paskaties virsbūvē iekalto numuru, pēc tā arī var noteikt ražožanas gadu. Stulbākais variants, ja numuri ir pārsisti.

Jancīc 24.Nov 14:37
+
-
Papētīju plāksnīti, tā tāda ar krāsu nomālēta, ka neko saprast nevar, gada skaitli točna redzēt nebija iespējams, jāpaņem ar šķidinātāju jāpatīra, varbūt izdosies ko ieraudzīt.
Virsbūves nr viss normāli sakrīt ar tehniskajā pasē esošo. Bet bēc kuriem skaitļiem(virsbūves nr.)var noteikt gadu es nesaprotu.

23 25.Nov 20:34
+
-
Sveiki volgu fanien
Šodien biju TOLmetā Rīgā Krustpils ielā pie dzelzceļa .Tur atlikti atsevišķi malā pie konteinera stāveja volgas buferi un redele ,bet galvenais ,ka redele vecā parauga ar zvaigzni pa vidu un buferi arī no pirmās volgas.Hroms arī tāds diezgan spīdīgs.
JA nu kādam intresē mēginiet sarunāt nopirkt.:like:
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā