Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 123456Nākošais »

Kristaps 15.Oct 2006 | Pēdējo reizi labots 19.Mar 2009 12:30; labots 2 reizes
+
-
Ja ir kādi jautājumi vai neskaidrības, tad stāsti par savu bēdu ši tenī tēmā!!
Centīšos uz visiem atbildēt un palīdzēt cik spēju.

dunkans2 5.Jan 2007
+
-
Es te par to spamu. Bet ja spamers grib pieregistreties un nospiez ja ( mani interese ......), Tad jau vins tik un ta vares spamot?

Kristaps 5.Jan 2007
+
-
dunkans2 :
Es te par to spamu. Bet ja spamers grib pieregistreties un nospiez ja ( mani interese ......), Tad jau vins tik un ta vares spamot?

Ja viņš ir spējīgs uzspiest to, ka interesē motocikli, tad viņš ir cilvēks.
bet to spamu, kas piesārņo šo forumu taisa mehāniska iekārta (programma), nevis cilvēks.

Aldis 5.Jan 2007
+
-
dunkans2 :
Varēs, bet nianse ir tāda, ka 90 % gadījumu, to nedara dzīvs cilvēks , bet gan speciāli tādiem mērķiem, uzrakstīta datorprogramma. Programai pietrūkst, cilvēkam raksturīgo domāšanas īpašību un viņa var mēģināt tikai izskaitļot nepieciešamo darbību.

Sparky 5.Jan 2007
+
-
tie ir tā saucamie BOTI :)

Letinjsh 7.Feb 2007
+
-
Klau kristap vai nav kāda iespēja uztaisīt tā lai piemēram, ja es ielieku sludinājumu un tur notiek kādas pārrunas un kad tas viss vairs nav aktuāli tad es pats varu šo tēmu izdzēst?

ja 7.Feb 2007
+
-
ja tu uzraksti ka vairs nav aktuāli tas uzleks uz ,,augšu,, un moderatori noteikti pamanīs

Janka 28.Oct 2007
+
-
Kā var izdarīt ,lai man rāda pareizu laiku. Kad neesmu ielogojies, tad rāda pareizu ar 24h formātu, bet kad ielogojos, tad rāda nepareizu. Esmu uzlicis GMT +2

Armanc9 28.Oct 2007
+
-
Janka :
Kā var izdarīt ,lai man rāda pareizu laiku. Kad neesmu ielogojies, tad rāda pareizu ar 24h formātu, bet kad ielogojos, tad rāda nepareizu. Esmu uzlicis GMT +2

Uzliec GTM +3

Mastermode 2.Dec 2007
+
-
[quote="Kristaps"]Ja ir kādi jautājumi vai neskaidrības, tad stāsti par savu bēdu ši tenī tēmā!!
Centīšos uz visiem atbildēt un palīdzēt cik spēju.[/quote][quote]

Kā var citēt Es tevi meegjinu citeet lai skatiitos vai sanaak.[/quote]

Mastermode 2.Dec 2007
+
-
Un nesanāk.

kristaps12 2.Dec 2007
+
-
Labajā pusē tak ir poga citēt katram postam tāda ir. Tu ar to meģināji?

Micuks 2.Dec 2007
+
-
Mastermode :
Un nesanāk.

Mastermode 2.Dec 2007
+
-
[quote="kristaps12"]Labajā pusē tak ir poga citēt katram postam tāda ir. Tu ar to meģināji?[/quote]

Tiko nospiedu un...

Mastermode 2.Dec 2007
+
-
Nekā..

Micuks 2.Dec 2007
+
-
Mastermode :
Nekā..

Apskaties pie profila vai tev ir '"jā" ķeksīši pie:
Vienmēr atļaut BBCode:
Vienmēr atļaut HTML:

Mastermode 2.Dec 2007
+
-
Micuks :
Mastermode :
Nekā..

Apskaties pie profila vai tev ir '"jā" ķeksīši pie:
Vienmēr atļaut BBCode:
Vienmēr atļaut HTML:

Tagad ir pie bbCode un ...

Mastermode 2.Dec 2007
+
-
Paldies.

krissis 3.Feb 2008
+
-
Es ieteiktu uztaisīt atsevišķu sadaļiu "Projekti/restaurācijas" kas paredzēta tikai retro motocikliem, nekādiem bagijiem un mopediem. Jo manuprāt pie sadaļas "mūsu spēkrati" restaurācijām nebūtu vieta! Paldies :)

ripis 3.Feb 2008
+
-
krissis :
Es ieteiktu uztaisīt atsevišķu sadaļiu "Projekti/restaurācijas" kas paredzēta tikai retro motocikliem, nekādiem bagijiem un mopediem. Jo manuprāt pie sadaļas "mūsu spēkrati" restaurācijām nebūtu vieta! Paldies :)
Nepiekrītu, jo šis forums ir domāts retromoto, nevis lai taisitu un parbuvetu visadus močus.

Te jau forums ir par retromotocikliem un nevajag kaut kadas sadaļas taisīt kur jaliek projekti par restaurāciju utt.

Tikai nezinu kapec te pedejā laikā ir paradijies parak daudz šķjuningotaju kas forumu pārvērš par NEretromoto.

Tad jau sanak tā, ka izveidos to jauno sadaļu kur bus par retromotociklu projektiem un viss parejais (vismaz lielakā daļa) bus par šķjuningu.

Istenibā vispar vajadzēja aizliegt te tos škjunings likt iekšā, un pārbūves tapat.
« Iepriekšējais 123456Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā