Aizmirsi paroli?

Janits 6.Dec 16:01
+
-
gribeju jautat kadiem specukiem kas sava laika ar sitajiem nemusies sodien meginaju pieskilt dziesma! bet nekas neizdevas ne ar kurbuli ne ar stumsanu laikam jau par aukstu :( bet gribeju jautat varbut ir kads veids ka vieglak vinu butu pielaist dzirdeju par variantu kad ar skiltavam japasilda karburators . bet varbut ir kads labaks risinajums jo gribas tac vel pabraukaties! starp citu 1989 gada izlaidums laikam ar elektronisko aidedzi.

Sbech 6.Dec 16:16
+
-
Zinu veidu! Jāsalabo tas, kas sabojāts!

Normālā kārtībā motocikls arī pie lieliem mīnusiem "lec".

Uzliec kārtīgi aizdedzi, un tad pamēģini.

Pilns Internets ar pamācībām par Voshodiem.
Piemēram, http://allvoshod.narod.ru/rem_zazhyganye.html

Krišjānis 6.Dec 16:17
+
-
nupat bija joks ar aizdedzes momentu - uz kloķenes bija divas vietas ķīļiem - aizdedzes moments bija par 180 grādiem nobīdīts apakšējā punktā. papēti, kad tev rodas dzirkstele tamaparātam.

Janits 6.Dec 16:28
+
-
paldies par info izmeginasu :) bet nu rakstiju te jo sava laika kam bija zinataji teica kad vini ta ari slikti esot lekusi ari jauni.. tapec ari jautaju bet nu paldies :)

Krišjānis 6.Dec 16:40
+
-
Nu nezinu, tikko palīdzēju vienam jaunēklim, kas šeit ievieto retro moto žurnālus video formātā saķīlēt gāžamo voshodu. neko daudz es viņam nēķūnēju, izslīpēju sazobes padilušajiem ātrumkārbas zobratiem, paslīpēju nost negludumus ieplūdei, iztīrījām izplūdi, virzuļa galvu nopulēju. Iet tiešām ratā vien, krosā no viena trampolīna uz otru. Lec ļoti viegli. Tā kā - kā taisīsi, tā ies.

Janits 6.Dec 16:48
+
-
njam nu kjunet vinu netaisos esmu naturals pionieris loti mazko saprotu no motoriem lai gan naw tas vecakais man tas vosits bet kautka gribas tur visu atstat ka ir jo ir tiri labak stavokli. un lielakoties originals cik es zinu.. :) varu varbut ar kkad foto ievietot bet vai vajag? :D

Krišjānis 6.Dec 22:30
+
-
Ieliec gan, lai tauta redz par ko ir runa. :)

Janits 7.Dec 17:18
+
-
ka vispar va rpievienot bildes ????

Janits 7.Dec 17:29
+
-
bildes ri loti loti sliktas :D tikko taistas :D sodien atkal meginaju pielaist neka parbaudiju sveci un dzirksteli viss zbiis bet tapat nelec :( laikam tiesam bus jamegina tirit kabrurators man ri jautajaums atkal man ir karburators K62
es redzu divas skruves un divas trubinas ar kuram vins vienojas pie cilindra...
bet uz labo pusi aiziet kkada dala uz sedekla pusi kas tur ir ?? :D ludzu palidzi :D

Janits 7.Dec 17:32
+
-
aaa un piedosanas ka vins tik entirs :) neesu vel ticis pie tirisanas nesnak laiks :(

arvids17 7.Dec 17:49
+
-
ak tu dievs, šinī vortālā tev klāsies smagi. izklausās ka tu moci pirmo reizi mūžā redzi.
iesaku tiešām iepazīties ar instrukciju, kaut nedaudz, tas dos daudz, ja nesaproti krievu val, tad ieej retromoto sadaļā LITERATŪRA, un sameklē kādu grāmatu par mocīšiem latviski, ja atmiņa neviļ tur noteikti bij kāda. un lēnītēm izej cauri un iepazīsties ar motocikliem, būs arī par voshodiem, tik vecājiem, bet pamatprincipi jau nemainās. takā labāk izlasi, pie turpmākās taisīšanas tas tiešām noderēs un nebūs ik katrs sīkums šeit jāpārprasa. tā tu visus te nokaitināsi līdz baltkvēlei:ljura:

Jaunākie ziņojumi forumā