Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 123456Nākošais »

Renxx 27.May 2010
+
-
Man vienam ir pazuduši paraksti zem lietotāju postiem?

Kristaps 27.May 2010
+
-
Nevienam nerādās. Noņēmu. Lietotāja parakstu var apskatīties ieejot lietotāja profilā.

Gintsb 7.Nov 2010
+
-
Jautājums Administratoram.

Manis rakstītie pēdējie trīs privātie ziņojumi nav redzami pie Aizsūtitiem ziņojumiem, bet ir pie Sūtāmajiem. 1. Vai šie konkrētie ziņojumi sasniegs/ir sasnieguši savus adresātus?

Grauzejs 7.Nov 2010
+
-
tas nozīmē, ka lietotājs kam tu to sūti, vēl nav izlasījis ;)

Gintsb 7.Nov 2010
+
-
Grauzejs :
tas nozīmē, ka lietotājs kam tu to sūti, vēl nav izlasījis ;)

Paldies

kakjis 26.May 2011
+
-
kas īsti ir rakstīts jaunajā favicon? manuprāt, nav pārāk saprotami un neasociējas ar šo vietni.

i_edgars 14.Jun 2011
+
-
kas ar forumu?? Atverot forumu PM ziņojumu skaitu rāda 65534! Kaut gan reāli pat 1 lapas nav.

jonsss 14.Jun 2011
+
-
Man ar pm viss kārtībā, bet šad tad parādās uzraksts, ka piekļuvi liedzis lietotājs kristaps, bet pēc kāda brīža lapa atkal strādā kā nākas. Tas tā, varbūt ka vajadzīga informācija.

i_edgars 15.Jun 2011
+
-
Šodien viss OK

Boris 17.Jun 2011
+
-
Man ar vakar 16,06,2011 vispār bija titai kristaps un šorīt 17,06,2011 lēni un nestabili. Pamēģināju citas lapas vienīgā kas negāja bez šis bija WWW.vid.gov.lv .

jonsss 29.Jun 2011
+
-
Es jaunajā versijā vairs nevaru pie literatūras atrast grāmatas par minsku un vashod, jo uzspiežot uz marku parādās tikai divas grāmatas, vispārīgās. Jāmeklē kaut kā savādāk vai vēl viņas nav pārnestas vēl uz jauno versiju?

Kristaps 29.Jun 2011
+
-
Nav pārnests.

Atrast var http://old.retromoto.lv/literatura/

XiniR 29.Jun 2011
+
-
Kuri ir šeit administratori pie kuriem var vērsties ...
Vajadzētu izdzēst vienu manu topiku par manu spēkratu ...
Vajadzētu izpalīdzēt ...
PM ...

izh 14.Jul 2011
+
-
Nosuutiitais PM paraadaas pie SUUTAAMAJIEM. Tas ir pareizi? Vai adresaats sanjems zinjojumu?

i_edgars 14.Jul 2011
+
-
Tad kad saņems ziņu, tad pāries pie aizsūtītajiem!
Viss pareizi.
« Iepriekšējais 123456Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā