Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 123Nākošais »

kakjis 7.Mar 2011 | Pēdējo reizi labots 08.Mar 2011 13:03; labots 1 reizi
+
-
Labadiena,

jautājums - kādā stāvoklī un kā pareizi jāfunkcionē tai karburatora ļipai? Kaut kā miglaini atceros, ka viņu ir jāvar nospiest uz leju pie aukstā starta, bet ja bikiņ pagriež gāzes rokturi, viņai jānostājas +/- horizontālā stāvoklī... Kā bildē redzat, man viņa ir ar mieru stāvēt tikai šādi. Cik tas ir slikti un vai vajag iejaukties?
http://content9-foto.inbox.lv/albums155617416/mrhamster/Mini/Mini-019.jpg

Vai var kaut kur dabūt jaunas gumijas bukses, kas abos galos amortizatoram? Manējās, kā bildē redzat, krietni saplaisājušas... :( Centrāltirgū nebija.
http://content9-foto.inbox.lv/albums155617403/mrhamster/Mini/Mini-012.jpg

Pēdējais jautājums - kādu eļļu labāk liet pie benzīna? Ja pareizi atceros, divātrumniekiem arī dzinējā lēja eļļu? Kādu? :)

Letinjsh 7.Mar 2011
+
-
bukses var pameklēt šajā sludinājumā: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/moto-transport/spare-parts/engines-and-parts/ipkli.html restaurējot savu mini tur atradu!

kakjis 7.Mar 2011
+
-
ja es uzdevu tādu jautājumu, tātad no atbildes " šitais nav 26, bet gan 30", man nekas skaidrāks nekļūs... loģiski, ne? :)

[ri4a] 7.Mar 2011
+
-
kakjis :
ja es uzdevu tādu jautājumu, tātad no atbildes " šitais nav 26, bet gan 30", man nekas skaidrāks nekļūs... loģiski, ne? :)

karburatoru paanjme un parjauc saliec visu ka vajag !
noperc 2taktu elju benzinam
karba kautvai 10w40
par buksem labak atrodi veselus amortizatorus

ceru ka atbildeju uz visiem jaut.
par to ka tas nav 26 bet 30
lai citus nemaldinatu !

kakjis 8.Mar 2011
+
-
Paldies, manuāļus izpētīšu. :)
Centrāltirgū atstāju 40Ls, sapirkos jaunas ručkas, trosītes, filtru, aizmugurējo zobratu, ķēdi, gaismas slēdzi un vel kaut ko, neatceros ko... pietrūkst kurbulis pagaidām.

tātad 26-tais ir tas "koka" un 30-tais ir jaunais?

vēl jautājums bildē izpūtēja truba gadījumā nav no Deltas? - http://content9-foto.inbox.lv/albums155617413/mrhamster/Mini/Mini-018.jpg

Varbūt tur vēl kaut kas nav pareizi, cik nu bildē var redzēt...

[ri4a] 8.Mar 2011
+
-
ja tu pareizi saprati :)
izsputejs izskatas istais pietrukst restites :)

racha007 8.Mar 2011
+
-
sveiki kaadam ir koka mini aizmugurejais dublinieks,man ir no 30 bet liekas ka neder veel neesmu meegiinaajis

kakjis 9.Mar 2011
+
-
Man ir iespēja tikt pie V-50M (ar kāju pārslēdzamā) dzinēja pa 30Ls. Diemžēl noskrūvēts mētājas un īpaši ķidāt pirms pirkšanas arī laikam nav iespēju... respektīvi - nav pārbaudāms.

Jautājumi -
1. vai tiem, kas slēdzās ar kāju, ir kaut kādas detaļas, kuras vairs nevar dabūt?
2. ko var tāpat paraustīt, paspaidīt, notestēt, lai saprastu vai ir vērts ņemt?
:)

AivisG 9.Mar 2011
+
-
Blokiem jābūt oriģināliem no fabrikas. Pirmo ātrumu liekot nedrīkst būt ievērojama ķeršanās.

kakjis 9.Mar 2011
+
-
Par to detaļu neesamību paturpinot - vispār, kad pirkos Centrāltirgū, tas vecītis neko diži zinošs nelikās, jo par daudz ko nebija drošs. Runājot par V-50M, prasīju, vai visas detaļas ir pieejamas, viņš kaut ko runāja par pārslēdzēja dakšu vai tml., ķipa, ka to nevarot dabūt. Kā tad īsti ir?

klavs_kalnciems 11.Mar 2011
+
-
kakji- tu esi no audi-style.lv?? ja ja, tad prieks tevi satikt- es esmu krabis

par temu- man ja nu kas, ir visa atrumkarba no v50m, ari no parastajiem.

ursus 11.Mar 2011
+
-
A/S ir miris... defektīvs saits,čau vecais krabi.

Detaļas ir jāmeklē pie Jāņa -latgalītē-. un tur vēl pie viena. Jānis pateiks kur un pie kā.

tur ir kompānija tēvs un dēls.

klavs_kalnciems 11.Mar 2011
+
-
ursus :
A/S ir miris... defektīvs saits,čau vecais krabi.

Detaļas ir jāmeklē pie Jāņa -latgalītē-. un tur vēl pie viena. Jānis pateiks kur un pie kā.

tur ir kompānija tēvs un dēls.

PAKLAU, TU ARI BIJI NO A/S? cau kolegas!!! ja, tiesa gan, miris forums, jus vecie biedri ari vairs neesat, kkadi jauni gurki, kuri uzskata, ka viss ir slikti, temas nekadas.

kakji, nenem launa, ka mes tavu temu pierunajam ar beztemu, bet patikami, ka sita var satikt a/s biedrus.

vispar ar kakji man bija konflikts a/s ietvaros, sen, sen! :D

kakjis 12.Mar 2011
+
-
spameriem pa pakaļu...

vēl joprojām apsveru domu, ka jāiegādājas ar kāju pārslēdzamais dzinējs, kuru nav iespēju pārbaudīt...
šodien liku virsū abas ručkas, kas iepirktas Centrāltirgū un konstatēju, ka pa sīkumiem, bet viņas ne pārāk atbilst. Kaut kādi neprecīzi lējumi, laikam Ķīnieši tās ručkas taisa... slikta kvalitāte jaunām lietām tracina. Būs pamatīga pievīlēšana, ja grib, lai viss perfekti būtu...

Jautājumi:
1. šodien konstatēju, ka vecītis Centrāltirgus kioskā ir iedevis nepareizu ķēdi. Nezinu, kam viņa der, bet nu Mini viņa neder... bezātrumniekiem bija savādākas ķēdes? moška šim sajucis un iedevis no parastā mopirža?

2. no tiem manuāļiem internetā ne vella nevar saprast, tāpēc jautāšu vēl šeit - starp karburatoru un cilindru ir tāds dīvains dzelzis - tam dzelzim blīvēm ir jābūt no abām pusēm, t.i., karburators/blīve/dzelzis/blīve/cilindrs?

3. Vai vākam, kas ir kontaktu pusē, arī jābūt blīvei?

padomāšu, ko vēl tādu dumju, lai paprasa... :) Pagaidām gaidu atbildes uz šiem jaut. :)

[ri4a] 12.Mar 2011
+
-
1. vienadas kjedes ir divatrumniekam un vienatrumniekam !
2. ja divas blives (viena ar kantainu caurumu, otra ar apalju)
3.nav

kakjis 12.Mar 2011
+
-
Paldies par zibenīgu atbildi. :)

Interesanti, kādu ķēdi tad viņš man iesmērējis... saderība ar Mini zobratu ir aptuveni uz 5 zobiem, tad bik pārlec... respektīvi - ļoti līdzīga.

[ri4a] 12.Mar 2011
+
-
pec bildes augstak izskatas ka tev deretu ari jaunus zvaigznites iegadaties!
« Iepriekšējais 123Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā