Aizmirsi paroli?

serons 22.Aug 2011
+
-
Sveiki vasaras sakuma ieguvu deltu ar 16km nobraukumu un man ir jautajums cik sezonas var nobraukt braukajaot biezi. paslaik iet tapat ka gaaja jauna varetu teikt k apat labaak

ja 22.Aug 2011
+
-
Pionēri, nu izlasiet reiz vismaz daļu no FIVA noteikumiem!
Citāts :
1.2. ir saglabāts un uzturēts vēsturiski korektā stāvoklī;

1.3. netiek lietots kā ikdienas transportlīdzeklis;

Jūs neapjēdzat ko darat!
Brauciet ar mūsdienu verķiem, bet šos iekonservējat vai pārdodat !

Strazdiņš 22.Aug 2011
+
-
Kā ekspluatēsi un lietosi, tā arī tā tev kalpos.

sashka 22.Aug 2011
+
-
Tev ,Serons, tas noteikti nekalpos ilgi, jo ja tu necieni savu valodu un tās pareizrakstību, tad attieksme pret savas tautas retrotehniku noteikti tāda pati! Tāds mopēds domāts salidojumiem,kur brauc pa asfaltu,konkursiem un muzejiem, kolekcijām, bet ne pa lauku ceļiem braukalēt.

serons 23.Aug 2011
+
-
tas vizualais nau jo ta delta bija stavejusi skunii un vis saruusejusi tgd biki piekrasoju neviens jau nebar pateikt ka vina ir jauna.
ta ir mana pirma delta un esmu izlicis ar kadus 5 rollerus

ja 23.Aug 2011
+
-
Tu pats saproti, ko raksti? Vai esi dzrdējis par pieturas zīmēm? Par ko nebar? Kur tu tos rollerus izliki?

Minskists 23.Aug 2011
+
-
Kā to saprast? Noskrējis 5 rollerus ar deltu , vai nokāvis 5 rollerus un tagad kauj nost Deltu?geek

rubikis95e 23.Aug 2011
+
-
padomju laiku tehniku ir viegli ''nokaut'' ja to nelabo,nepieskata,lauž!!!
tadi brinumi notiek reti ka kads atrod jaunas vai mazietotas deltas,rigas 13.

ieteiktu deltu iekonservet (ta ka es to izdariju ar savu rigu 13)un parsesties un musdienigo divritenu transportu.

pec paris gadiem bus forsi pabraukt ar ''nenojatu'' deltu!!!

rubikis95e 23.Aug 2011
+
-
pats ar 3 sezonas pec kartas liela tempa braukaju ar rigu 13 bettagad nacu pie prata.!

parsedos uz citu braucamo.

criss90 23.Aug 2011
+
-
Ātri to jauno Deltu nobeigsi braukājot pa visādiem zemes un meža ceļiem, kad nāks apskaidrība pats smagi nožēlosi,iekonservē to aparātu uz dažiem gadiem, pēc tam pašam būs prieks,kad vēlāk izvilksi atkal dienasgaismā skaistu nenokautu,jaunu deltu gandrīz kā ziemassvētkos:ljura: :)

Jaunākie ziņojumi forumā