Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12345Nākošais »

Alvis 14.Oct 2007
+
-
:idea: Tātad doma ir doties uz to tirgu, nakošnedēļ kādā darbadienā, bet interesē vai tur vispār varēšu kautko nopirkt, vai būs kas pārdot? Varbūt kāds var pastastīt kur tieši pārdot jaunas detaļas priekš deltas, vajadzīgas šīis detaļas: cilindrs virzulis gredzeni(jauns, dzirdēju ka kopā maksājot 11LS), kloķene (mazlietota), Kur šīs detaļas tirgū atrast?
Vai ir garantija ka aizbraucot es arī dabūšu kārotos dzelžus, vai tur ir tā ka patstāvīgi ir detaļas. Nebūs tā ka aizbraucu un pasaka ka dažreiz ir un dažreiz nav detaļu?

Kristaps360 14.Oct 2007
+
-
latgalite ir atsevisks tirgus talu no centraltirga...gredzenus un virzuli v501 motoram es tur nopirku jaunus-viens dzeks varda Janis-pasa placa vidu tur pardod dazadas moto-velo un citas detalas.prasi vinam-vinam prieks mopediem ir daudzkas.vinu atrast ir loti vienkarsi-vina teritorija ir samesti riteni,mopedi,mocu detalas nu visvisadi mesli...bardaks naturalakais :D .klokeni saubos vai dabusi jauni-drizak mazlietotu vai lietotu.neaizmirsti kauleties par cenu-spied leja cik vien var! :good!:

[ri4a] 14.Oct 2007
+
-
labak noperc to cilindru virzuli un gredzenus central tirgu kioska !
neka latgalite tur ljoti slikta kvalitate tiem cilindriem!
klokeni tur tu labu neatradisi bus vai nu beigta vai nu sarusejusi un beigta!

Skolnieks 14.Oct 2007
+
-
Piekritu ri4am perc detaļas centrāltirgū, Latgalītē tev ieskaidros visādus brīnumus, pa to pašu sarūjēšo kloķeni pateiks ka laba vajag tik sasmērēt.

Kristaps360 15.Oct 2007
+
-
heh... :D
abiem ir taisniba par latgaliti-uz turieni vari iet tikai avarijas(arkartas gadijumos)

Aldis 15.Oct 2007
+
-
Nu ja jau cilvēks būs atbraucis uz Rīgu, tad uz latgalītes tirgu ir vērts aiziet, kautvai ekskursijā. Vismaz uz priekšdienām zinās ap ko lietas grozās. Nu par to pirkšanu, tur tiešām jāskatās ko pērk, ja pašam maza saprašana, tad labāk pirkt centrāltirgus kioskā.

Alvis 15.Oct 2007
+
-
Cik centrāltirgū varētu maksāt grupa (cilindrs virzulis gredzeni)? Kloķeni ta es obligāti nemšu latgalītē jo centrāltirgū pārāk dārgi, kārtīgi izpētīšu vai nav kāds suds un būs ok.

Tā arī neviens neatbildēja latgalīte strādā katru dienu?

Jamac 15.Oct 2007
+
-
jēkabbpilī cilindrs virzulis un gredzeni kopā maksā 14 Ls

[ri4a] 15.Oct 2007
+
-
Alvis :
Cik centrāltirgū varētu maksāt grupa (cilindrs virzulis gredzeni)? Kloķeni ta es obligāti nemšu latgalītē jo centrāltirgū pārāk dārgi, kārtīgi izpētīšu vai nav kāds suds un būs ok.

tu vismaz zini ka tas klokvarpstas atskiras ?
no v-50 un š -62?

Alvis 15.Oct 2007
+
-
Protams ka zinu tām ir dazāds klanis ar lielo vai mazo pirkstu. Dažāda garuma sajūga ass, dažāda veida magnēta stiprinājums-zinu ka ir arī ar uzgriezni un ir ar skrūvi kas ieskrūvējas iekšā.

Alvis 16.Oct 2007
+
-
:sveiks: Joprojām neviens neatbildēja uz šiem jautājumiem! :twisted:

Alvis :

[ri4a] 16.Oct 2007
+
-
ja katru dienu bet ta krapnieka janka var nebut

Alvis 16.Oct 2007
+
-
A kas tas pa janku, Kas pie viņa nopērkams, vai tad tur citu veču nav?

tomashuns 16.Oct 2007
+
-
pie jankas var nopirkt gandriiz visas divaatrumnieku detaljas, bet gan jau citiem ar kkas ir

[ri4a] 16.Oct 2007
+
-
Alvis :

tas janka kuram ir ta meslu 4upa ka kristaps360 izteicas!

aabrams 16.Oct 2007
+
-
[ri4a] :
Alvis :

tas janka kuram ir ta meslu 4upa ka kristaps360 izteicas!

tas centraltirgus aaksts ?? :D nu janka.

Alvis 17.Oct 2007
+
-
:sveiks: Kur tas janka sēž? Aptuveni var kāds pastāstīt- es ienāku iekšā un kur man tālāk doties.

Letinjsh 17.Oct 2007
+
-
Alvis :
:sveiks: Kur tas janka sēž? Aptuveni var kāds pastāstīt- es ienāku iekšā un kur man tālāk doties.

Ieej iekšā un dodies tik taisi un ieraudzīsi džeku kas tirgojas ar veselu kaudzi velosipēdu un vēl visādiem lūžņiem! īsāk sakot liela kaudze ar viādām mopēdu, motociklu, velosipēdu daļām! Kad ieraudzīsi būsi atradis īsto vietu! :)

Alvis 17.Oct 2007
+
-
vēl tikai vēlos zināt cik maksā deltas cilindrs centrāltirgū?

tomashuns 17.Oct 2007
+
-
es jaunu cilindru kopaa ar virzuli nopirku par 12Ls
« Iepriekšējais 12345Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā